Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare!

Gabitza - am trimis si eu mail sa cer programelul, ma cam ingrozeste ideea ca am senzatia ca e ceva complicat, dar sa incerc si eu.

Cu vaccinurile, si eu sunt mai mult impotriva, cel putin ala gripal mi se pare inutil. Bine, eu nu am avut in viata mea gripa si deci: 1) nu stiu cat de naspa e, ca se pare ca e naspa si 2) daca tot nu am facut fara sa ma vaccinat, nu inteleg de ce ar trebui sa ma vaccinez acuma. In fine, pareri pro si contra la greu.

Mai voiam sa zic ceva, dar am uitat. Trebuie sa ma uit in urma, m-am sclerozat.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Salut din nou! Nu mai stiu ce voiam sa zic, dar am o intrebare: aveti idee de unde pot inchiria costume de bal mascat - adulti/copii? Anul asta petrecerea de la barbat de la birou e cu bal mascat si, in puii mei, e exact ce imi lipsea. Orice sugestie e binevenita.

Vine cineva la concertul Alessandro Saffina? Ca io merg diseara, sper sa fie frumos. Nu de alta, dar n-am mai avut activitati culturale de ceva vreme. Nici copilul asta nu beneficiaza de mare lucru, de ex in week-end, in loc sa mergem si noi la un teatru, ceva, am fost la noul Mall din Cotroceni. Frumos, n-am ce zice, dar 0 aport pentru copil (decat desigur o rochita, o coronita etc.)

Hai ca va las ca in curand plec la concert si culmea, nu cu barbatul, care a reusit sa se fofileze de la asa activitate romantica, ci cu o prietena. Seara buna!

Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, iti trimit pe mail. Dar nu iti trimit nici un program, ci direct mesajele extrase, nu te speria ca nu e nimic complicat

Costume sigur gasesti pe net la o cautare simpla. Cred ca de unul imi aduc si eu aminte, www.fabricademagie.ro.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Noi nu facem vaccinul, ne-am hotarit! La urma urmelor nu e decit o gripa, chiar daca e mai rea decit altele si noi nu am facut niciodata antigripal. Nu o spun cu sufletul usor, ca mi-e teama de ce s-ar putea intimpla cu ai mei si chiar si cu mine, dar nici cu vaccinul nu sint de acord.

In plus, am hotarit ca nu vom intrerupe nici o activitate (poate doar mersul prin magazine, dar asta il intrerupem din alte motive, nu de frica gripei), totul va decurge conform orarului. Mergem inainte, in afara faptului ca am instruit copiii un pic mai mult cu ce au de facut cind nu sint cu noi, acasa spalat mai des pe miini si am pus si un Purell la baie, pina acum aveau doar pentru afara, schimbat de hainele de strada imediat dupa ce au intrat in casa si puse imediat la spalat sau macar in uscator, mai multe legume si fructe proaspete, stat la aer poate mai mult decit de obicei, sport si somn mai mult si la timp... si in rest am hotarit sa ne purtam ca si cum nu ar exista aceasta boala.

Gabitza, eu nu am reusit sa intru sa-ti trimit email, dar daca ai timp, as vrea si eu mesajele. Nu stiu daca ai emailul meu, poate reusesc sa intru sa ti-l las. Multumesc!

La noi munca multa, stres si mai mult, bani putini, frig tare... mai vreti!?! Era atit de placut cind aveam bebelusi pufosi in brate si stateam la o cafea cu voi!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

saliu,
eu am medical 2 zile asa ca bolesc de virus acasa. nu e porcina. :))si fetele bolesc si ele dar parca ele sunt mai bine decat mine. de porcina am si eu emotii dar voi refuza vaccinarea si voi incerca ce zice si nelia. sa le duc mai departe la gradi, cu inima mica, ca dar nu le incui acum in casa.

in rest nik.

aurasa va pupa si va transmite salutari si toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, sanatate multa tie si fetelor, sa va faceti bine repede!

Ioana, Cornelia, v-am trimis fisierele. Nelia, lasa-mi o adresa de mail. Unde sa-ti intre fisiere multe si mari, ca tu ai fost vorbareatza

Eu tot nu stiu ce sa le iau baietilor de craciun, tot frec site-urile cu jucarii si nu ma convinge nimic. De fapt pe Andrei l-as linisti cu o masina, cat mai mare si cat mai galbena Iar Raducu e fericit cu orice, el micutul nu are inca pretentii.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Salutare!

Gabitza - am primit, foarte, foarte tare! Sunt in extaz, acuma sa vad cand am timp sa citesc, eventual sa editez pe alocuri ca stiu ca ma mai plangeam pe vremuri de cumnatu-meu/soacra-mea si nu vreau sa cada in mainile cui nu trebuie, nici macar ale Anei.

De costume de inchiriat intrebam in ideea ca stie cineva un loc sigur, ca asa am cautat si eu pe net si pe alocuri am gasit, dar cand ma uitam la contact, ba era la Oradea, ba nu raspunde nimeni la telefon etc. Nu stiu la ce se mai obosesc sa faca site daca tot nu au interes sa vanda.

Monu - multa sanatate! Vad ca au (re)afisat si la noi la gradi azi ca daca lipseste copilul mai mult de 3 zile trebuie sa vina cu aviz epidemiologic. Culmea e ca anul trecut se intampla adesea ca Ana sa lipseasca 3 zile, dar nu de boala, ci ca statea pe la bona/acasa, acuma insa evit sa o las sa traga chiulul pentru ca are multe activitati optionale si nu vreau sa le platesc degeaba. Evident ca nu am adus niciodata aviz, dar acum cred ca s-a ingrosat gluma si sunt mai atenti.

Asta e, in rest caut costume, am gasit un magazin, o sa dau vineri o fuga acolo si poate mai apar si altele intre timp. La munca nu e chiar stres, deci caldurica si voie bune, nenica! Sa aveti o zi buna!

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao si sanatate la toata lumea!
Noi...bolim, suntem racite varza si eu si Alyssa. Vaccin nu ne facem de nici un fel, poate doar sotzer ca primeste gratis la servici. Apropo de asta, firma e inca in somaj partial si trebuie sa renunte urgent la 200 de angajati...am stat cu emotii saptamanile astea ca nu stiam ce intentii au...din fericire e totul ok, ba l-au mai si promovat...deci sunt nevasta de Field Manager!
Duminica a venit sora-mea dar a ramas la niste prieteni pana maine, abia astept s-o iau la noi si sa o fac babysitter, din pacate sta doar o saptamana ca are mult treaba in RO.
Aici e o vreme de kko, ploua de 2 zile si pe munti e deja zapada, vad ca lumea incepe sa se pregateasca de iarna. M-am tot gandit si declar solemn ca anul asta nu ma mai prinde 24 decembrie in goana dupa cadouri de Craciun!
Gabitza, nici eu nu stiu ce jucarii sa cumpar pt atomika, probabil ceva de la Ikea daca mai scot ceva noutati la jocuri de lemn, etc
Nelia, suna bine programul tau pt sanatate si sper sa treceti si sa trecem toti cu bine peste epidemia asta. Eu sunt disperata ca Aly refuza sa se spele pe maini, ba chiar am prins-o lingand geamurile si usile pe unde apuca.
Gata pauza...ma asteapta o gramada mare de rufe pt calcat, plus gatit, vase si curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare,

Gabitza, poti sa imi dai si mie, te rog, partea mea de contributie la grupul nostru ? Stii e-mailul meu ? Sigur e in contul comun... Ma feresc sa imi dau e-mailul in clar, pe site-uri publice. Nu de alta, dar sunt patita cu psihopate & co.

