Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Cristina, si eu i-am dat lui N avocado si i-a placut tare mult.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemora

cea mare vorbeste deja ca un om mare, a inceput sa scoata perle, "tu, asta nu e calutz de mare, asta-i calutz de mic!"
eu sunt cam ajunsa la limita cu rabdarile, nu-s io cea mai happy cu statul acasa, dar ne-am hotarat sa o dam pe K la gradinita si la servici.

Te topesc copii astia.

Nu stiu de ce nu m-am gandit sa-i povestesc lui Matei ca animalele au labe. Dar a remarcat el la un caine ca "are maini cu picioare".

Acum venisem cu rufele uscate de pa franghie si pana sa le pun in sifonier, a pus mana pe boxerii negri ai lu' ta-su si i-a tras pe cap: "E Matei pirat" si daca m-a vazut nedumerita m-a luminat el: "ca Roby putrezitul".

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Seara buna!

Urez si eu cu intarziere: La mai multe lunite bebeilor
Ana Ilinca si Dragos Stefan, bebe de ela 2004
Darius Nicholas, bebe de maria_bunica
Matei George, bebe de otiliap
Ana Maria, bebe de memo3nov

sa cresteti mari, sanatosi, cumintei si frumosi!

La multi ani, carla, anda_magda, sanatate si tot ce va doriti pe lumea asta sa vi se indeplineasca !

Urez la mai multe lunite si bebelinei
Andreea, bebe de Strunfita, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Multumim si noi de urari
..
poze noi cu noi inca nu ne-am invrednicit sa punem... s-a stricat aparatul foto(a cazut mayanna cu el,fix pe obiectiv,si nu mai focalizeaza bine, plus ca e greu sa le descarcam ca da ceva eroare la descarcare si imprumut rar aparatul de la cumnata mea)

Altfel...de luni am inceput si noi diversificarea...deocamdata supica din morcov, patrunjel si telina...a si un sfert de ceapa mica- la masa de la ora 13-deocamdata primita bine
desi sunt la al doilea copil am avut emotii ca si la mayanna pe care am diversificat-o la 6 luni jumate.
Ne chinuie si pe noi dintii...se pare ca cei 4 incisivi de sus vor sa iasa cam toti odata dupa cum ii arata gingia si dupa agitatia si plansul lui,vreau sa se termine ca mi-e asa de mila cand il vad cum plange si se freaca cu orice , incearca sa rada si sa ne vorbeasca si dupa cateva secunde isi baga degetele in gura si plange,iar noaptea doarme dar trage si niste reprize de plans asa prin somn.

Cu greutatea mi-e si nu stiu cum sa va zic,suntem mici fata de voi: la 6 luni avem 6.780,si nici prea lung nu...vreo 65 cm...aflu exact cand vom merge la control si vaccin.In luna a 4-a a luat 610g, apoi 380,iar ultima luna 250 g dar numai in ultima saptamana...a stagnat cam 3 sapt, deja faceam ca trenul si nici acum nu-s linistita, dar pediatra noastra nu a vazut motive de ingrijorare iar eu nu mi-am permis alte controale.

Trimit asa mesajul ca trebuie sa eliberez calc, si imediat ce pot revin

Mergi la inceput

Gata, am citit tot pe ziua de azi

DanaMi, eu nu am reusit sa vad pozele. Oare de ce?

Mor cand vad copii pletosi. Vreau si eu. Theo are pe cap ceva ca o barba de 3 zile. Numai ca el o are de cand s-a nascut. Nu0i mai creste deloc.

M-a shocat si pe mine "morcovul" Ioanei. Dar ma mir ca nu au aparut stelutele. Stiu ca inainte nu puteai sa scrii nici macar "popular" ca se umplea de stelute.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

miruta................poate totusi o doare ceva de e asa de agiatata.. pui mic maraici

danami...............off mititicavad ca din ce in ce mai multi puiuti au facut cunostina cu gravitatia si ista e de abea inceputul..vai,vrei sa mor de pofta..de cand eram gravida beleam la fructe de mare dar soata nu ma lasa ca cica-i miroase naspa in casa (lui nu-i plac)

maria bunica.................felicitari pentru grautate

ioana....................superprin cate a trecut mititica e bine ca a luat in greutate atata

miruta................m-au sunat in seara asta si maine la 11:00 am coletele acasa

carla..................bine ati venit acasa!!!!cu soata mea nu am mai ajuns in oras dacat 1 ora cat i-am luat lapte la pitica si am lasat hainele la curatatorie

picky..................sa o mananci si nu altace par are,seamana cu mamisi ce codite a mea maimutica probail o sa aiba asemenea plete abea cand o face vreo 2-3 anisori..sper.Am vazut eu bine ?????incarcam sa mergem si de-a busilea

philip..............maine vin 2 bucati coletas fi avut produsele din seara asta dar s-au incurcat in adrese si ii astept maine

babi_first.................ce scumpica e Alesiasi ce bulanoasa

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Buna, fetelor! Sunt Karmen, mamica unei fetite de 4 luni si jumatate si am citit cu foarte mare interes opiniile voastre privind diversificarea alimentatiei la bebelusi. Motivul pt care am indraznit sa ma strecor acum printre voi este altul. Si noi am avut experienta trista cu ochisorii si nu pot sta deoparte daca pot sa ajut macar cu un sfat.
Badriana, si noi ne-am confruntat cu canalele lacrimale infundate, dar pe langa Nettacin picaturi, am facut masaj cu servetelele Iridium, care se gasesc in orice farmacie Centrofarm. Nu ne-a venit sa credem ca dupa o saptamana de tratament problema s-a rezolvat la ambii ochisori. Poti incerca si tu, daca vrei.

