Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hei, unde ati disparut? Ma lasati sa dezbat singura?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pe aici sunt si eu, printre doua alergaturi dupa astia mici, desparte-i, da-le de lucru sa nu se plictiseasca, acum am oprit si focul la mancare, mai stau doua minute jos inainte de a o lua de la capat cu pus masa and so on...

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cris, ai intrebat de luivac. Noi luam paspat care are ca si echivalent in Ro luivac. nu stiu stiu cum e asta Ro. Pana acum ma declar multumita de paspat - pastile. Daca ai posibilitatea sa il aduci din afara il gasesti in Portugalia, Germania si parca Italia.
Sanatate multa.

Gabi, saru mana de urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

si noi suntem pe aici.Putin raciti, nici prea prea si nici foarte foarte.
Si eu am problme cu cadourile de Craciun.Alex vrea lego care este intre 8-12 ani.Si el stie ca nu e de varsta lui, si foarte nonsalant imi spune ca il face tata.Si de data asta stie ce vrea( a vrut 2 jocuri pentru PS3 si alea i le-am laut) dar din pacate nu e de varsta lui.

De Halloween am fost cu Alex pe la case ca sa facem Treat or trick1 A fost un scump si si-a umplut castronul cu dulciuri.I-am luat costum de politist(bine asta pt ca nu am luat din timp si la magazinul la care am fost mai avea de ales dintre doctor sau politist).Galetusa nu am mai gasit asa ca am luat un castron din casa si i-am pus stickere pe el.Am pus poze la link.Si eu m-am mascat si am plecat in cautare de stafii.
In casa am inchis luminile si ne-am jucat de-a stafiile si de-a v-ati ascunselea dar diferit.Ma ascundeam si il strigam pe o voce mai fioroasa, iar Alex cu o lanterna ma cauta.Cand ma gasea il speriam si o luam de la capat.Ce era funny e ca el se speria dupa care incepea sa rada in hotote.
Si cam atat de pe meleagurile cu ceata( asta in trecut cand eru fabrici peste tot, acum ceata s-a mutat in estul indepartat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

elisor, anca, adica, gabitzam, multumim pentru comentariile de la poze.
elisor, ca sa raspund la intrebarea ta(nu stiu de ce nu pot lasa comentarii pe site-ul de poze) , doamna care zici ca seamana cu mine este matusa mea(sora mamei mele).
Figurile pe care le are alex la poze habar nu am de unde le are.eu i-am cerut sotului sa ne faca o poza impreuna, dupa care alex mi-a cerut sa ii fac poza.Si dupa ce i-am facut una, m-a rugat sa ii mai fac una, si in pozitia asta, si in pozitia celalata si tot asa.Dupa care mi-a cerut sa imi faca el poze.Si uite asa ne-am jucat.Si dupa ce la-m vazut ce figuri are la poze, cand mi-a facut el poze am inceput s fac si eu pe manechinul.LOL

Mergi la inceput

Hei, iar bate vantul pe aici, of si tocmai zilele astea cand sunt si eu mai libera.

Intrasem doar sa zic ca daca mai tine mult vremea asta ma duc la Balaceanca, frate, scarboasa vreme. A auzit cineva ca joi-vineri o sa fie iar 18 grade, dar eu nu pot sa mai cred asta. Ma tot gandesc ca nu mai vine primavara mai repede.

Ashea, pai va mai astept cu vesti sau macar cu o barfa (am auzit ca Andreea Marin e iart insarcinata) ca noi nu avem nimic nou. Seara buna!

Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ioana, e doar barfa, a dezmintit
Primavara? Pai nici iarna n-a inceput de fapt.

Ce o mai face Elisor? Ca mi-e dor de ea.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

S-a dus Costi cu Andrei la un control la ORL, din cauza de muci permanenti. Si i-a zis ca are otita, desi nu s-a plans niciodata Andrei de ureche, ca l-ar durea. Nu stiu exact care e legatura intre muci si otita, dar banuiesc ca este. Nu a putut inca sa ne zica nimic de polipi, repetam vizita peste doua saptamani.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Neatza! Tot io la apel!

Gabitza - si Ana a facut otita acum vreun an tot de la mucozitati care "s-au dus" in ureche. Nu stiu sa-ti zic exact legatura (oricum, e altfel de otita decat cea obisnuita), dar de atunci noi suntem terorizati de cate ori ii curge nasul sa-l sufle si nu sa inghita ca poate sa faca otita.

Hai sa aveti o zi buna si sa intrati si pe aici ca decedeaza subiectul.

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput

M-a sunat Costi ca ni-l trimit acasa de la gradinita pe Andrei. A ramas cu o tuse dupa raceala si laringita, si educatoarele s-au isterizat si au zis ca nu-l mai primesc pina nu se face bine. N-are febra, nici macar muci nu mai pot sa zic ca are, numa' tusea aia a mai ramas. Si cum peste tot sunt mesaje apocaliptice despre pandemia de gripa, rezultatul e asta.
O sa stea cu bona lui Raducu, o sa-si mai ai Costi liber doua zile, sper sa-i treaca si tusea aia ca ma dispera situatia asta.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput