Tuse, tuse si iar tuse !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Lorellay , noi suntem in Franta , am rugat o data moderatorii sa-mi schimbe tara, insa nu stiu ... nu s-a putut sau nu au foat atenti . In fine, nu prea conteaza !
Facem si aerosoli de o saptamina , astazi stam acasa, fara gradi , maine vom vedea starea lui, iar saptamina viitoare este in vacanta . Asta noapte a vomat saracul din cauza tusei ... sunt nedormita , fara idei si fara putere ... ca sa nu mai vorbesc de pitic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

inteleg ca esti in franta...eu am sa iti zic ca am avut si noi necazuri cu tusea,si am incercat toates siropurile de pe piata...in final acum cand au tuse le trece cu bronhexim
sotul a avut de curand o tuse neplacuta si a descoperit pe piata de la fares un sirop natural pe baza de pin si ce o mai fi avand prin el....i-a trecut...produsele de la Fares se pot comanda si de pe net

multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JARMO

Lorellay , noi suntem in Franta , am rugat o data moderatorii sa-mi schimbe tara, insa nu stiu ... nu s-a putut sau nu au foat atenti

Numai tu poti sa iti schimbi datele din profil. Intri la 'profil personal'-Editeaza profil. apoi la 'Informatii despre tine' schimbi tara. mai jos ai 'Informatii cont' unde trebuie sa iti scrii parola de 2 ori (la 'parola noua' si la 'verifica parola', chiar daca nu vrei sa o schimbi pe cea care o ai acum).

Sanatate multa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Al meu flacau a patit de doua ori asa raceala, apoi tuse, secretii groase, tuse obositoare si in ambele situatii doctorul a pus diagnosticul de bronsita.
Si eu am incercat cu siropuri si alte leacuri ...
Si nu a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Laure25, multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Te asteptam cu vesti. Io ma astept la minune, iti dai seama, daca la mine asa a fost....
Stiu si eu varianta cu ceapa intreaga si nucile sparte cu tot cu coaja, insa pe-ala n-a vrut sa puna Andrei gura nici picat (e teios la gust de la nucile alea, si mai amarui....). De aia am ajuns la reteta cu ceapa curatata...
Am vreo saptamana de cand ma mir si ma intreb cum de pana acu inca n-a racit pustiulica la ce diferente de temperatura urate au fost... Poate vom trece iarna asta mai usor, pe la cresa vad numai cutii cu siropele, semn ca altii sunt atinsi de raceala... Anul trecut la grupa mai mica nici nu-i primeau cu tuse, acu vad ca intra toti de-a valma, nu se mai tine cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui xxxwoman

Imi permit un sfat, intr-adevar s-a mai discutat pe tema asta si eu una am facut experimentul. mentionez ca inca am frigiderul plin de siropele si combinatii pentru tuse, pe care insa nu le-am mai folosit de luni bune.
Tot pe forum am citit de siropul de ceapa (nu cel scarbos si amar din coji). Procedeul: se taie o ceapa potrivita de marime (curatata) foarte fin, si se pune la fiert cu 500 ml de apa, pana aceasta scade la jumatete (adica apa :D). Totul se strecoara, iar fiertura obtinuta se amesteca cu miere de albine (eu am pus mereu dupa gust, nici prea prea nici foarte foarte, dar totusi - o lingurita - 2)... Din siropul astfel obtinut i-am dat mereu cate 5 ml (cu seringile acelea de Nurofen, ca ii dau mai usor decat cu lingurita. Se pastreaza la frigider cateva zile, e ok....Chestia e ca ii si place la gust, n-are probleme...(la 2 ani si un pic cat are acu).

La primele incercari reusisem sa fac tusea sa treaca de pe o zi pe alta (in situatii la fel ca a ta, disperate, cand nici dupa antibiotic nu am reusit sa-l stabilizez)... Acum, dupa mai multe incercari sa zicem ca dureaza 2 - 3 zile, dar tot trece, DE TOT!

Eu sunt foarte incantata de asta, practic m-a facut sa uit de siropurile din farmacii care in cazul nostru nu dadeau rezultate.

Multa sanatate!
PS - INCERCAT PE AMBELE TIPURI DE TUSE, SI SEACA SI PRODUCTIVA.

Acest sirop de ceapa de cate ori pe zi ii dadeai copilului?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

De muuulte ori..... Cam la o ora jumatate - 2 in prima zi... Bineinteles ca dupa ce totul se calma, din a doua - a treia zi uiam efectiv, nu-l auzeam tusind nu-i mai dadeam decat cand imi aduceam aminte ...

Auzisem si eu ca siropul din muguri de pin e f bun, eu n-am apucat sa-i iau ca l-am descoperit pe acesta cu rezultate. Stodalul insa i l-am dat zile intregi fara nicio ameliorare... Ma duc sa fac ordine in sticlute ca tot mi-am amintit, cred ca-s expirate jumatate din ele..

A!!! Si mai zicea cineva tot pe forum undeva de o pastiluta neagra, mica, tot un remediu homeopat, care ma tentase atunci la culme. Da uite ca nu mai stiu cum se numea... poate-si amintesc fetele...Si aia cica era un fel de minune a naturii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Pastiluta e Baraka?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui xxxwoman
A!!! Si mai zicea cineva tot pe forum undeva de o pastiluta neagra, mica, tot un remediu homeopat, care ma tentase atunci la culme. Da uite ca nu mai stiu cum se numea... poate-si amintesc fetele...Si aia cica era un fel de minune a naturii...

Probabil te referi la baraka, nu? nu e homeopata e din ceva plante.

Jarmo de multe ori copiii cu astm raman dupa raceala cu tusea asta sacaitoare. Cu medicamante pentru astm ai incercat? Ar trebui sa ai in vedere si varianta asta mai ales daca nu cedeaza la siropelele normale de tuse. Multa sanatate!

Mergi la inceput