**Zmeurici de iulie-august 2009 (9)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Pooh, asta e constituta lor. lasa ca vor fi fericite cind vor fi domnisorele.
Pe rebe am dat-o intai la gimnastica, dar ne era tare peste mana sa o ducem. linga bloc am o gradinita particulara care are multe activitati: karate, dans modern, balet. asa ca am intrebat-o si a vrut balet, luni a fost prima data. dar are o fetita pe care o cunoaste si se joaca afara de cind se stiu. clasa e la demisol, asa ca am stat afara si m-am uitat pe geam printr-o jaluzea trasa putin si parea incintata si facea aproape la fel ca celelalte fete cu vechime.
eu cred ca ai mei copii sint mai slabuti si ca nu au mincat noaptea, pe linga mostenirea genetica. iar rebe e argintul viu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pup la mamici!

Am testat ieri carutul cel nou (nou pentru mine, ca de fapt nu-i nou) si ne-am plimbat vreo doua ore pe-afara, tare bine a fost. Bebe a dormit in doua ture, si cat a fost treaz s-a uitat foarte interesat la tot ce era in jurul lui.
As vrea sa ies si acum afara, dar am emotii cu vremea, a plouat de dimineata, nu stiu daca o sa mai ploua sau nu, plus ca bate putin vantul.
Azi noapte a dormit foarte bine, s-a culcat pe la 9 jumate si s-a trezit la 2,4,si 7. Lucru mare prentu noi. Bine, s-a mai trezit si pe la 5, dar l-am ignorat, pentru ca papase la 4 si nu am vrut sa=i mai dau asa ca a adormit la loc.

Multumesc pentru mesajele legate de masaju la ochi, am inceput si eu sa-i fac, nu stiu daca e bine sau nu, oricum ma voi duce la oftlmolog sa ma invete. E bine ca am invatat ca se face asa ceva. Oricum de la voi am citit ca se face in 3 feluri, dela ochi la nas, de la nas la ochi si circular. Deocamdata fac si eu cum imi vine si cum ma lasa si dupa ce vad oftalmologul va povestesc si voua ce ne-a zis.

Acum va ca se mataie bebe, ma duc sa-l intreb ce-l deranjeaza...
Pup!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec curat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144265

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanar34 spune:

Buna fetele.Am si eu un bebe de 2 luni si un pic(adica facem 3 luni in 4 noiembrie).Noi avem probleme cu constipatia...ce sa ne facem?

Mergi la inceput