Fulgusori de nov-dec 2009 (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30ups , ups, ups . intru in panica . eu credeam ca se ridica bebe . de dimineata am avut 2 , cam la 20-30 min distanta . de atunci nu am mai avut . si ma dor un pic asa la inceput . dureaza cateva secunde.pai sa bag no spa atunci , caci gynipral-ul mi l-a oprit . dar cate sa iau pe zi ? trei o fi bine ?hai maiiiii , m-am suparat . eu vreau sa ajung macar la 38 de sapt . cel putin atunci m-a chemat la spital pt control . off, off multumesc muuuuuuult de lamurire Evy 35+
De ce sa te panichezi? Contractiile nedureroase sunt normale acum, dar daca iei nospa e ok, pentru ca relaxezi uterul. Curaj! Lavi Lamaia nu ajuta? Vomiti? Offf Roxyaly Hai da-ne un semn de viata 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Stephy Cum e piciorul? Lacra , iar chiulesti? Te tragem de urechiuse. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Aseara am fost la medic si totul e ok. A crescut piticul are 2,330 kg, e bine si miscacios. Acum pana pe data` de 1 noiembrie stau cu genunchii stransi si eu ca pleaca doctorul in SUA si tre` sa fim cuminti.
Andre, I am out of club , gata cu paranoia.

Stephy ca ai intrebat de mine.
Dymom poate nu l-a masurat bine pe bebe.stai linistita , sanatos sa fie.
Ramonik al meu bebe nu e intors si simt cand sughite tot jos.

34+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

E, ce credeti!
A nascut Marijan!!!
O printesica de 3700 si 51 de centimetri sanatoasa tun!
La spital CF2 cu dr Tanase pe la 9 si jumatate!
Ea era sub anestezic, era bucuroasa!
Eu sunt inca superemotionata! Ii dadusem un mesaj sa stiu de ea si cand colo...era o mamica fericita!
Asa ca
La multi ani si bine ai venit printesica Gabriela!
Recuperare rapida Marijan!!! Sa iti traiasca papusica sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatoasa si norocoasa!

34+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyalyAndre, I am out of club , gata cu paranoia.
Il desfiintam in cazul asta si ne gandim ce alt club infiintam, nu? Asta ca sa nu treaca totusi sarcinile neobservate (de parca s-ar putea). Marijan Felicitari, sa iti traiasca printesa, Dienutze Multumim de vesti. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Evy30
ups , ups, ups . intru in panica . eu credeam ca se ridica bebe . de dimineata am avut 2 , cam la 20-30 min distanta . de atunci nu am mai avut . si ma dor un pic asa la inceput . dureaza cateva secunde.
pai sa bag no spa atunci , caci gynipral-ul mi l-a oprit .
dar cate sa iau pe zi ? trei o fi bine ?
hai maiiiii , m-am suparat . eu vreau sa ajung macar la 38 de sapt . cel putin atunci m-a chemat la spital pt control . off, off
multumesc muuuuuuult de lamurire
Evy 35+

Nu te mai agita Evy ca sunt normale astea nedureroase. Doar ai citit toata odiseea, n-ai vazut cate fete au de la 20-25 sapt zilnic contractii?... si multe pe zi... Inclusiv eu am avut o perioada cu multe - cam tot pe la 35 sapt, acuma s-au potolit si n-au reaparut nici dupa ce am intrerupt gynipralul (acum o sapt). Chiar si no spa am luat in ultima saptamana f f rar. Stiu de el ca pana la 3 pe zi - de ala de 40...

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Neatza!
Buna cafelutza
Imi place tare mult sa va citesc dimineatza cu cafeaua-n fatza.......
Vad ca mamicile isi fac timp ptr noi....multumim mult!

Marijan, felicitari ptr papusica sanatoasa si frumoasa!!! La multi ani Gabriela si bine ai venit pe lume!

