laparoscopie 12

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

mai ai nevoie de la locul de munca de adeverinta cum ca se achita la stat CASsi cu zilele de concediu medical. De medic tu alegi la care sa mergi. Nu ma pricep la cei din Bucuresti,eu sunt din Cluj.Poate te ajuta alte fete. Te pup si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

saru`mana. Are vreo importanta perioada cand fac operatia? Inainte/dupa ciclu? Nu imi afecteaza ovarul nu?

http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp

Mergi la inceput

Da, cica conteaza.In mod normal cica trebuie facut pana in ziua 14 pentru a avea siguranta ca nu esti insarcinata.Eu am facut-o in ziua 20 ca sigur nu eram insarcinata, medicul mi-a zis ca e cam tarziu dar asta e. Eu nu stiam de perioada asta si m-am internat, abia apoi i-am zis ca sunt in ziua 20. Dar m-a operat si asa..........si e ok........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana39 spune:

Buna
A mai avut cineva dureri mari de mijloc la 3 saptamani de la laparoscopie? Am sangerat dupa laparoscopie vreo 8 zile (abundent sau doar cateva picaturi) iar acum am iar sangerare usoara defapt e o scurgere cu tenta maronie si ma doare mijlocul rau. Are cineva vreo idee, sugestie?

Mergi la inceput

eu nu am mai auzit pe nimeni sa aiba asemenea probleme, dar depinde pentru ce anume ai facut laparoscopia. Medicul stie ca tu ai sangerat atata timp? Eu cred ca trebuie sa vb. cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara fetelor!

Hop si eu printre voi, pentru ca in aprilie, imediat dupa Pasti, urmeaza sa trec si eu prin experienta unei interventii laparoscopice.
Am SOPC si dr mea mi-a recomandat drillingul ovarian laparoscopic pentru a-mi recapata ovulatia.
Am citit si mi-a zis si dr ca drillingul are rezultate mai bune la cele normoponderale iar eu fac parte din categoria asta.

In rest, cu trompele stau bine, la HSG mi-a trecut substanta de contrast prin amandoua, prin dreapta un pic mai greu, dar a trecut.
Incerc sa raman gravidutza de 1 an si jumatate. Am mai facut si stimulare usoara cu Ova mit vreo 3 luni, am ovulat....dar deocamdata bb nu a vrut sa vina.

Daca aveti sfaturi pentru mine le primesc cu placere. In plus tare m-as bucura sa aud si povesti de succes!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Gagici, nu mai face nimeni laparo.????
Doar eu???
Aoleu! Pai atunci mi-e frica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Elly, facui eu! Nu-i greu, stai linistita! Eu dupa operatie, la cateva ore m-am dat jos din pat sa merg la toaleta! Inainte mi-au facut o injectie de incurajare! Stai linistita! Intreaba ce vrei sa stii, si-ti spun cu mare placere!

Mergi la inceput

Sorinelul-gravidelul

Sa stii ca am citit toate cele 12 cap. din topicul Laparoscopie, inclusiv pe cel al "Gravidutzelor dupa laparoscopie", pe care l-am devorat cu nesatz!

O sa-mi fac un rezumat al informatiilor pe care le-am strans si in functie de asta o sa-mi formulez si intrebarile despre chestiunile neclare.

Cea mai mare problema este de ce trebuie sa fac laparo???? Raspunsul, este evident....dar as cam vrea sa fac abstractie de el. Eh, nu se poate!

As avea totusi o intrebare pentru fetele care au facut laparoscopie: s-a operat vreuna in Craiova????
Si inca o intrebare: v-a ajutat interventia, in masura in care ati facut-o pentru a repara "innstrumentele" pe acolo?!

Multumesc! Pooop dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bea_Special spune:

Buna ,tuturor.

Posesoare a unei laparoscopii recente, va intreb si eu.In perioada ovulatiei(fix)am o scurgere abundenta ce nu se poate numi spotting.Mai degraba...sindrom premenstrual.La medic nu am gasit niciun raspuns satisfacator.Multumesc,cunoscatoarelor.

Mergi la inceput