Albinutze de Mai-Iunie 2009(28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Picky Super faine pozele. Ma uimeste ce par are bebelina ta.
Si noi avem v la fundulet
dovada

Carla sunt f hotarata sa nu ii dau carne. Si eu ca eu, dar barbatemiu cand isi pune ceva in cap numai iese :)) Deja am discutat cu medicul. Initial mi-a zis sa ii dau de 2 ori pe sapt pana la 1 an. Dar dupa ce i-am zis argumentele mele si a vazut ca avem f mare grija la mancare a privit cu mult mai multa incredere ideea mea.
Deocamdata avem 6.300kg, peste 65cm, ne rostogolim de numa, ne taram, ne ridicam in 4 labute si papam doar laptic de mama vegetariana. a... si era sa uit, iesim afara in capul gol :))

CRis tare poza cu lighianul

Ada s-a imprietenit azi cu catelul - el a lins-o pe manuta si ea a ras
de numa si l-a mangaiat si i-am smuls un smoc de blana.

va pup!

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kiralina, ce dovada dragalasa . Uite, eu n-am fost asa tare cu carnea, m-am tot gandit sa nu-i lipseasca fierul si b12-le, apoi sa nu faca misto de ea alti copii cand vor fi mai mari, plus ca noua ne place mult pestele si voiam sa pape si ea. Inca ma gandesc daca am facut bine sau nu.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

picky....in sera asta cand i-am facut baita i-am cautat V-ul si nu prea l-am gasit,dar oricum are niste buci foarte misto

carla.............hihihi.....multumim de aprecieri

miruta..........intoarcem si noi pupicii..felicitari pentru rezultate

alynta.........pai daca se crea in el eu ce era sa fac?ca sa nu zic ca eram in bucatarie si se uita in geamul de la usa cuptorului..si nu stiu cum isi arunca privirea si vede bidonul cu apa,ala de 5 litri,si dintr-o smucitura se agata de elsi-l prinde cu forta..eu trag de copil sa nu-l verse ca de..ma-sa nu i-a mai pus dopul la locsi copilul nu-i mai da drumul si eu trag de ea si ea de bidon,si eu de ea si ea tot de bidon agatata ca maimuta de copac si uite asa a reusit sa mi-l tarasca prin bucatarie si mi-am zis.."ce pui fortos amhalterofila lu'mama"si ea urla ca i-am stricat joaca.La noi in fiecare zi e o aventura

kiralina............saracul cutu..felicitari pentru masuratorile fainesi eu tot in capul gol o tin ,doar bunicii sunt crizati dar le trece

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miruta ...............multumesc! DEspre faza cu aratatul bine inca imi fac probleme din cauza kg care stagneaza!

referitor la CARNE! In liceu am avut o perioada de 1-2 ani nu stiu exact, cand nu am mancat carene. A corespuns dupa parerea mea cu o perioada de dezvoltare! Cand am reinceput sa mananc carne am pus pe mine cateva kg bune si cu ele am ramas pana m-am casatorit-ca de la sarcini s-au mai adaugat! Acum fiecare mamica face cum crede! Avand experienta mea nu as priva copilul de carne! Mai bine mai rar decat deloc! Mentionez ca eram slaba!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Carla cu fierul nu imi fac deloc probleme. Sunt multe alte alimente cu fier care se absorb mult mai bine, de ex cereale integrale, leguminoase, sau legume cu frunze verzi. Iar B12 se gaseste in oua iar oua mancam, 2/sapt.
Asa, de partea cu rasul, nu stiu ce sa zic. Sper sa nu existe astfel de incidente, ar fi pacat nu stiu pt cine :) Desi, la cat de intoleranti suntem nu e exclus. Copiii iubesc animalele din instinct.
Eu am ramas traumatizata de un eveniment din copilarie. Un vecin avea un iepure cu care m-am jucat iar peste cateva zile ne-a chemat la el la friptura de iepure. Iti dai seama ca nu am putut manca si mama imi tot explica cat de buna e carnea de iepure. Iar eu nu puteam pricepe de ce sa mananc iepurasul pe care il mangaiasem cu cateva zile mai devreme.

Mi-am comandat vreo 3 carti despre alimentatia copilului vegetarian. Astept sa vina si ma bag la citit.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

alynta27 nu comentez experienta ta, nu stiu exact cum a fost.
Daaar, pot spune ca noi avem o experienta buna (pana acum). Si desi nu manancam carne, avem mare grija la ceea ce mancam si respectam piramida alimentelor.
De ex noi facem paine in casa, paine din faina integrala de grau, secara, soia etc. La noi nu e vorba doar de a nu manca carne, ci de a tine un regim de viata sanatos.

Bebe nu poate decide singur acum, deci noi decidem pentru el. Tu decizi sa ii dai carne, eu decid sa nu. Mai tarziu va decide singur.

eu sunt adepta copiilor sanatosi, nu grasi.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Miruta, daca a avut colici si ii dai si acum bonisan, s-ar putea sa se trezeasca si de dureri de burta. Eu am mancat intr-o zi zacusca, mujdei de usturoi cu smantana si o ciorchina de struguri si a iesit un cocktail nasol cred, ca s-a trezit de 10 ori noaptea aia. Eu si acum sunt pe regim alimentar din cauza ca el are gaze si crampe.

Eu incep diversificarea cu cereale, al meu e foarte slab, nu e nici un risc sa devina obez. De altfel si la celalalt asa am inceput si a fost normal la greuatate. Si acum e mai mult slab decat gras.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Apropo de CARNE..si eu am avut o perioada de cativa ani in care am exclus carnea si mi-a fost foarte bine ,dar cu un sot care e un carnivor si jumatate m-am prostit din nou si mananc acum,dar numai pui si vita.In perioada aceea ii faceam sotului in weekend gratar ca sa fie si el fericit si intr-o zi de marti ii fac mancare(numai pentru el)in care pun si cateva bucatele de carnita,la care el ..obosit fiind de la munca ma intreaba nedumerit "mami,dar azi e duminica?"

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris........mie Matei mi-a smuls lingurita din mana! Au forta copii astia! Si nu mai incape vorba ca sunt cei mai frumusei si deosebiti copii din lume!(vezi cioara de care zice Carla)
Carla......ma bucur ca nu ne-ai uitat si ne-ai scris! Cum te-ai distrat de ziua ta?! Sper sa nu fiu indiscreta....Comoricile ce fac?

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

alynta............corect,nu pot sa te contrazic

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput