Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana_salajan in iad..... Regina Elisabeta a II-a, George W. Bush si Traian Basescu mor si ajung in Iad. La un moment dat, Elisabeta: - Mi-e dor de Anglia ! Vreau sa sun in Anglia sa vad ce face toata lumea acolo. Suna regina, vorbeste cam 5 minute si apoi il intreaba pe Diavol: -Cat iti datorez pentru convorbirea asta? -5 milioane . Scoate regina un cec de 5 milioane $ si se duce la locul ei... Dupa cateva momente, Bush, foarte gelos, tipa: -E randul meu! Vreau sa sun si eu sa vad ce se intampla in Statele Unite, ce face toata lumea acolo! Suna Bush, vorbeste cam 10 minute, dupa care catre Diavol: -Cat iti datorez pentru convorbirea asta? -10 milioane . Bush, cu o privire taioasa, scoate un cec de 10 milioane de $ si se duce la locul lui... Vazand acestea, Basescu, si mai gelos, incepe sa tipe: -Vreau sa sun in Romania sa vad ce face toata lumea! Vreau sa vorbesc cu ministri, cu deputatii, cu toata lumea! Suna Basescu in Romania, sta la telefon vreo 2 ore, vorbeste cu toate neamurile, cu toti prietenii, cu toti deputatii si ministrii... Dupa ce termina de vorbit, se pregateste sa-i plateasca Diavolului: -Scuze, am stat cam mult. Cat iti datorez? -Un dolar... -Poftim?!?!? Doar un amarat de dolar?? -Pai, da... Ca daca suni dintr-un Iad in alt Iad, e convorbire locala... ![]() Dulciuri |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Bia, nu a avut nici o actiune filmul...a fost concertul(repetitii) care nu a mai avut loc niciodata, cel de la Londra...
miki, succes in orice intreprinzi, dar vorba lui Bia...sa nu-ti para rau...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Tu fete ce mai faceti?Noi azi am fost aici la cimitir, maine mergem la Valcau la bunici caci acolo slujba in cimitir se tine in duminica cea mai apropiata de ziua mortilor... Acum ma duc sa fac niste muffins pe care maine dimineata am sa le ornez sub forma de paianjeni pt Andrei asa de haloween.Cam atat de la noi. si o duminica frumoasa.Miha, concertul lui MJ? Interesant de vazut. Nici eu nu cred ca as avea rabdare sa il vad tot
Recunosc nu am fost fan, insa sora mea DAAA. Miki si eu zic ca si fetele... Insa TU decizi. Lasa-ti inima sa aleaga.
Dulciuri
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
Va servesc cafelutza, ceaiul si cola k la 8.30 tre sa fiu la munca.
Vineri am stat pana la 8 seara, ieri pana la 9 si azi ... nu stiu , am zis maxim 12, dar nu terminam nici daca mai mergem si week-ul urmator.
Azi vom mege si noi la cimitir, apoi vin sa-mi odihnesc cioantele ca-i vai si-amar de ele. Am si uitat cum e sa ai febra musculara.
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca pe toti cei plecati de langa noi !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Va doresc si eu o duminica insorita!Sa ii odihneasca Dumnezeu pe toti cei dragi plecati de langa noi.
silvana_salajan spune:
- Ioane, am doua vesti proaste, cum sa ti le zic?- Combina-le!- Nevasta-ta ne inseala! ********************Dupa cativa ani de casnicie, saturandu-se sa se tot certe, un cuplu se hotaraste sa apeleze la un consilier. Cand ajung la cabinetul consilierului, acesta ii intreaba direct: - Care este problema? Imediat, sotul face o fata lunga si se aseaza pe scaun fara a spune nimic. Sotia incepe sa vorbeasca non stop, descriind problemele casatoriei. Dupa ce o asculta 5, 10, 15 minute, consilierul se apleaca peste ea, o ia de umeri, o saruta pasional si o lasa inapoi pe scaun. Dupa aceasta, sotia statea intr-un colt, muta de placere. Consilierul se uita la sot, care se uita si el la ei, fara sa-i vina a crede. Consilierul ii spune: - Sotia dvs. are NEVOIE de asta de cel putin doua ori pe saptamana! Sotul se scarpina si raspunde: - Pai as putea sa o aduc aici in fiecare marti si joi. ********************In fiecare din noi doarme un geniu.Si cu fiecare zi tot mai adanc si mai adanc..********************E bine sa ai amnezie.Nimic nu te doare si in fiecare zi - numai noutati.********************Trece un cortegiu funerar.Un trecator intreaba pe o blonda:- Cine e mortul?- Cred ca cel din sicriu….
silvana_salajan spune:
Adriana, pana la urma o sa va obisnuiti. Dar nu inteleg de ce v-ati mutat.... Mai demult in centru ati fost, nu? Acum v-ati remutat?Io va pregatesc cafeluta pe dimi si va servesc si cu o felie de tort si cate un muffins paianjnenos sau soricios asa ca de hallowen.
Dulciuri