O seara linistita fetelor si o sa va citesc in continuare cu mult interes!

Karmen, mami de Roberta-Ioana
http://family.webshots.com/album/574765348LOWrwl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

la multi ani andreei si lui radu (cu intarziere) si sarbatoritilor de azi 22.10 sa cresteti mari si sanatosi

Multumim de gandurile bune

dana:bianca e o scumpa,vad k si ei ii place la inaltime cu piciorusele,si a mea cum ma prinde cum cu piciorusele se catara pe mn.si ce gene frumoase lungi are de se intorc
A mea papa la 4 h 100,120 max 150 ml e bine ?
picky: displasie de sold ceva de genul asta ,adica sunt prea moi noduli la sold pt lunile ei si sa nu o pun in sezut pana dupa 6 l cand revin la control.insa in Oradea in mare parte inainte sa pui bb in sezut te trimit la radio.pt orice eventualitate chiar dak bb se cere .si la noi aceasi problema cu bretonul ce vom face?k nu vreau sa o tund..si nici sa-i dau parul intr-o parte.Sa stii k sunt norocoasa e ca si cum nu as avea fata in casa,la fel cand sant in masina sau la prieteni,doarme sau sta si admir apeisajul.ii multumesc la Doamne Doamne si sa o tina asa si ma rog si pt voi sa fie toate/toti la fel.
ancy:si in oradea dr te trimit la 3-4 l si in mare parte cu cine am vb si-au pus bb dupa 6 l in sezut.acum sant impartite opiniile.eu zic ca e mai k asa

ce ciuda mi-e ca nu va mai pot citi...trebuie sa ma pompez si merg la
ca sant franta azi am fost afara toata ziua...sper sa va ajung din urma maine

noapte buna

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra

http://picasaweb.google.com/yioanna/StefaniaPozeNoi#
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
http://lilypie.com/pic/2009/10/17/CIwm.jpg

17.06.2009

Mergi la inceput

Bine ai venit Karmen!
Ne bucuram ca te alaturi!

Am trimis pe mailul comun o lista cu cantecele si poezii.
Mai aveam 2 mai practic structurate, gen tabel, sa le printez mai usor, dar nu le-am mai gasit. O sa le mai zaut cand mai am timp.

In lista asta sunt insirate unele sub altele , amestecate, chiar si unele care nu par de copii. Aveam si nsite romante (iubire, bibelou de portelan) sau ceva cantece de la cenaclu, care mi-au placut mie foarte mult (sara pe deal) dar nu cred ca le considerati potrivite pentru copii , asa ca m-am abtinut

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Buna, fetelor, intru si eu abia acum ca am avut si astazi program plin. Am reusit si eu in sfarsit sa-i recoltez pipi pt urocultura, eu insa ma insa ma indoiesc ca nu am contaminat proba cu toate stradaniile mele. L-am spalat pe fundulet, i-am aplicat punguta colectoare si imediat a facut dar ff putin, cativa ml. Am sperat ca mai face si nu am detasat punguta, inca vreo juma' de ora. De facut tot n-a mai facut si in schimb urina a stat aculo in punga aia si in contact cu pielea o multime de vreme. O sa vad eu, daca iese pozitiv repet testul inainte sa incep antibioticul.
In plus eu sunt cam suparata,vineri ma duc la munca, deocamdata o zi pe saptamana, o sa-i las eu ceva lapte muls dar pt ca nu am f mult voiam sa existe si varianta laptic-formula insa Iosef nu vrea cu nici un chip laptic praf, sta cu el in gura si apoi il scuipa. Am incercat azi cand era flamand, nu a mancat si apoi mi-a refuzat si sanul, a crezut probabil ca tot laptic prost are. Ce o sa ma fac eu cu el vineri.....

Asta-seara am plans ca proasta, m-am dus in pod sa caut lucruri de iarna pt. Iosef, ca eu le-am pastrat de la Luca aproape pe toate. Si am gasit eu fasul acela intreg pe care l-a purtat Luca in prima iarna si nu stiu cine m-a pus si mi-am varat nasul in el....si asa tare mirosea inca a bb mic, a laptic, a Luca.....Mi s-a facut un dor nebun de Luca mic de parca nu l-as fi avut in realitate pe Luca jos in camera si un alt bb langa el...Mi-am amintit asa, intr-o fractiune de secunda toate trairile legate de venirea lui Luca in viata noastra....Stiti cum e? Primul copil iti schimba complet viata, al doilea ti-o mai complica putin. Asa ca am decis ca fasul nu-i va apartine lui Iosef, il pastrz asa cum e , si asa toate lucrusoarele lui de cand era mic i le-am pasat lui frate-su. Oricum cred ca din toate, cel mai bine imi aduce aminte de primele lui luni de viata acel fas, haine de casa avea zeci, fasul de afara era singur.
M-am intins cat o zi de post, va doresc somnic buun.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici, va invit la o cana de

dici......................ce haios e!!!!!!!!!!!!!

sarmisa...............felicitari pentru cm si greutate.. pui mic marait sa nu-l mai chinuie ata de tare dintisorii

karmen...................bun venit!!!!

madalinuza.................e asa de placut mirosul de bebelus,si eu as sta toata ziua cu nasul in brotacul meu ...nu vreau sa te sperii dar la mine a fost cu scandal pana am trecut-o pe bibe si a durat cateva zile de chin atat pentru ea cat si pentru mine..iti dorecs ca Iosef sa il accepte mai repede si sa treceti peste fazele cu plansete dupa tzatzi

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput