Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

http://www.trilulilu.ro/lovedreams/b6f0f53fbb55d5

Mergi la inceput

Buna dimineatza !

V-am servit cafelutza. Azi mi-am luat liber. Simteam nevoie de putina relaxare si sa nu mai vad face-le celor de la scarbici. Sunt in AMR cum se zice in armata pana pe 14 decembrie cand voi ramane in concediu. Azi ma voi rasfata , voi merge la cosmetica si coafor. Apoi un pic de shoping la titan.
Va astept la barfe alaturi de cafelutza

Diana, bine ai revenit alaturi de noi. Multa sanatate ! Te asteptam mai des la povesti.

Mergi la inceput

Ceva frumos ....

Am invatat... ca nimeni nu este perfect...
Pina cind nu te indragostesti.
Am invatat ...ca viata e dura...
Dar eu si mai si!!!
Am invatat ...
ca
sansele nu trebuie niciodata sa le pierzi.
Acelea pe care le pierzi tu
le
prinde din zbor o alta persoana..
Am invatat ca atunci cind porti pica si
amaraciune fericirea se duce in alta parte.

Am invatat...
Ca
ar trebui mereu folosite vorbe
bune...Pentru ca
miine poate
va trebui sa le retragi.
Am invatat ca un suris
e un mod economic
pentru a-ti imbunatati aspectul.
Am invatat
ca nu pot sa aleg
cum ma simt...
Dar pot mereu sa fac cite ceva.
Am invatat...ca
atunci cind fiul tau
nou nascut iti tine degetul in micul lui
pumn... s-a lipit de tine pentru toata viata.

Am invatat...ca toti
vor sa traiasca in virful
muntelui...Dar toata fericirea si
cresterea au loc in timpul urcusului.

Am invatat ...ca trebuie sa te bucuri
de calatorie si sa nu te gindesti doar la scopul ei.

Am invatat ...
ca e mai bine
sa dai sfaturi doar in doua
situatii...
Cins sint cerute si cind
de ele depinde viata cuiva.

Am invatat
ca cu cit irosesc mai putin timpul...
mai multe lucruri reusesc sa
fac.

Mergi la inceput

Adriana, bravo fata! Imi place despre tine. O zi de relaxare e binevenita. Auzi unde e Titanu asta, si ce fel de produse sunt? Dac mergi azi vezi te rog daca au si program de we. Ma tenteaza Io azi daca oi putea am sa lucrez pe un tort de majorat. Daca nu, la noapte. Azi noapte vrui insa piciul fu foarte agitat. Cred ca ii ies ceva dintisori si planse tare mult.Azi Andrei are 2 ore normale si intr-una fac carnaval Ieri ii luai o masca de vulpe, ca era singura de la magazin si se imbraca in treningul cainilor rosii de la dinamo, ca masca e rosie ca focul Deci caini si vulpe, 2 in 1 Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata si de la mine!
Multam de cafea!
Eu ma pregatesc de mers in oras, si apoi pana la spital la Biro, ca e de garda azi. Stefan tuseste, nu mult si nu tare, dar am povestit cu Biro si a zis ca ar fi mai bine sa il asculte, si cum la cabinet este f. f. ocupata, mi-a zis sa merg azi, ca e de garda.
Eu racita, dar sunt mai bine decat ieri.
In weekendul trecut am fost nasa de botez la Braila, o sa pun ceva poze si pe webshots sa vedeti. De fapt, Auras a fost nas de botez, ca a venit popa si cica: daca e baiat, il tine nasul, si nasa lumanarea! Nimeni nu a mai auzit de asa ceva pana acum, dar ne-am conformat.
Si i-am facut si baita acasa dupa botez finutului, asa cum e obiceiul acolo...am pus tot felul de chestii in apa de baie...
A fost frumos, atat ca am chinuit bietul copil, de i-au trebuit vreo 2 zile sa isi revina cred.
Va pup si mai revin, acu ma pregatesc de plecare.
Adriana, relaxare placuta azi, e nevoie si de asa ceva din cand in cand.
Oti, din cate stiu eu la Titan se da numai marfa en-gros, da no, daca stii pe cineva pe acolo...eu nu am fost niciodata, dar stiu ca mama a cumparat de acolo pahare pentru pomana.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Barbatii sunt precum pantofii :– cei care iti plac, te costa.– foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon.– daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata– cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre. – oricat le-ai vorbi, nu devin mai maleabili. – unul singur nu e de ajuns decat pentru cenusarese. – unii merita lasati la usa . – lumea te judeca in functie de ei. – alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor. – cei sireti trebuie legati.– trebuie calcati in picioare Dulciuri

Mergi la inceput

Oti, la titan nu e program in week si e asa cum zice Diana , se da doar en-gros si pe firma. Acuma , na daca vrei sa iei un ciorap sau un set numai de pahare nu sunt nici ei absurzi. Petrecere frumoasa lui Andrei la carnaval.
Diana, asteptam pozici. Ce obiceiuri draga prin zona Brailei . Ce a zis colegu tau cand s-a vazut cu copilashul in brate ? Na ... vorba proverbului " cate bordeie, atatea obiceie ".
Va tzuc, am fugit prin orash ... ne mai auzim spre seara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am revenit.
Am fost cu Stefan la medic, are amigdalita acuta si trtaheita acuta, asa ca suntem pe augmentin, paxeladine, nurofen si tantum verde. Si fiindca am fost la pediatra si nu la dr. de familie, m-au costat 900 de mii medicamentele. Si inca nu i-am luat Biotics.
Asta e. Stiti si voi cand sunt probleme, mergi la pediatru.
La Braila, ce sa va spun...botezul s-a facut sambata, la amiaza la biserica si seara la restaurant. Am mers la fina acasa, l-am luat pe finut imbracat in hainele cumparate de mama, l-am dus la biserica (nu e ca la noi ca il duce moasa), apoi la biserica dupa ce l-a botezat l-am imbracat in hainele duse de mine (pampers, body, ciorapi, frac, portbebe) si doar acasa i l-am dat mamei, peste pragul de la usa, de 3 ori i l-am dat zicand: mi l-ai dat pagan, ti-l aduc crestin...Si lumanarea a stins-o Auras de tocul usii. Apoi cat a dormit copilul am servit ceva la fini, ca deh, era amiaza...apoi a urmat baita copilului.
I-am pus in apa de baie lapte -la asta nu ii stiu semnificatia - zahar si miere sa fie dulce ca mierea, busuioc sa il aiba mere aproape pe D-zeu, petale de flori sa fie frumos ca florile, grau si orez sa aiba parte de belsug, un mar rosu sa fie sanatos si rosu in obraji ca marul, floarea miresei, sa fie iubit si sa isi gasesca jumatatea, aur, argint si bani pentru a fi bogat...si apoi i-am pus crusma si i-am facut baita.
Dupa baita l-am uns cu mir (am dus de acasa intr-o sticluta ulei la biserica, l-a sfintit popa si l-am dus inapoi acasa), am zis si aici niste chestii...te ung pe maini sa fie harnic si priceput...etc...apoi l-am imbracat iar de la pampers cu alte haine cumparate de mine.
Si iar i-am dat copilul impreuna cu o gramada de alte haine pe care i le-am cumparat (trebuie sa fie tot felul de haine, de la chiloti pana la costum de iarna, mai mari sau mai mici) si iar am zis chestia cu paganul si s-a facut semnul crucii cu lumanarea pe tocul usii.
Apoi am plecat acasa, pe la 5 si ceva era deja, si de la 8 am fost la restaurant.
Bietul copil....va dati seama ca era atat de stresat...fusese imbaiat prima oara de mama acasa, apoi la biserica, iar la baita acasa...plus imbracat si dezbracat de n ori.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

Mergi la inceput

Diana, frumoase obiceiuri, dar , cum spuneai si tu, obositoare pentru noi adultii, daramite pentru bietul prunc nou-nascut. Si cu atatea haine cate a trebuit sa cumparati , o adevarata cheltuiala. Important e sa fie sanatosi copilashii .
Noi tocmai ce am ajuns acasa. Colegu a adus de la fum carnatii , slaninutza, sunca, costitele , cioalnul si alte cele . El s-a infruptat din ele in seara sta, eu am zi de vitamine azi asa k dimi voi face un adevarat dezmat .
Apropo, Diana, mai tii dieta ? Cum stai cu kg ?
Multa sanatate !

Va si va urez tuturor o noapte frumoasa cu multe vise care sa vi se implineasca

Mergi la inceput