Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Oti, sa-ti traiasca Alex multi ani fericiti si sa fie sanatos!

Astept sa te mai vad azi pe messenger, poate imi pui sa vad niste poze si eu.Azi am liber, de aia zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Otilia, tot ce-mi spui tu ca face Alex e perfect normal pt. un copil care e alaptat. Si stai linistita laptele pe care-l ia de la tine ii ajunge, mai les ca in al 2-lea an si compozitia laptelui de mama se schimba devenind mai consistent ( deci nu mai slab/zer, cum spune folclorul ).

Si Dragoselu' meu tot asa des se trezeste pt. supt, uneori ciar mai des, iar biberonul... habar n-are la ce sa foloseste. Am incercat sa-i dau lapte Humana junior pt. ca ma bate gandul sa ma intorc la lucru din primavara, si am zis sa-l pregatesc asa incetisor de intarcare, dar... n-am avut niciun succes. Din cana a mai sorbit el asa, 1-2 guri, lapte UHT de care bem noi, astia mai mari. Nu stiu ce ma fac cu el cand o veni si vremea intarcatului. Deocamdata il las in pace ca tare mi-e drag de el cand il vad cum se linisteste la san.

Cum ati sarbatorit? Poze?

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui piticutz
Oti, sa-ti traiasca Alex multi ani fericiti si sa fie sanatos!Astept sa te mai vad azi pe messenger, poate imi pui sa vad niste poze si eu.Azi am liber, de aia zic.
Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75
Otilia, tot ce-mi spui tu ca face Alex e perfect normal pt. un copil care e alaptat. Si stai linistita laptele pe care-l ia de la tine ii ajunge, mai les ca in al 2-lea an si compozitia laptelui de mama se schimba devenind mai consistent ( deci nu mai slab/zer, cum spune folclorul ). Si Dragoselu' meu tot asa des se trezeste pt. supt, uneori ciar mai des, iar biberonul... habar n-are la ce sa foloseste. Am incercat sa-i dau lapte Humana junior pt. ca ma bate gandul sa ma intorc la lucru din primavara, si am zis sa-l pregatesc asa incetisor de intarcare, dar... n-am avut niciun succes. Din cana a mai sorbit el asa, 1-2 guri, lapte UHT de care bem noi, astia mai mari. Nu stiu ce ma fac cu el cand o veni si vremea intarcatului. Deocamdata il las in pace ca tare mi-e drag de el cand il vad cum se linisteste la san.Cum ati sarbatorit? Poze?Vacanta 2009Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
Apoi fix la fel face si praslea al nostru. Se calmeaza la san de numa. Deci daca e normal nu ma mai stresez. Il mai las si eu macar pana la un an jumate sa suga. Apoi oi vedea ce si cum. Cu Andrei nu am trecut prin asta, el la 11 luni s-a lasat singur de tzitzi.Dar si Dragos a facut de vreo 2 saptamani un an, nu?La multi ani! cu sanatate si bucurii. Cum v-ati serbat?Asta fu tortul lui Alex pe care abia il dovediram cu caserole la pachet date tuturor invitatilor ca avu putin peste 10 kile. Dulciuri

Mergi la inceput

Noi cam asa ne-am serbat. In cerc restrans, doar familia si cativa prieteni. Momentul tortului a fost si la noi unul frumos. Dragos a fost bolnavior de ziua lui, a avut febra si a fost cam marait, dar la tort s-a inveselit si a participat interesat la ceea ce se intampla in jurul lui. Praca a inteles ca el e centrul atentiei tuturor.

Tortul vostru... e de mare arta! Si reusit si sugestiv, cu urcusul acela finalizat in varf. Pai cu asa o mamica artista... cred si eu! De ce nu te am eu mai aproape?

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Lavinia pentru Dragos!!!!
Ma uit maine la poze, acum fug la nani ca pic de somn...

va ziceam eu sa scriem datele de nastere pe prima foaie, dar daca nu vreti....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata, le-am vazut ca au fost putine . Sunteti tare frumosi cu totii! Iar blondinul mic parca e scandinav de-al nostru .

Am fugit, .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Mihaela. Azi i-am taiat pleata blonda micului scandinav

Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Otilia, tot ce-mi spui tu ca face Alex e perfect normal pt. un copil care e alaptat. Si stai linistita laptele pe care-l ia de la tine ii ajunge, mai les ca in al 2-lea an si compozitia laptelui de mama se schimba devenind mai consistent ( deci nu mai slab/zer, cum spune folclorul ).

Si Dragoselu' meu tot asa des se trezeste pt. supt, uneori ciar mai des, iar biberonul... habar n-are la ce sa foloseste. Am incercat sa-i dau lapte Humana junior pt. ca ma bate gandul sa ma intorc la lucru din primavara, si am zis sa-l pregatesc asa incetisor de intarcare, dar... n-am avut niciun succes. Din cana a mai sorbit el asa, 1-2 guri, lapte UHT de care bem noi, astia mai mari. Nu stiu ce ma fac cu el cand o veni si vremea intarcatului. Deocamdata il las in pace ca tare mi-e drag de el cand il vad cum se linisteste la san.

Cum ati sarbatorit? Poze?

Vacanta 2009

Apoi fix la fel face si praslea al nostru. Se calmeaza la san de numa. Deci daca e normal nu ma mai stresez. Il mai las si eu macar pana la un an jumate sa suga. Apoi oi vedea ce si cum. Cu Andrei nu am trecut prin asta, el la 11 luni s-a lasat singur de tzitzi.
Dar si Dragos a facut de vreo 2 saptamani un an, nu?
La multi ani! cu sanatate si bucurii. Cum v-ati serbat?
Asta fu tortul lui Alex pe care abia il dovediram cu caserole la pachet date tuturor invitatilor ca avu putin peste 10 kile.

Dulciuri

Oti, tortul pentru Alex e tort-metafora Adica, toate peripetiile lui de pina acuma s-au petrecut de-a lungul drumului spre un an.
Poate ca n-ai fost foarte buna la compuneri la scoala(parca tu erai mai mult cu matematicile si partea de "real"), dar torturile tale sint adevarata...poezie

Lavinia, , LA MULTI ANI lui Dragos al tau, tare dulcic e, intr-adevar!

Si noi aici asteptam sa nasca una din prietenele mele, iar sper si anul asta ca o sa vina bebelusul de ziua mea...poate se implineste, ca Alex anul trecut s-a grabit.

pup si pe celelalte fete, pe-aici is numai eu si Rudy, colegul a ajuns aseara la Simleu.

Adriana, nu e prea mult pentru Bambi al vostru sa se plimbe atita de la o casa la alta, cum ziceai ca vreti sa faceti, peste saptamina la cineva si weekendurile la voi ...?Ce virsta are acuma?
Noi pe Rudy l-am "rezolvat", in sfirsit, cu facutul treburilor in casa, i-am pus o usita sa iasa in curte fara sa trebuiaca noi sa ii deschidem usa de fiecare data.E incorporata in usa mare, are un plastic transparent pe care il impinge un pic cu nasul si se poate uita afara, daca are chef sa iasa, daca e musai sau nu Ca l-am observat: cind e mai rece, scoate nasul de vreo 3 ori pina se incumeta sa iasa de tot, cam dirdiie, nu se omoara dupa racoare.Dar important e ca, de cind cu usita lui, nu a mai facut niciodata inauntru nici caca si nici pipi.Face alte boacane, of course: vreo 2 zile l-am prins ca a ros marginea de la o carpeta; orice uit eu pe masa sau in fata computerului, trece pe la el prin gura, deja a ros 3 pixuri si o hirtiuta cu un numar de telefon saptamina asta.
Seara, la vreo ora dupa ce a mincat, ies cu el afara si il pun sa faca pipi: vine cu mine si daca ii trebuie, se pune si face din prima; daca nu neaparat simte nevoia sa faca, dar vede ca insist eu, se pune si face 2-3 stropi sa ma vada happy si pe urma o tisneste in casa.Il pun sa faca neaparat pipi seara inainte de culcare, pentru ca pe timpul noptii inchid usa de pe dinafara si nu mai poate sa isi foloseasca usita lui.
Acuma sintem cu lectiile la mersul in lesa speciala, trebuie sa se obisnuiasca sa umble cu capul sus si sa nu traga de lesa in toate partile.Greu, saracutul, nu prea e el comod, dar o sa se obisnuiasca; nu iesim fara sa am in buzunar tot felul de bunataturi pe care i le dau din cind in cind, sa ii mai usurez "chinul".

As putea sa povestesc despre el pina miine, atita-i un baiat de treaba, de simtit si de dulce.A descoperit ca se poate baga pe sub salteaua din patutul lui, si cind se baga, nu se mai vede nimic, zici ca nu-i acolo.Doar cind ma aude ca ma misc isi scoate un pic capul cit sa ma urmareasca pe unde umblu si ce fac, numai nasucul si ochii i se vad.Si uneori si o ureche atirnata.

va pup si mai vin cind mai apuc.s-ar zice ca am vreme berechet, dar nu stiu unde fuge timpul ca doar ce vad ca iar e seara.

si inca o data pupici speciali pentru cei doi baietei de un an

Mergi la inceput

Deci Lavinia, cu Ramo in zona vad ca tortul a fost rezolvat. pai eu sunt bebelus mic pe langa ea. Asa ca nu te plange ai acolo langa tine o maestra. I-am recunoscut stilul, asa-i ca ea l-o facut? Cami, e adevarat. Tortul a fost tematic, duracell bate tot, intrece si masinile si iese pe primul loc Asa e Alex, fara astampar si mereu in actiune Sa vedeti cum a mancat din tort cu pumnii. Etajul de sus i l-am pus in fata sa faca ce vrea cu el. si nu a stat omul degeaba Imi place cum povestesti de Rudi. In clipele alea imi doresc un catel in casa. Da ma trezesc repede Va ca pic si eu de somn.Dulciuri

Mergi la inceput