Eu sunt libera azi dar din nou am tz-shpe drumuri de facut
Va pupic pe burtici si ne "vedem" mai trz!!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

E, ce credeti!
A nascut Marijan!!!
O printesica de 3700 si 51 de centimetri sanatoasa tun!
La spital CF2 cu dr Tanase pe la 9 si jumatate!
Ea era sub anestezic, era bucuroasa!
Eu sunt inca superemotionata! Ii dadusem un mesaj sa stiu de ea si cand colo...era o mamica fericita!
Asa ca
La multi ani si bine ai venit printesica Gabriela!
Recuperare rapida Marijan!!! Sa iti traiasca papusica sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatoasa si norocoasa!

34+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Yuhuuuuu

Bine ai venit bebe GABRIELA!!!!
Felicitari mamicii fericite!!!

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

Noapte linistita si la mine... mai rau cu caldura asta... am dormit cu fereastra deschisa si dezvelita... aseara ajunsese termometru la 26-27 gr in casa. ( am caldura de la cet si nu functioneaza bine robinetele de la calorifere, numai astea nu au fost schimbate in casa).

Lavi, multam de cafeluta. Sper sa iti treaca starea de rau . ai grija si cu antivomitivele... ca nu ai voie orice. La mine mergea la stari de greata cu ceva covrigei uscati dimineata.... dar sunt din categoria celor care nu pot declara ca stiu ce e aia greata in primul trimestru

Lalu, multam de site... si tu ai grija cu starile de rau

Evy30, ufff... sper ca e de la lipsa de somn... mai fura 1-2 ore de nani azi. Daca piciul s-a culcat tot e bine... e gata obosit... ca si tine. Cica uterul creste pana pe la 36-37 sapt... deci inca e posibil sa resimtim intepaturi. Contractii am si eu din astea nedureroase destul de lungi si dese ( adica si 2 pe ora) dar de cateva zile... am trecut la orizontala mai mult... si no-spa si e ok. Nu te speria.... inca!

busymummy, uff , mama ei de raceala, mergi la medic sa-ti dea ceva pt raceala ca nu e prea bine si cu tusea... nu de alta... dar in primul rand disconfortul si stresul. Multa sanatate. ( sa spun ceai cu miere mi-o iau... ca s-a scris asta de 1000 de ori pe aici pana acum in varii situatii)

Monis, prelungeste si tu statul in pat... poate reusesti sa recuperezi somnul... De dureri... ce sa spun... ma sperii cand va aud... pe mine ma doare rar spatele... si dorm destul de bine... dar ma gandesc sa profit cateva zile... cat mai am parte de astfel de situatie

raluci_b, e bine ca sotul e ingrijorat... doarn n-o sa suferim numai noi de paranoia, ipohondrie... bla-bla

roxyaly, e bine ca ai vesti bune. Normal ca vei trece de 1 nov... ca e devreme rau 9 spun asta din prisma dorintelor mele, ca e aporpiat dpn-ul si vrem sa-l asteptam pe tati)

Marijan, sa-ti traiasca micuta Gabriela si sa fie sanatoasa si voioasa. Iar am ratat scosul . bine ca sunteti sanatoase... asta e cel mai imp.

dienutze, multumim de vesti

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Si eu am experimentat contractii dureroase chiar prin sapt.34-35 si credeam ca nu ajung la 37 de sapt.Acum chiar am trecut si mai e un pic si fac.38 de sapt.Ca si Monis,nici eu nu am mai luat no-spa cam de o sapt.Mai am cate o contractie dar nu o bag in seama si nici mijlocul nu ma mai doare.Azi m-a vazut medicul de familie si mi-a confirmat ca mi-a "cazut"burta.La fel si fetele de la servici.Deci se apropie.Cat despre dop,eu nu stau sa-l caut daca nu e la vedere.Si oricum nu l-am vazut nici la prima sarcina ,nu ma astept sa-l vad nici acum.Eu prefer dusul si stiu ca exista riscul de infectii dupa ce se rupe apa,nu dupa ce pierzi dopul.Dar poate nu mai stiu eu bine.

Mergi la inceput