Locul fetelor Nou-Venite (36)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Florentina_C spune:
Neata' Trutzi, ale. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jesia spune:
neata fetele mele ..o cafea sau un ceai cald
.....pupam toate fetele vorbarete
Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jesia neata fetele mele ![]() ![]() ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic ![]() |
Neata' Jesia. Eu am ales ceai...
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
***Poze***
lorin7774 spune:
Buna dimineata gagici !!!
N-am fugit nicaieri. Doar ca am avut treaba multa si nici nu sunt in apele mele.
Azi inot in ape straine, am o greata in fizic de numa-numa, tzitzi expodeaza, am senzatia ca curge ceva din ele si l-am dat afara din casa pe sotz ca mirosea ....a parfum ce-i drept....da' MIROSEA!!!
offff, oare ce-o fi asta ? ca testu' barza a zis altceva...
VA PUPICESC TARE, TARE PE TOATE
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui lorin7774 Buna dimineata gagici !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() N-am fugit nicaieri. Doar ca am avut treaba multa si nici nu sunt in apele mele. Azi inot in ape straine, am o greata in fizic de numa-numa, tzitzi expodeaza, am senzatia ca curge ceva din ele si l-am dat afara din casa pe sotz ca mirosea ![]() ![]() ![]() offff, oare ce-o fi asta ? ca testu' barza a zis altceva... ![]() VA PUPICESC TARE, TARE PE TOATE LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
Neata Lorin.
Testul barza , te-a mintit...
![](icon_smile_big.gif)
![](bibe.gif)
lorin, da de ce ti-ai luat tu test barza??
![](chatterbox.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
***Poze***
jesia spune:
citat din mesajul lui lorin7774 Buna dimineata gagici !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() N-am fugit nicaieri. Doar ca am avut treaba multa si nici nu sunt in apele mele. Azi inot in ape straine, am o greata in fizic de numa-numa, tzitzi expodeaza, am senzatia ca curge ceva din ele si l-am dat afara din casa pe sotz ca mirosea ![]() ![]() ![]() offff, oare ce-o fi asta ? ca testu' barza a zis altceva... ![]() VA PUPICESC TARE, TARE PE TOATE LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
cred ca patesti exact cum a patit si ale...testul zice nu dar organismul tau zice da...incearca sa mai faci un test de sarcina pe 1-2 zile
![](bibe.gif)
![](floare.gif)
aleesicoo spune:
neata ! fugi si ia un test surecheck....asta e bebe clar
![](icon_smile_big.gif)
asa creste bebicu
![](gravida.gif)
![](foto.gif)
jesia spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Neata' Jesia. Eu am ales ceai... ![]() ![]() ![]() |
este un ceai miraculos...daca il bei mai multe zile in scurt timp ajungi
![](gravida.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)