Condica salajencelor(103)-Alex La multi ani!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Sotia e plecata in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face masa de dimineata si il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita copilul ii spune: - Taticule, inca o gradinita, si eu astazi chiar ca intarzii la scoala! Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI !!!!!! Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

MARIA

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Oti, mai poti sari coarda ???

Mergi la inceput

Maria! Sa ai parte de bucurii si fericire! Dulciuri

Mergi la inceput

Razi Adriana, ai?Io ma chinui sa tiu subiectu sus de la inceputul capitolului si tu razi? Lasa ca ma supar si nu mai scriu nika p'aci daca nu intrati mai des. Dulciuri

Mergi la inceput

C R I S T I N A

Sa cresti mare, sa fi sanatoasa, sa ai parte numai de fericire si multe bucurii in viata alaturi de familia ta !
Elvira, sa-ti ajute DD sa poti sa o cresti in liniste si pace pe Cristinuta , sa-ti umple viata numai de lucruri frumoase, sa te bucuri de realizarile ei !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Razi Adriana, ai?
Io ma chinui sa tiu subiectu sus de la inceputul capitolului si tu razi?
Lasa ca ma supar si nu mai scriu nika p'aci daca nu intrati mai des.

Dulciuri

Nu radeam Oti, ci doar ma gandeam ca am chiulit de 2 saptamani de la sport si sper sa nu se vada. De fapt , pot sa zic ca in week-ul trecut facui atat de mult sport ca si acum resimt febra musculara.

Mergi la inceput

Si cum nu avui somn de la 5.30 , m-am trezit si am spalat vasele ramase de aseara, am strans prin casa una-alta, iar acum ma pregatesc de mers la munca , nu inainte insa de a va lasa cafelutza si ceaiul pregatite si aburinde

... iar pentru fumacioase , las tzighi, poate-poate isi scot nasul prin zona ...

Mergi la inceput