Revolta
M-am saturat de tara asta in care nimic nu mai merge. In care ne dam cu stangul in dreptul doar asa de dragul de a ne impiedica.
Nu mai pot. Nu pot reusi sa strang bani sa-mi termin casa, nu pot sa imi bag gaze ca ma costa in jur de 10.000 ron.
Fetele care stau in jurul bucurestiului la casa pe voi cat va costat bransamentul la gase + instalatia din casa?
Raspunsuri
trischa spune:
Renunti la gaze,pui in bucatarie o plita electrica si pt incalzit si o centrala pe lemne cu boiler pt apa calda.
Ai facut un calcul cat te costa incalzirea cu gaz la suprafata pe care o detii??
ZIZOU spune:
Nici asa nu e bine. Atunci trebuie sa fac cos de evacuare care sa depaseasca casa in inaltime si ma costa la fel de mult.
Asta e.... continui sa strang bani.
DAr tare curioasa sunt cam cat costa bransamentul si instalatia in alte parti.
Bedrosmart spune:
Mai mult. Atata ne-a cerut numai spaga.
Am pus electric. Daca castig la Loto imi iau eoliana si panouri fotovoltaice, sa nu mai platesc niciodata facturi la stat.
Bedrosmart
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ZIZOU Nici asa nu e bine. Atunci trebuie sa fac cos de evacuare care sa depaseasca casa in inaltime si ma costa la fel de mult. Asta e.... continui sa strang bani. DAr tare curioasa sunt cam cat costa bransamentul si instalatia in alte parti. |
Tu ai construit o casa fara sa-i faci macar un cos de evacuare ?!
Cea mai buna solutie, dupa parerea mea, este o centrala pe combustibil solid, iar aragazul sa aiba o butelie mare.
Dar daca nu vrei sa stai cu grija aprovizionarii cu combustibil, asteapta sa strangi suficienti bani pt bransarea la tevile de gaze.
Un imprumut la banca nu poti sa faci ?
allinta
Rufus spune:
citat din mesajul lui allinta Tu ai construit o casa fara sa-i faci macar un cos de evacuare ?! |
Sunt multe case pe lumea asta care n-au "macar" un cos de evacuare. Nu stiai?
Zizou, nici eu nu-mi pot termina casa. Eu as avea bani...statul trebuie sa-mi plateasca niste despagubiri. Crezi ca mi le plateste? Nu are bani!
Adica...nu-i nici o diferenta intre noi doi, in Romania.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ZIZOU M-am saturat de tara asta in care nimic nu mai merge .... Fetele care stau in jurul bucurestiului la casa pe voi cat va costat bransamentul la gase + instalatia din casa? |
Hotaraste-te despre ce vrei sa discuti, despre tara sau despre gaze!
Marina spune:
eu nu inteleg ce nu merge. Bransatul la gaze e scump si nici sa-ti faci o casa nu e chiar ieftin. Te asteptai sa le faci gratis sau cum?
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Sunt multe case pe lumea asta care n-au "macar" un cos de evacuare. Nu stiai? |
Nu cred ca la noi in tara, unde avem 4 anotimpuri, se construiesc case fara cosuri de evacuare. Decat daca cel care construieste omite sa ia in calcul urmatoarele : primavara, toamna si iarna.
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html
Alizee spune:
citat din mesajul lui buburuzica_2005 Centrala electrica,plita si cuptor electric |
Sa vezi ce bucurie cand s-o intrerupe curentul...
allinta
http://www.petitieonline.ro/petitie-p61234041.html