Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!! tatic de diana,
Diana,sa-ti traiasca taticu.sa fie sanatos si sa poata dansa la nunta stra stranepotilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam Bia, o sa ii transmit, mergem la ei dupa ce vine colegu acasa de la scarbiciu.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI ! Diana tatalui tau. Sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de o viata minunata.

Am vazut pozele. Tare frumosi sunteti voi aman2. Vi se sta de nanasi . Mi-a placut mult chestia aceea alba care o purtai peste rochita neagra la botezul lui Rares. La botezul Irinucai am recunoscut cateva persoane. Se pare ca ai tinut dieta ca arati ok. Ai mai slabit de cand ne-am vazut ultima oara. Iti sta bine asa.

Mihaela, bafta multa la testari

Otilia, da ce ai de lucru , draga ? Iti strica si tie niste bani in jeb in prag de sarbatoare, de zici ca ai refuzat oferte de praji pentru sarbatori ? Cu criza asta nimic nu e prea mult pentru nimeni, cred eu. Ce mai fac baietii ?

Va tzuc, maine va voi servi cafelutza

Mergi la inceput

Merci Adi, am fost slaba atunci...acum iar am dat-o pe aratura, am 61.5 kg!
Oti cred ca are multe comenzi de torturi, de a refuzat comenzi de prajituri.

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana multzam! Mai am trei bucati, inca astept rezultatele la doua si pot si eu sa ma gandesc la sarbatori si la pregatiri. Pana atunci asa ma fac ca mai sarbatorim si altceva.... Nu ar fi fost asa daca nu eram obligata sa termin saptamana viitoare ca sa imi pot continua studiile din ianuarie si sa nu mai pierd un semestru...

Sper sa imi intelegeti absenta, va pup!

edit ca am uitat... tatic de Diana!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela, bafta.deci incepi facultatea din ianuarie? doamne ajuta.

diana, am vazut si eu pozele.sunteti mumosi.

adriana, pai oti are mosafiri din state. cum baschetii mei sa cocaleasca, decoreze si alea, alea?

is in zona...........

Mergi la inceput

Buna dimineatza !

Va servesc cafelutza si ceaiul !
Fug la un dush , apoi ma apuc de strans prin casa. Am amanat plecarea la Oradea pentru o alta zi asa ca sunt prin zona azi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, multzam de cafea!

bia, nu incep practic facultatea. M-am inscris la doua cursuri la distanta care sunt incluse in programa facultatii. Aici e altfel decat in Ro...poti face cursuri separate si apoi cand te inscri la facultate ei ti le recunosc si faci numai ce nu ai studiat din programul lor. Am zis sa fac asa ca sa pot studia cat mai mult de acasa, dar din pacate nu sunt mai multe cursuri la distanta si ma voi inscrie la primavara ca sa incep din august facultatea. Atunci voi vedea si ce cursuri imi vor recunoaste din ceea ce am facut in Ro si ce imi mai ramane de facut. Sunt indrumatori la facultate dar te ajuta numai daca esti student la ei...
Dar inca nu m-au acceptat nici astia cu ccc cursurile, trebuie sa le trimit hartiile si abia dupa 1 decembrie incepe deliberarea la facultati pe cine iau pentru cursuri. Aici nu e examen de admitere si se intra in functie de notele la materiile principale, depinde de profil. Cum inca diploma mea nu e evaluata, nu am calificativele lor, nu stiu cum va fi...e la evaluat si se poate ca sa imi evalueze numai acele materii de care am nevoie...nu stiu. Oricum e suficient ca dioploma e la ei, chiar daca nu e evaluata inca. Cerinta pentru mine e si nota la suedeza pentru care ma stresez acum. Cam asta ar fi...am fugit la scoli!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Buna dimineata! Multam Adi de cafea!
Wow Mihaela ce ocupata esti....mult succes!
A-ha-ha...ai musafiri Oti...de aia nu zici nika....

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Mihaela, succes !

Eu stiam ca numai prin decembrie ajung mosafirii la Oti ...

Mergi la inceput