si eu vreau la intilneala dar simbata,duminica viitoare,5,6. dec sint de servici,pe urma oricind(ca doar la anul mai lucrez in we)oana:esti nebuna rau,mersi de diploma ,astept recompensa
anca:mi se pare normal sa te bucuri pt. fiecare dintisor.si noi ne-am bucurat pt.fiecare dintisor,si nu am uitat,nici primul zimbet,gingureala,primii pasi,primele cuvinte,primul pupic,etc..toate etapele sint minunate.mai rau cind sint bolnavi...dar meseria de mamica este de"all inclusive"bianca,criss:probabil a inceputfebra sarbatorilor la hipermarket.noi cadourile de craciun le-am luat, mosul la noi aduce doar dulciuri(piscoturi,bomb pe bat,ceva ciocolata si fructe) si bat.
pe toata gashca,o saptamina usoara.miine e sarbatoare mare,daca avem Andrei,Andreea le doresc la multi ani.la noi va fi o zi un pic trista.trebuie sa ma ocup de mamica mea(fratele meu a fost Andrei si s-a nascut chiar de Sf.Andrei)mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html