petrecerea de la 1 an
BUNA CHIAR DACA PUISORUL MEU MAI ARE O LUNA PANA FACE UN ANISOR,AM INCEPUT SA MA STRESEZ DEJA.DATI-MI VA ROG SI MIE NISTE IDEI CUM AS PUTEA ORGANIZA PETRECEREA CUN SA INPODOBESC CASA SI CAM CE CADOURI SE POTRIVESTE UNUIDE 1 ANISOR
ASTA E PARCA SUNT.
VA MULTUMESC MULT SI ORICE SFAT ESTE BINE VENIT
ADISOR SUPER FERICITA DE BART ADRIAN
FROM THIS MOMENT I HAVE BEEN BLESSED
I LIVE ONLY FOR YOUR HAPPINESS
Raspunsuri
Ayla21 spune:
Vrei sa organizezi acasa petrecerea? Nu ai avea unde sa o organizezi la un loc de joaca special pt copii?
Daca ai nevoie de model de invitatie te rog sa imi spui si iti pot crea, cu text, cu poza, apoi le poti printa sau scoate in format jpg. Asa am avut noi intr-un an. Apoi in alti ani am organizat ori la joc de joaca special amenajat sau la Mc Donalds si ei au invitatiile lor tip.
Cadouri poti lua jucarii de 1+ (de la un an), cum ar fi cubul vorbitor de la Chicco, borcanasul vorbitor, telefonul vorbitor, la 1 an copiii sunt pasionati de butoane, jucarii care canta, si acum e varsta cand ii poti cumpara din categoria celor educative.
La market sau librarii sunt produse de decor, ca ghirlande de agatat pe tavan, ca steguletele, sau in forma de sir de litere "happy birthday". Noi schimbam in fiecare an, si gaseam set, aceasi culoare/model, si ghirlande, si fata de masa, si servetele, farfurioare, paharele, fluiere, si multe altele. Trebuie doar sa cauti in market la raionul specific. Vad ca nu stai in Ro.
Daca ai nevoie de meniu...depinde si de ce invitati ai. O sa ai nevoie de ceva si pt copilasi, daca ai invitati pt sarbatorit aproape de varsta lui. Tocmai de aceea noi in fiecare an am sarbatorit la cate un loc de joaca. Sa aibe copiii activitate, sa se distreze, nu adultii. Cand e sa ne distram noi, parintii, copiii nu prea au libertate, trebuie sa stea cuminti pe langa noi.
Daca mai ai intrebari, spune-le!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
adisor2246 spune:
multumesc mult pentru sfaturi sunt de mare folos,nu nu stau in rom.stau in belgia sotul este belgian asa ca in privinta mancarii il voi intreba pe el cam ce le place celor de aici;mersi fain pt sfaturi
fericita de Bart Adrian
FROM THIS MOMENT I HAVE BEEN BLESSED
I LIVE ONLY FOR YOUR HAPPINESS