link catre o poza
De ce nu merge codul [ img ] ?
www.tesselaar.net.au/i/plant-nursery/POTWH01.jpg" border="0">
Si de ce in alte parti....merge??
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143425
Petru ca cel putin deocamdata optiunea este implementata in partea de bloguri, iar in formul general o pot folosi doar adminii si moderatorii.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
krelia spune:
Am inteles.
Multumesc mult pt raspuns...
Pacat ca noi..cei multi..nu putem beneficia de astfel de...facilitati...desi codul este trecut in lista "Forum Code"...
Vreo idee cand va fi disponibil si pt restul poporului?
krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Laura25 spune:
Nu stiu cand va fi disponibil, dar cred ca unul din motivele pt care s-a decis sa nu fie deocamdata e pt ca DC e un forum mare, cu foarte multi useri, dar o mana de moderatori. Riscul de aparea poze nepotrivite e destul de mare, iar cei care pot monitoriza situatia destul de putini. Plus riscul de a se pune poze mari, care sa lateasca paginile, sa incarce subiectele si sa le faca greu de citit.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
krelia spune:
Eh...atunci, asta e....defilam cu ce avem!
Inca odata, multumiri.
Sa-ti traiasca gemanutii!
krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia Sa-ti traiasca gemanutii! krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai |
Multumesc mult!
Poti pune link-uri la filme/poze de pe youtube
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
Donia spune:
Vorbind de poze nepotrivite... apar niste poze cu lenjerie intima la magazinul DC...
Uneori imi e tare greu sa explic ca e vorba de un site despre copii
In alta ordine de idei, si mie mi-ar placea sa pot sa pun poze in mesaje, o poza spune atat de multe, uneori e ilustrarea perfecta a unor cuvinte, pe cand un link la o poza pare atat de prozaic... sec, mai bine zis.
Nu se pot face niste setari care sa micsoreze automat pozele?
krelia, ai pus o poza cu niste flori, nu? Tuberoze? Ca acum ca am dat reply pot s-o vad! Apare imediat sub cuvintele astea: "De ce nu merge codul [ img ] ?"
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
musetto spune:
Apropo de poze, mie mi-ar placea sa vad asa ceva macar la forumul de bucatarit, ca sa nu trebuiasca sa ma duc pe culinar.ro sau alte site-uri pt asta. Dat fiind ca nu ma pricep prea bine la gatit, m-ar ajuta enorm pozele, mai ales la retetele de mancare pt copilasi.