INSEMINARE 48

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

sorinake bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta pe aici.
unde faci IA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

alla , da am facut HSG si au iesit permeabile...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui peta

alla , da am facut HSG si au iesit permeabile...

exact ce te intrebi tu ne intrebam si noi. sotul in mod special chiar nu poate sa inteleaga cum de ...
cum de nu iese desi e totul monitorizat, plasat gigeii fix unde trebuie, sa le fie cat mai usor...
of!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

peta ziceaica ai un polip parca?? asta poate fi un motiv ca nu s-a prins, cel putin mie asa mi-a zis
polipul nu se vede la HSG. Mie la eco mi-a vazut doar un polip iar la histerosopie mi-a scos 5 deci clar nici eco nu-i vede bine. Intreaba-ti medicul de polip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Alla, fac IA la o clinica din Galati. Ma costa 10 mil, cam mult, dar nu prea am timp drumuri, asa ca...

Eu am doar o trompa permeabila, pe cea stanga, asa ca noi, numai daca ovulez pe partea stanga, facem IA. Sotul sta f bine cu gigeii, dar eu nu am decat o trompa buna. Pe cealalta nu a reusit la laparo sa mi-o desfunde.Acum ma inteapa mai mult pe dreapta, asa ca stau cu inima cat un purice pana luni! Offfffffff

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna dimineata fetelor,sa aveti o duminica placuta
PETA-si luna viitoare eista sanse,nu te descuraja, va iesi bebelul pana la urma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

Alla, fac IA la o clinica din Galati. Ma costa 10 mil, cam mult, dar nu prea am timp drumuri, asa ca...

Eu am doar o trompa permeabila, pe cea stanga, asa ca noi, numai daca ovulez pe partea stanga, facem IA. Sotul sta f bine cu gigeii, dar eu nu am decat o trompa buna. Pe cealalta nu a reusit la laparo sa mi-o desfunde.Acum ma inteapa mai mult pe dreapta, asa ca stau cu inima cat un purice pana luni! Offfffffff

cam mult, e adevarat. asta daca include doar procedura in sine.
daca include si foliculometria si pregnyl-ul / gonasi, atunci cam acolo ajungem si noi.
tinem pumnii sa munceasca ovarul de pe stanga si sa ai parte de un IA cu succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Alla, include monitorizarea, pregnylul si spalrea spermatozoizilor! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

alla voi de cat timp incercati?
anna nu stiu daca am sau nu...la un anumit moment dat o doc mi-a zis ca as avea (la eco), dar in afara de ea nu l-a mai vazut nimeni...deci nu stiu daca am sau nu...de vazut nu se pot vedea decat la laparoscopie sau la histeroscopie, nu? oare la RMN se pot vedea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

alla voi de cat timp incercati?
anna nu stiu daca am sau nu...la un anumit moment dat o doc mi-a zis ca as avea (la eco), dar in afara de ea nu l-a mai vazut nimeni...deci nu stiu daca am sau nu...de vazut nu se pot vedea decat la laparoscopie sau la histeroscopie, nu? oare la RMN se pot vedea?

peta, draga mea, imi pare rau pentru nereusita, te inteleg. si eu dupa fiecare nereusita ma tot intreb ce naiba e in neregula cu mine, oare este numai varsta sau am si altceva...

eu am ramas gravida intre 21 si 27 de ani, de 4 ori (avort de 3x), si dupa o anexita puterrnica am luat anticonceptionale diane cred ca mai mult de 5 ani...dupa aia nu am mai ramas. Anul trecut, in a 2-a luna de incercari (natural) cu actualul sot am avut un test slab pozitiv , dar nici acum nu stiu daca a fost sarcina sau nu, ca dupa o saptamana intarzaiere mi-a venit menstra. de atunci nimic!:-((

M-ai facut curioasa cu RMN (Rezonanta magnetica nucleara) eu stiam ca se face pt. tesuturile mai dure (craniu, oase)investigatia asta, dar, -vezi citatul de mai jos-, uite ca ai dreptatate are si indicatii ginecologice.
S-ar putea insa sa fie o investigatie mai scumpa si daca exista alternative (ca ecografia sau histeroscopia) sa nu ti-o recomande. Dar cred ca merita sa ne interesam, pare neinvaziva in comparatie cu alte investigatii

"„Examenul RMN este o procedur#259; ultramodern#259; de diagnosticare a sistemului nevos central, a patologiei de coloan#259; vertebral#259;, a patalogiei musculo – scheletale #351;i a afec#355;iunilor la care examenul CT nu poate oferi informa#355;ii suficiente. O astfel de investiga#355;ie este extrem de util#259; în examinarea sferei genitale feminine #351;i a adenomului de prostat#259;”, ne informeaz#259; dr. Bogdan Opri#351;escu, medic primar Radiologie – Imagistic#259;, Competen#355;#259; în CT&RMN, Clinica Academica.
Examenul RMN este, totodat#259;, util în diagnosticarea patologiei abdominale, a patologie sânului #351;i a aparatului cardio-vascular.
Examenul RMN nu are contraindica#355;ii majore #351;i nici efecte nocive, spun speciali#351;tii. Singurele contraindica#355;ii fac referire la persoanele care au un stimulator cardiac, cei care au diverse implanturi metalice #351;i la femeile îns#259;rcinate în primul trimestru de sarcin#259;. Examinarea nu impune o preg#259;tire prealabil#259; #351;i nici o perioad#259; ulterioar#259; de recuperare. Investiga#355;ia poate dura de la 15-20 de minute pân#259; la 1 or#259;, în func#355;ie de zona examinat#259;.

Principalul avantaj al examenului RMN este faptul c#259; nu are efecte adverse, este noninvaziv, nu iradiaz#259;, iar acurate#355;ea diagnosticului este foarte mare."

Mergi la inceput