Strumfi de iul-aug 2007 (159)
Raspunsuri - Pagina 4
musso17 spune:
neatza fetele
mutumesc de cuvintele bune,
ma simteam anapoda,cea mai nasoala mama,nu ca acum as fi altfel,dar na,a trecut noaptea.fii-miu nu s-a speriat foarte tare,e obisnuit cu liftul,s-a speriat ca nu mai era cu mine,il auzeam cum striga mami,mami..horror..ce-o fi zis saracul copil,ca-l pedepsesc..in fine,liftul nu i-a simtit greutatea,usa mare s-a inchis dar usile din interior au ramas deschise..aseara am luat din nou liftul si am vazut ca sta in spate,lipit..era putin stresat,i-am explicat si nu-i mai dau drumul la mana.
cristina,mi-aduc aminte patania ta,asa e,ai dreptate,se intampla si miracole..au ei un ingeras pazitor.
ioana,cum sa fac reclamatie?..liftul a plecat cu usa inchisa,vorba lui karli,la lifturile astea vechi de o suta de ani ce sa mai faca?!...apoi eu sunt de vina ca am luat-o inaintea lui pe hol sa deschid usa si s-a intors pe un picior si hop din nou in lift.
andicu,sanatate tatalui,sa-l tina dumnezeu cat mai mult langa voi.
cristina26,ti-am vazut si eu fetita,e frumoasa foc..si are niste toalete...iar personajele din povesti parca erau din ceara.
noi am reusit sa invingem mucii,ii merge tare bine.i-am dat panadol la 8 ore,l-am aspirat,nu foarte mult ca nu prea aveam ce scoate si i-am dat mucolictic..sau cum s-o numi,dintr-ala de subtiat si expectorat mucii.cu ap de aerosli,promit ca iau dar acu sunt vai mama mea,am doua rate pe 23 si 25,sooo...karli stiu cum e...a si nu sunt eu "cremenala",sfarsit de luna si mai greu cu finantele
mychy,si noi cu pampers..de ieri spune inainte de a face "cachhh"
vio,offf..imi aduc aminte,cate iti pot trece prin cap in momente dintr'astea.
io nu cred ca aveti motiv sa aratati cu degetul spre karli,ea este mai directa si poate in anumite situatii incomoda,daarrr vorba caferei daca are ceva de zis zice,inclusiv folosind fineturi.sooo nu aruncati cu pietre in cineva doar pentru ca nu va place..apoi karli isi iubeste fata,nu as vedea-o in stare..din analiza textului doamna simte ca o povara calitatea de mama...io tot cred ca este de la alt topic si a facut o "pasiune" pentru oana.
hai ca m-am intins.
cafera spune:
Michi, incearca si tu o salata din piept de pui. Daca sunteti traditionalisti in ale mancarii o faci cu cartof fiert, ceapa, un ou fiert feliat, pieptul de pui cubulete, o lingura-doua de smantana si rasi si niste branza si o servesti seara sau ca aperitiv.
Daca iti plac si alte gusturi, amesteci pieptul de pui cu porumb, paste fierte, iaurt si iese bunnnnnnnnnn.
Eu fac cel putin saptamanal cate o minune de genul asta ca ma mai salveaza, facandu-se rapid. Si de cele mai multe ori fac genul asta de salate cu ton in suc propriu. Am grija sa nu-mi lipseasca din casa pt urgente.
Azi eu am fasole cu ciolan, fasole batuta cu usturoi si o ciorba alba cu multi cartofi, leustean si bors.
musso17 spune:
stefania,felicitari,sarcina usoara si bb sanatos.
si fii-miu loveste,dar doar cand nu-l lasi sa faca ce vrea,aseara se baltacaia de zor si l-am luat cand am vazut ca se ingroasa gluma si a inceput sa de cu piciorul..nu merge nici la noi cu "mami plange,o doare"
o sa-mi iau si eu skincode,sa vad daca are efect pe tenul de ca..cao
mychydutza spune:
stefania, ce veste cool! felicitari! banuiesc ca era programata..... sarcina usoara si ...doamne ajuta!
*zambeste, ieri a fost mai bine!!*
maraza spune:
Neata la toata lumea!
