**Zmeurici de iulie-august 2009 (9)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

'neatza fetele!

Of,adormitul asta si noua ne mai da batai de cap acasa.Afara doarmeeee si de cite ori duc fata la balet,toate mamicile de-acolo ma invidiaza ce bebelus cuminte si somnoros am .
Recunosc ca in patutul fiica-mii am aterizat si eu de niste ori,ghemuita dar totusi am intrat si nu s-a rupt nimic .

Motana,nu numai tu te miri de pediatrii,si eu .Sucuri si suculete la 2 luni,4 luni,etc.Aici nu-ti recomanda nimeni,dar nimeni asa ceva,noi incepem tirzior,dupa Revelion incolo,dupa 5 luni juma' trecute fix si extrem de leeeent,incepem cu piureuri(ordinea morcov,banana,etc),aici nu se recomanda sucuri,nu tin de foame si nu aduc nimic asa ca noi nu le folosim.
Fetei mele tot asa inceeet si tirziu am inceput sa-i dau si nu am avut probleme cu refuz de alimente,infometare sau ce mai citesc pe forum ...si ma minunez .

Nu stiu ce suc e Teddy dar banuiesc de la voi ca e din comert,probabil la fel de "calitativ" ca toate...

Iti dau dreptate si cu informarea...parintii din ziua de azi sunt mult mai informati si uneori,de la pediatrii nu afla mai mult decit stiau deja.Din fericire,eu am dat peste pediatrii f destupati si nu a trebuit sa fac nimic de capul meu,am fost sustinuta 100%.

Cornelia,10 ani si voi?!Sa fiti sanatosi si fericiti inca 100 de-acum!Noi am sarbatorit in iulie cind eram cu burta f mare,am fost doar la ristorant si sotul mi-a luat cadouri si 10 trandafiri ,eu numai am asteptat si m-am lasat rasfatata ca doar o gravida de 9 luni nu merge la shopping .

Giova,ce poze frumoase!Eu nu am mai facut gogosi din mai dar miine am de gind sa fac cozonac cu mac.Nu am facut niciodata cu mac,sper sa-mi iasa bine,mie imi place mult sa prajituresc.Tu gatesti zilnic?Eu aproape da ,fiica-mea nu mai vrea sa pape la afterschool(oricum nu minca mai nimic,nu-i place mincarea si tot acasa minca)asa ca fac pt ea si daca fac cantitati mai mari,mincam si noi.

Flosideea,felicitari pt dintisor!

Felicitari tuturor puilor care au inceput sa spuna cuvinte inteligibile,noi suntem la chiuituri si ris in hohote.

Meleea,si fiu-miu incearca sa se intoarca pe burta,prima oara l-am gasit acum o sapt cu nasul in saltea,facuse bine juma'de rotatie .

inutza,tare dragalasa Bia .

Fetele,voi unde comandati in Ro pt bebelus?As vrea sa comand o protectie din aceea pt patut d jur impreujur,aici nu gasesc asa mare,o comand pe adresa parintilor si mi-o aduce tatal meu cind vine la noi.
Duminica mergem la o expozitie(http://www.babywelt-muenchen.de/de/Home.html) cu articole de bebei si daca nu gasesc,luni as vrea sa comand.

Weekend fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Alina, referitor la lateralele pentru patut iti dau un link http://www.flickr.com/photos/35051233@N04/sets/72157613340966884/
Tipa face la comanda, pe dimensiunile care le vrei. Si iesi mult mai ieftin ca si in comert. Eu am mai luat de la ea, dar nu laterale, pentru ca eu am tarc la Teodora, dar lenjerii, pilote. Calitatea materialului e ff buna.

Fetelor, o intrebare am, ca de cand mi-e incap sa va intreb asta dar de fiecare data uitam. Voi incalziti laptele la micounde? Ca eu tot asa i-l incalzeam pana acum dar parca m-au apucat pe mine niste ganduri taman acum ca n-ar fi tocmai ok As vrea sa aud niste pareri, poate sunteti mai informate

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Iar vad ca face figuri la san..si ieri si azi...noaptea/dimineata nu..o pun trage de 2 ori si da capul pe spate..apuca iar si la fel...cu greu o determin sa suga ...ce o avea nene?
Adica noaptea si dimineata e bun lapticul si peste zi nu mai e bun?....nu imi vine sa cred....pozitia e aceeasi la san..nu inteleg si ma enerveaza.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Iar vad ca face figuri la san..si ieri si azi...noaptea/dimineata nu..o pun trage de 2 ori si da capul pe spate..apuca iar si la fel...cu greu o determin sa suga ...ce o avea nene?
Adica noaptea si dimineata e bun lapticul si peste zi nu mai e bun?....nu imi vine sa cred....pozitia e aceeasi la san..nu inteleg si ma enerveaza.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

