Locul fetelor Nou-Venite (36)
Raspunsuri - Pagina 15
babiela spune:
mvb zicea ca se duce vineri la iasi pt analize sau visez eu?
daca e asa spper ca o sa fie totul ok, si se pun pe treaba
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela mvb zicea ca se duce vineri la iasi pt analize sau visez eu? daca e asa spper ca o sa fie totul ok, si se pun pe treaba -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Nici eu nu imi mai aduc aminte exact...parca...
Oricum,cu Mvb ne auzim luni si o sa ne zica atunci daca a fost la , cum a fost...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
trutzi spune:
Salutare !
toate fetele.
Declar z1 . Ma asteptam dar , stiti voi, speranta moare ultima
lorin, lia,flori va tin pumnii
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui trutzi Salutare ! toate fetele. Declar z1 . Ma asteptam dar , stiti voi, speranta moare ultima lorin, lia,flori va tin pumnii Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Buna , trutzi. Imi pare rau pt Z1 . Dar...lasa ca luna viitoare muncim din nou si avem o noua sansa,nu-i asa?
si multumim pt pumnii stransi.
***Poze***
babiela spune:
imi pare rau trutzi
ma duc sa-i fac bagajul sotului ca maine dimineata pleaca in delta cu niste prieteni la pescuit, week-endul asta avem program in deplasare el la pescuit si eu la bucuresti la un curs , dar ne reintalnim chiar cand incepe perioada fertila si recuperam
citat din mesajul lui trutzi Salutare ! toate fetele. Declar z1 . Ma asteptam dar , stiti voi, speranta moare ultima lorin, lia,flori va tin pumnii Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui trutzi Flori cand faci testul? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Offf... Stai sa trag aer in piet...Gataaaa... DACA nu apar uratii zilele astea, incerc un test...cred ca marti. Nu vreau sa ma grabesc si sa imi fac sperante degeaba...o sa fiu dezamagita si deci mai astept nitel... Marti o sa fiu in z34, asa ca e tocmai bine...
si ms ca te gandesti la mine
***Poze***
trutzi spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Offf... Stai sa trag aer in piet...Gataaaa... DACA nu apar uratii zilele astea, incerc un test...cred ca marti. Nu vreau sa ma grabesc si sa imi fac sperante degeaba...o sa fiu dezamagita si deci mai astept nitel... Marti o sa fiu in z34, asa ca e tocmai bine... si ms ca te gandesti la mine "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Poze*** |
Credeam ca iti faci duminica Ai o rabdare fantastica
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
alysa26 spune:
lia esti mortala!!! ea e sefa de trib!!!! m-am distrat copios..rad de uan singura..shhssshh sa nu trezesc copii.
polo tinem pumnii azi la dr!!!
flori pe vreme de criza nimeni nu mai vrea asigurari!! mai bine stai si te relaxeaza sa vina bb!!!!!
de raspuns la chestia cu cinemaaaa...eu nu am fost de 2 ani si ceva de cand am ramas gravi...asta inseamna ca acum 2 ani am ramas gravi..haha..exact pe 19 oct am avut ultimul c....haha..acum l-am avut pe 20 oct..poate s erepeta istoria haha..ce chestie
ale vizionare placuta la film! bucura-te cat mai poti...ca apoi cand vine bebelinul nu o sa ai timp nici sa faci dus..dar sa mergi undeva...
jesia sa iti fie de bine caldurica. aici in state astia de la asociatie cand 3 zile se mentine temp sub anumita valoare dau imediat caldura..noi avem deja de 2 sapt..iti dai seama ce frig a fost pe aici..bine si acum mai e..dar mai vine cato zi mai calduroasa asa..cu 5 grade in plus..
cora cum esti? te pupic
babi spor la gatit si la bagaje.
trutzi chiar voiam s aintreb de tine dar vad ca ai scris pana sa citesc eu tot....
imi pare rau pt Z1.....las ca incercam noi luna viit...o sa fim gravi si o sa le tragem pe toate fetele cu noi...sa fie odiseea nostra. te puup si stii cum e asa a fost sa fie..poate e mai bine asa..noi nu stim cum e bine pt noi..dd are grija de toate.
te
lorin ai fujittttt la testari si nu ne zici???? tinem pumniiiiii
lia, flori fetle voi sunteti urmatoarele la teste...va tinem pumnii si sa fie cu +++++++. va puuup
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui alysa26 lia esti mortala!!! ea e sefa de trib!!!! m-am distrat copios..rad de uan singura..shhssshh sa nu trezesc copii. polo tinem pumnii azi la dr!!! flori pe vreme de criza nimeni nu mai vrea asigurari!! mai bine stai si te relaxeaza sa vina bb!!!!! de raspuns la chestia cu cinemaaaa...eu nu am fost de 2 ani si ceva de cand am ramas gravi...asta inseamna ca acum 2 ani am ramas gravi..haha..exact pe 19 oct am avut ultimul c....haha..acum l-am avut pe 20 oct..poate s erepeta istoria haha..ce chestie ale vizionare placuta la film! bucura-te cat mai poti...ca apoi cand vine bebelinul nu o sa ai timp nici sa faci dus..dar sa mergi undeva... jesia sa iti fie de bine caldurica. aici in state astia de la asociatie cand 3 zile se mentine temp sub anumita valoare dau imediat caldura..noi avem deja de 2 sapt..iti dai seama ce frig a fost pe aici..bine si acum mai e..dar mai vine cato zi mai calduroasa asa..cu 5 grade in plus.. cora cum esti? te pupic babi spor la gatit si la bagaje. trutzi chiar voiam s aintreb de tine dar vad ca ai scris pana sa citesc eu tot.... imi pare rau pt Z1.....las ca incercam noi luna viit...o sa fim gravi si o sa le tragem pe toate fetele cu noi...sa fie odiseea nostra. te puup si stii cum e asa a fost sa fie..poate e mai bine asa..noi nu stim cum e bine pt noi..dd are grija de toate. te lorin ai fujittttt la testari si nu ne zici???? tinem pumniiiiii lia, flori fetle voi sunteti urmatoarele la teste...va tinem pumnii si sa fie cu +++++++. va puuup |
si eu, alysa.Multumim pt pumnii stransi.
***Poze***