Am vazut ca se tot vorbeste despre bataile primite de parinti de la copiii lor. Si noi suntem in aceeasi situatie, doar ca totul se rezuma la cate o palma. Nu am experimentat muscaturi de 1 an de zile si ma bucur ca am trecut de faza asta, ca acum are dentitia completa si nu m-ar tenta sa ma muste cu toti dintii. De fiecare data cand da cu palma este trimisa la ea in camera, cam 1-2 minute ( uneori mai putin), si asteptam sa-si ceara scuze. De cele mai multe ori se oftica pt ca primeste pedeapsa si mai maraie putin, insa nu e o regula. Sunt cazuri in care o gasesc pe Mara jucandu-se cu vreo jucarie sau ceva ce ii starneste interesul in acel moment ( marginea sau piciorul de la pat, hainele din dulap etc). am vazut ca dupa ce i-am repetat ca tre' sa-si ceara scuze zice " mami/tati, nu mai fac, iata-ma". Sper ca si crede chestia asta si nu e doar un automatism. Oricum am observat ca acelasi comportament au si copiii care merg la gradi/cresa sau stau acasa, deci nu pot spune ca aceste trebnuri le invata la gradi. Oricum Mara are si ea crize de nervi, cand se tavaleste pe jos, dar nu sunt atat de dese incat sa intru in panica. Le atribui pe toate varstei si sper sa trecem cat mai repede peste ele.
In week-end am fost doar noi doua la cumparaturi. I-a placut la nebunie sa alegem haine, atat pt mine, cat si pt ea. Imi spunea: "mami, nu-ti pace asta" sau "mami, e umoasa". Se prapadeau vanzatoarele de ras cand o intrebam dc ii place haina pe care o probez si ea zicea " nu, mami, e ulata!".
Stefania, felicitari pt sarcina! Sa ai 40 de sapt pline de fericire, liniste si fara greturi sau probleme!
Nici noi nu mai punem scutece pe timp de zi, decat la nani. Inca nu vreau sa o stresez cu scaparea de scutec. Asa cum dintr-o data am scapat de el ziua, asa o sa scapam si la nani. Nu o simt pregatita sa-si strice somnul pt facut pipi sau kk. Mai ales ca dc se trezeste, slabe sanse s-o mai adorm. Asa ca o las pe ea sa decida cand e pregatita. Am observat ca mai nou scutecele de nani sunt cam uscate, dar nu s-a trezit inca niciodata sa ceara olita. Reductorul inca nu o incanta, dar speram sa ii atraga atentia in curand.
stefania_97 spune:
Si eu m-am bucurat cand am vazut cate saptamani ai, asa nu voi fi singura Sa ne dea Dumnezeu bebelusi sanatosi si nasteri usoare
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Stefaniaaaaaaaaaa, ce vesteeeeeeeeee.... Te pup de o mie de ori, cred ca esti in culmea fericirii Sa-ti dea dumnezeu o sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos! Mamica de printese |
Sa stii ca atunci cand am vazut testul prima oara nu imi venea sa cred. am chemat-o pe sora-mea care dormea sa se uite sa imi spuna daca nu halucinez
O romanca in Danemarca
stefania_97 spune:
Musso multumesc
Micky da era planificata numai ca nu ma asteptam asa de repede insa se vede ca rugacinile mele au fost ascultate.
O romanca in Danemarca
nma spune:
Stefania felicitari si sarcina usoara!
Vivela pe tine nu am apucat sa te felicit dar chiar m-am bucurat cand am citit. Felicitari si sarcina usoara! Am vazut ca ai dureri de cap asa ca te rog sa imi spui si mie ce medicamente folosesti pt a scapa de ele . Am o cumnatica care asteapta un bb.
Luni am stat mai mult pe forum (am vrut sa ajung la zi cu cititul) si mi-a taiat sefu internetul. Oare l-a sunat cineva????
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
arhdy spune:
Buna ziua fetelor.
Mychydutza dosarul meu merge bine. Am primit ieri si ultimul OK de la fond, doar ca pe si mai putini bani. Numai conteaza, bine ca pana la urma s-a aprobat. Acum incepe cu drumurile si noua hartogaraie. Deschidere de conturi, semnari de contracte si bani de dat.
Stefania felicitari pentru sarcina. Sa ai un bebe sanatos si frumos.
Raport de evaluare:
- vorbim stricat si in propozitii scurte
- facem la olita (si daca daca nu ne vine, ne ducem sa stam asa de drag). Mai folosim pampers doar noaptea.
- batem si pe mami, mamaie, tataie, dar si copii. Am invatat la cresa de cand aveam un an si eram mai mici si ceilati ne atacau
- ne iubim, ne pupam si daca vorbim frumos si incet ne intelegem. Suntem foarte incapatanate si nu vrem decat ce este interzis.
Pupici
Diana Stefania si Cristiana Maria (30.07.07)
poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/