Carina boleste de saptamana trecuta, de joi seara e pe antibiotic, si de-abia duminica n-a mai facut febra (sambata spre duminica a facut 39, desi ii dadusem 5 doze de Augmentin pana atunci... ). Si uite-asa am ajuns la GA duminica mai spre pranz... am avut noroc de o super-doctorita, riguroasa, a consultat-o din cap pana in picioare (inclusiv palpat abdomen).

In ce priveste avizul de la gradi, noi ducem de fiecare data. Oricum, asistenta de la gradi mi se parea atat de blanda si bonoma... pana am vazut-o facand prezenta in clasa: tipa asa de tare la bietii copii, si cu atata patos, incat m-a dus cu gandul la un gardian de puscarie Oare unde si-o fi facut "mana" ?

Fetelor, unde ati ales sa va petreceti sarbatorile de iarna? Nu ca m-as urni de acasa, dar eram curioasa...

Am intrat si eu acum cateva saptamani pe site-ul fabricii de magie, cautandu-i Carinei costum de balet. Niste hoti si astia : prima poza pentru costumele de balet este coperta costumului TCM, pe care i l-am luat pana la urma, si care a costat MAXIM 50 ron. Ei bine, fabrica de magie il vinde cu 100 !!! Nu stiu la restul ce preturi au, m-am ingretosat instant si nici nu vreau sa mai aud de ei.

Cu cadourile de Craciun am rezolvat-o inca din vara: am atatea optiuni, incat nici nu stiu daca sa i le dau pe toate: casuta piticilor din Abacaza; o rochie de printesa, luata din Carrefour, cu care sa se maimutareasca prin casa (asta cred ca o s-o incante cel mai tare LOL); ceva locomotive Thomas pe care inca nu le-am achizitionat, dar parca nu le-as lua inca de acum, ci le-as "comanda" Mosului de la firma unde lucreaza sotul; o carte-castel rozalie (mai am eu o alta carte-castel, de la Teora, si e foarte incantata), plus ce carti mai gasesc la targul de carte de la sfarsitul lunii...

Gata, mi-a expirat timpul. Va pup si va doresc multa sanatate... ca-i mai buna decat toate

@edit: am uitat sa va spun ce ne-a recomandat pediatra Carinei: Luivac lizat bacterian - pastile. E un soi de vaccin, in genul bronchovaxomului... only better A mai luat cineva ?

Mergi la inceput

Ah, ce bou sunt! Am scris un mesaj si apoi am inchis site-ul.

Deci ziceam ca la capitolul cadouri nu ma stresez caci Ana are inca multimi de jucarii pe care nici macar nu le cunoaste, iar anul asta nici macar nu am cumparat mai mult de 10-15. La capitolul carti situatia e aceeasi si oricum presimt ca nu ma voi putea abtine la targul de carti. Asa ca ramane varianta hainute, la care Ana se bucura foate mult si vreo jucarie, dar nu indelung cautata, sa nu zica fata ca nu aduce Mosul si jucarii (vazuse ea odata o masina de la Barbie, una gen buburuza, dar maricica, ii vine pana aproape de genunchi).

Cat despre plecat de sarbatori, nici noi nu mergem nicaieri, nasa Anei va naste in preajma Craciunului si m-a solicitat sa particip la eveniment, iar dupa Craciun lucrurile se precipita, trece asa repede, ca mai bine stau acasa si incerc sa ma odihnesc. Vom participa la diverse activitati prin oras, pe la mall/patinoar si gata si sarbatorile.

Chris - multa sanatate Carinei; n-am auzit in viata mea de pastilele astea; bine, noi suntem pe dinafara cu imunizarea, nici macar homeopate nu bagam, poate sunt inconstienta, nu stiu, sau poate doar nu am avut probleme cu fata si de aceea nu ne-am interesat prea mult.
AUziti, dar Androix ce-o mai face ca de mult nu a mai aparut pe aici (de alte fete nici nu mai zic: Elisor, Loreen, Daniela, Florentina, Olgutele...).

Sa dau drumul repede la mesaj pana nu-l trimit iar in gard.

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput