Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

rebiana, daaa cand il apuca face nu valuri, ci box...............

vad ca ai zis de cerclaj..................
ti-a fost prea scurt colul??
sau de ce????????

acum......e mai bine?????????????????

doamne ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 27+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

FETELEEEEE!! sunt pe jos de ras! ia cititi aici! http://www.pregnancy-calendars.net/whattheydonttellyou.aspx

25+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

onitzaaaaaaa.................ce bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vezi ca e de bine?
doamne ajuta-ti pana la capat......................

ma bucur ca ai venit cu vesti bune............

voi vorbiti de salariul mai mare de 800 de ron, din care indemnizatie luati 75 sau 85%??????
ca ma gandesc ca numai pe alea le poate influenta concediul medical......nu?

ca de ex daca eu am slar 700 ron, eu oricum nu primesc 75%din salar, ci o sa iau 2 mil alocatie bebe si 6 mil indemnizatie................nu?????????????

Poze
Bea 27+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

onitzaaaa felicitari ma bucur f tare ca ai scapat de grija asta

23+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

al3csa si eu am 3 luni de salar minim si restu pe PFA, fusese prima masura de criza dar mi-au schimbat la loc cand au aflat ca-s gravi si vad si io alea 3 luni cat ma trag in jos , lasa, bebe sa fie sanatos! Io am si rate multe ptr masinutza si treb neapart banuti macar cat sa platesc rata....

Onitza bravo! vezi! ce ma bucur! Ramai datoare sa dai tortu care nu a venit de la palteea azi!!! hi, hi!

25+ Yannis

Mergi la inceput

Mie nenorocitii astia de unde lucrez mi-au micsorat sal pana sa le aduc eu foaia ca sunt gravi niste idioti .. Doamnee cat am mai plans si am mai suferit .. Mi-au facut 700 de ron sal ... Idiotii ... Nu stiu ce au avut cu mine .. cert e ca au stiut ca nu pot sa plec si si-au batut joc de mine .. Asta e ... Bine nici nu stiu dak ma incadrez in aia 85% .. cred ca o sa iau 6 mil + 2 mil alocatia Numai conteaza bebe sa fie sanatos

23+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

al3csa idiotzi! la mine au micsorat cand inca nu eram gravi si cand i-am anuntat ca sunt gravi, inainte sa le aduc vreo foaie, singuri s-au sesizat si au schimbat la loc si au venit cu actu aditional. Macar atat! Sunt de aproape 4 ani aici, de cand s-a infiintat firma si primii 2 plecam frecvent la 11 noaptea de la birou si nu am cerut vrodata mariri sau sporuri sau prime... Era si cazu sa face ceva frumos pentru mine...
Eu am o problema cu tortu ala.... intru in sevraj... nu da nimeni tort azi? Vro zi de nastere ceva?

25+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Allexutzza super haios linkul
Si mie toxoplasmoza tot de aceea mi-a dat-o, ca nu am imunizare, dar toate celelalte Sper ca aceste anlize sa fie cele de trim 3 si sa nu mai trebuiasca sa fac altele.
Onitza ma bucur foarte mult ca ati scapat de chisturi si bebe e bine.
Karmen stai in pat si urmeaza tratamentul si va fi bine, ai sa vezi. Eu la 17-18 saptamani aveam contractii care nu reuseam sa le opresc si sangerari, mi se parea atat de mult pana in trim 3 si iata-ma acum ajunsa in 28 dde saptamani

Tana cu Toma (10.11.2001) si 28+

Mergi la inceput

Tatal vine de la cresa cu copilul si mama isi pune mīinile īn cap:
- Asta nu-i copilul nostru!
La care el, mirat:
- Ce importanta are, mīine tot la cresa īl duc!

Un copil plīngea pe holul scolii. Īnvatatoarea īl īntreaba:
- De ce plīngi?
- Un copil mi-a dat jos placinta!
- Dar a fost cu intentie?
- Nu, a fost cu brīnza.

- Aveti sampon?
- De oua.
- Si pe cap cu ce ma spal?

O sotie insarcinata se trezeste in miez de noapte :
- Barbate vreau melci!
Omul pleaca in parc, gaseste cativa melci pe care-i pune in buzunar si in drum spre casa se intalneste cu o fosta iubita care il invita la ea acasa pentru a face amor. Barbatul accepta si se trezeste dimineata ca a uitat de sotie. Ajunge acasa si scoate toti melcii din buzunar asezandu-i in fata usii.
- Unde ai fost nenorocitule?
- Hai, baieti, hai cu tata ca mai aveti un pic....

M-am gandit ca poate reusesc sa va fac eu ziua un pic mai frumoasa daca felia de tort nu o mai vedem ...

23+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna fetelor!

alexutzzza din cate stiu eu veniturile pe PFA intra la calculul indemnizatiei. Iti trebuie o hartie de la finante din care sa rezulte suma pentru care s-a platit impozit in ultimele 12 luni.

onitza felicitari!!!!!! Ma bucur din tot sufletul ca bebe e sanatos.

danyelana

La noi numai belele. Tati a trebuit sa mearga la o extractie dentara si a facut o infectie de toata frumusetea pe jumatate din cap, Sara a prins iar un virus si a facut febra 39.5, din cauza datoriilor la asociatie riscam sa ramanem fara apa rece (apa calda si caldura oricum nu avem) asa ca incerc sa termin cu rufele de spalat si am si contractii care nu cedeaza cu No Spa.
Poate stie cineva cat m-ar costa sa imi fac contract separat cu Apa Nova? Am iteles ca imi trebuie un studiu din care sa rezulte ca se poate sa ma intep in conducta principala, studiu pe care il fac ei si il platesc eu.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 25+

Mergi la inceput