laparoscopie 12

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

elly nu tre sa iei mare lucru, camasa de noapte, halat si papucei, dar oricum ramai fara decat in costumul lui eva.....asa a fost la mine, am facut laparo la elias.
pupi si bafta

Mirelus

Eu o sa fac laparo. in Craiova. Mi-o face doctora mea ginecolog.
Trebuie sa incep sa-mi fac ordine in idei si sa-mi pregatesc bagajul.

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Cristina, in primul rand ce probleme ai tu?
Ai facut toate analizele? Hormonalele, chlamydia si ureaplasma. Cu trompele stai bine?
Sotul este in ordine?

Sunt multi factori care trebuie luati in considerare inainte de recomandarea laparoscopiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Draga Ellyshor,
am facut HSG,trompele sunt ok,spermograma ok,la testul postcoital au iesit spermatozoizii morti si mi-am facut atunci 2 iui nereusite din pacate.Inainte de iui mi-am facut analiza secretiei ,au zis ca e ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina3343

Draga Ellyshor,
am facut HSG,trompele sunt ok,spermograma ok,la testul postcoital au iesit spermatozoizii morti si mi-am facut atunci 2 iui nereusite din pacate.Inainte de iui mi-am facut analiza secretiei ,au zis ca e ok.

Te pup Cristina

Inteleg ca tu ai anticorpi antispermatici pozitivi.
Din cate stiu, in astfel de cazuri IUI este practica recomandata sau...o perioada de repaus sexual pana cand organismul tau "uita" sa se mai lupte cu spermatozoizii sotului. Astea 2 am inteles ca sunt recomandarile medicilor in astfel de cazuri.
Ovulatia ti-ai verificat-o? Sa nu fie si asta o problema, ca atunci situatia este mai dificila.
Ca un raspuns la ce ma intrebai tu, sincer daca doar anticorpii antispermatici sunt problema nu cred ca este indicata o laparoscopie pentru ca nu are ce corecta. Asta e parerea mea, bineinteles, neavizata, de altfel, pentru ca nu sunt cadru medical.

Te pupic dulce si sa dea Dumnezeu sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

elly...depinde unde faci laparo.
eu am facut-0 la Medlife...si m-am dus doar cu geanta pe umar...mi-au dat ei tot ce aveam nevoie:camasa,halat,papuci,absorbante,chiloti de unica folosinta,cosmetice etc etc.

in spitalele de stat...cred ca ti le aduci singurica de acasa.

Mergi la inceput

Multumesc mult ellyshor,
Te pup si eu,sa auzim de bine la toate,da am anticorpi,nu cred ca are rost cu repausul,ca de 7 ani n-am folosit prezervativ sau alt mijloc contraceptiv si n-am ramas gravida macar o data,adevarul e ca doar de 2 umblam pe la medici;la ce te referi cand ma intrebi daca mi-am verificat ovulatia,mie imi vine la fix 28 de zile,cred ca e ok,nu?

Mergi la inceput

Mami-Sami, asa ma gandeam si eu ca trebuie sa-mi fac bagajul singurica.

Cristina,
din ce am inteles ideea in abstinenta este sa folosesti prezervativ ca sa se piarda "amprenta" spermatozoizilor, iar dupa timpul de repaus sa nu-i mai recunoasca anticorpii si sa-i atace.
Referitor la ovulatie, e ff bine ca ai un cm regulat de 28 de zile.
Eu intrebam daca ti-ai verificat-o echografic sau prin teste de ovulatie. Daca esti sigura ca ovulezi si cand!

Mergi la inceput

Multam ellyshor,
mi-am masurat ovulatia ecografic inainte de iui.
Va doresc un weekend placut.
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Neata fetelor!am plecat duminica dimineata la filantropia pt laparo,dar am venit asa cum am plecatacolo si-a dat dr seama ca nu pot face niciodata aceasta interventie pt ca am 2 operatii de cand eram mica(malformatie de uretra prin reconstructie ureterala)si a zis dr ca am aderente in burta si datorita lor face interventia imposibila ,e riscul mare sa imi perforeze intestinele.asa ca mai incerc din nou cu stimulari si daca nu reusim asa ma trimite in ungaria pt FIV.sunt asa de dezamagita si de suparata ca nu stiu incotro sa o apuc!de 6 ani fac stimulari peste stimulari si degeaba

Mergi la inceput

Imi pare rau elenaraluca,trebuie sa mergem inainte ca altceva nu AVEM ce face,sper sa reusim cu bebelusii,eu ma voi duce la a 3 iui.
Te pup.

Mergi la inceput