La fel imi face si mie. Dimineata si noapte ii dau sa suga cand il tin in brate. Ziua cateodata il prostesc daca ii dau in pat.
Incep sa imi fac si eu grijji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca, Lu-ana idem. mai devreme m-a enervat facand la fel...dar nu cedez nene. se calmeaza si iar la san...face de cateva ori figura asta pana se potoleste si papa.
Alina pai tu comanzi din Ro tur de patut? cand la voi sunt asa frumoase? sau poate iti trimite de dincolo. www.vertbaudet.fr
sunt bestiale.
nu gatesc zilnic, doar n-am innebunit! cam la 2 zile. daca fac mancarica care e ok si pt. Marco m-am scos. Mananca si carne d eporc, dar numai dintr-aia slaba si mai rar.
Micaalsa te referi la incalzitul laptelui muls? sau la formula?
Laptele muls am auzit ca se incalzeste in apa, formula nu stiu. la Marco incalzeam apa (pe foc/ microunde/fierbator) si pe urma faceam combinatia.

veneam de la gradi spre casa...si s-a bagat unul in mine. eram pe loc, in coloana, iar cel din spatele meu naiba stie ce-a facut, dar m-a atins. si vedeam bara din spate distrusa si un drum de Alba cu Mondeo.
Ca norocul, bara noastra nu a fost atinsa, e si mai inalta masina, asa ca nu avem nimic. imi era frica de senzorii din spate, dar am vazut ca functionau. D-nul si-a rupt semnul de la W (era un passat, model mai vechi) si grila aia din fata de plastic. Treaba lui cum isi rezoolva masina, de mergeam la pol. ii mai lua si puncte si-i dadea amenda, si numai chef de asta nu aveam.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Nici al meu nu mai sta la san ff. mult...trage de cateva ori,scoate sfarcul,isi intoarce capul,imi zambeste,imi povesteste,iarasi tzitzi,iarasi zambete si tot asa....doar noaptea suge bine....insa pana ce ia in greutate,nu-mi fac probleme.....acum ca a crescut si are si alte preocupari,probabil tzitzi nu mai e marea dragostePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna seara fetele
voi va plangeti ca bebelusi vostri nu mai sta la tzitzi iar al meu care manca numai la bibe de la 1 acuma nu mai poate de tzitzi.ziua mananca numai de la tzitzi si ppeste noapte ii dau de la bibe.
eu abia astept sa ma duc pe 4 la control sa vad ce spune i cate kg are.pediatra mea mi_a spus deja ca daca ia in greutate bine doar cu tzitzi,incepem diversificarea la 6 luni,adica in ianuarie.eu sincer ma gandeam sa incep pela 5 luni jumatate,cand ma duc in ROMANIA in concediu
DANIELLE ce mai faci?printesele sunt bine?
GIOVA imi pare rau pt accident.bine ca nu ati patit nimic

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

daca ar zambi si al meu si ar rade la tzitzi nu m-as necaji, dar el .
Mai are si momente cand zambeste si-mi povesteste....poate o fi si otita asta, naiba stie.
Monica super bine ca vrea la tzitzi. tot asa sa o tina. si noi incepem diversificarea dupa sarbatori.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

ce faceti fetelor? al meu bebel doarme in landou,am fost afara ,am facut o mica vizita la cumnata care luni se interneaza pt cezariana sa ne aduca verisorul acasa . doarme cam mult pe langa ai vostrii ,sau sunt eu norocoasa ..... cand va aud ca va plangeti ca sunt activi asa ....ma gandesc ca poate avem noi ceva,sper sa fie doar cel mai cuminte bebe

am cumparat azi o carte cu retete pt bebelusi si copii care chiar asa se si cheama cartea retetelor pt bebelusi si copii de Brdget Wardley si Judy More stiti cevade ea?caeu din cate vad aici nu zice de sucuri de legume fructe ,toate sunt fierte ,fructele si legumele ,la inceput.

siiii intreb cartoful dulce este un soi anume sau ce? ca am mai auzit dar nu stiu care-i traba cu el

http://picasaweb.google.ro/meleea9/NewFolder5?authkey=Gv1sRgCN-SvJuavab9jgE#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/BotezAlex?authkey=Gv1sRgCKrx98iviozguQE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/BotezAlexVerisorii?authkey=Gv1sRgCNrU36P7npuvkwE#

Mergi la inceput