Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Mariucasara, lasa Doamne Iarta-ma rufele, mai ales daca mai ai si contractii care nu trec de la No-spa. Stai cumintica in pat si du-te fuguta la medic daca persista. De problema cu apa chiar nu stiu cum sa zic sa faci... Oricum daca ramane tot blocul (scara, palierul, tronsonul) fara apa atunci e mai bine sa te muti. Nici nu vreau sa ma gandesc cum poate mirosi...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Parerile cu laptele sunt impartite si eu cunosc oameni care chiar cand beau.
Dar cu branza... eu eram foarte pretentioasa (nu mancam branza de oaie, nu cas, nu amestec, nu urda, nu fetta). Singurul soi era branza de vaca sarata si nescursa. Dar in timp am inceput sa mananc branza facuta pasta, cu ceapa, verdeturi proaspete, ciuperci, piper, boia... s.a. si nu mai simt exact ce si cum.
Poate ajuta pe cineva...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Felicitari, Onitza, sanatate multa bebelusului
Noi suntem cam sifonati, am de 2 zile contractii(nu stiam ce-s alea) si azi noapte m-am trezit intr-o colica renala de toata frumusetea. Lucrurile s-au mai linistit dupa no-spa si un drum prin orasul plin de gropi( a plecat de la locul cu pricina pietricica, asa ca acum durerea e suportabila)-sa mai comentam ceva la adresa celor care nu repara drumurile...Asta-i scopul lor Acum stam la caldurica, in pat, cu no-spa.
O seara placuta sa aveti!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

daaaaaaaaaaaa.................
cristies...........e demential................
dar si cand il apuca si mai tare de atat..................oooof offfffffffffff
tre sa ma rog de el sa termineeeeeeee.....................

dar e bine.................
sa fie bine asta imi doresc................

Poze
Bea 27+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

salut, fetelor...
scuze de absenta, dar am prestat zilele astea, ca un caine fugarit de hingheri. m-am pricopsit si eu mai nou cu contractii nedureroase, care se accentueaza la oboseala, dar pt care iau utrogestan si no-spa.
ca sa ma revensez, dau in seara asta un pandispan pufos si usor ca un fulg plin de visine gustoase, si pun la frigider un salam de biscuiti cu muulta nuca de cocos, pe maine!
seara buna!
la burtici si pt mamici!

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cristies am facut luni cerclajul asa ca zilele acestea ma odihnesc pe cat pot. Mai am inca mici dureri dar sper ca ce a fost mai greu a trecut. Astazi am facut si ceva treaba prin casa dar am fugit rapid sa ma intind cand am simtit ca obosesc f tare. Doctorita e optimista... cred ca m-a vazut si pe mine dornica sa-mi reiau activitatile... astfel ca mi-a spus ca dupa cateva zile viata mea va fi aceeasi ca si inainte de interventie, ca cerclajul este un plus de siguranta. Sper sa fie asa si sa nu mai am dureri sau contractii si sa ma pot intoarce la scoala. Voi reduce efortul fizic si ma voi limita doar la strictul necesar lunile care mai sunt pana voi naste (sper sa nasc la termen sau macar in luna a noua).

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna seara fete dragi!mi-ati lipsit....
am lipsit atat ca am fost in mini vacanta....am mai fost la o nunta sambata am luat patut pentru bebe,am racit urat de tot.....si am cam bolit nu am mai fost niciunde decat la tara...stiti ca am vrut sa merem undeva dupa cununia noastra cateva zile dar nu am fost in stare...febra,tuse,dureri de cap de muschi,stari de lesin offf nici acum nu am mai scapat de tuse,si maine merg la servicideloc nu imi vine...tre sa iau medical macar putin pana iau prenatal
maine la 17 am progr la dr poate reusim si un 4d dar am o mica probl zic eu....scurgerea aceea si-a schimbat cantitatea si culoarea si consistenta sper nu fie ce cred eu(dopul)sa fie eliminat putin cate putin......de la efort tuse frig oboseala....bebe se distreaza toata ziua cred ca se resimte si el parca e revolutie in burtica cam ca la beasunt topita dupa el sper ca e bine ca am cam intrat in panica cu contractii si scurgerile am inceput sa ma interesez de nastere prematura doamne fereste dar....mai stau pana maine sa vad cum e.
va pup si va doresc o seara linistita
ce mi-ati lipsit!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

am mai crescut si noi suntem baietiei maricei

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

beatrice...sa-ti traiasca bb ivan!super miscari are!... onitza...felicitari si tie ca s-au resorbit chisturile! ... rebiana draga...multa sanatate!... bubu-bu iti tin pumnii pt maine,sa-ti dea dr vesti bune ... fetele,pana sa fiu insarcinata,imi placea laptele...acum mi-e rau daca beau cat de putin......la ora asta vii sa ne ispitesti,plateea?...am pus pe mine 7 kg deja...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Plateea m-ai terminat cu pandispanul tau ... am numai apa in gura ... Si salamul de biscuti imi place ff muuult
Bine ai revenit si mai lasa treaba aia multa .. Avem nevoie de tine aici sa fii la datorie in fiecare dimineata

23+ Yannis Andrei

Mergi la inceput