Eu initial am slabit 4kg din cauza ca mancam foarte sanatos. Apoi le-am pus la loc si am mai luat in plus 9,5kg. Din maternitate am iesit exact cu greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata iar acasa in prima luna am mai dat jos 5kg. Daca vei alapta vei slabi fara dar si poate ;)
--------------------------------------------
mami de bumbi mic Francesca-Maria
Ce e mai bun abia urmeaza! Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!
am luat aproape 20kg in 40 de saptamani incheiate(de la 55 la 74). la spital am lasat doar 5(copilul a avut 3100gr). restul le-am dat jos in totalitate in 5luni de la nashtere. nu te speria, pe ultima suta de metrii pui cel mai mult. de dat jos dai sigur mai ales daca ai vointza. chiar daca scapi de toate kilogramele in plus f repede nu o sa incapi imediat in hainele tale vechi. dureaza cateva luni pana se asheaza bazinul la loc,la forma initiala. vezi ca din spital o sa pleci cu o burta de 6luni, sa nu te sperii, sa nu te deprimi. e normal. dureaza un pic pana cand uterul isi revine. cam atat.
nashtere ushoara si un bb sanatos...asta conteaza, de kg scapi tu cumva
25 martie 2009
Am luat 11 kg in 41 de saptamani de sarcina, la maternitate nu stiu cat am lasat (bebe a avut 3,620 kg), dar stiu ca in 2 luni aveam cu 2 kg mai putin decat atunci cand am ramas insarcinata.
Succes!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007