Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

vikinga Wow ce super ne-ai explicat totul...chair ai darul povestirii.

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si de la no...azi suntem la birou...multumim de cafea si de bunatatile pregatite
vikinga wow vikinga...suuuper eu sincer nu mi-as mai fi amintit atatea detalii,de multe ori parca as fi la prima sarcina...deh tu ai 2 bebei....multumim frumos ptr explicatiile date si mai ales ptr timpul acordat scrierii

Mario Andrei 16.08.2005 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Va invit si eu la o cafea cofeinizata sau decofeinizata cu frisca naturala pe care s-o savurati alaturi de tortul plateei.

Vikinga tare frumos povestesti si cu detalii "tehnice" sa le zic asa, dar si cu amintiri de suflet. Eu nu am putut nici prima oara, nici acum nu voi putea sa nasc natural, dar mi-a placut tare mult povestioara ta.

Imi pare rau ca la atatea fete au aparut contractii. Macar bine ca cedeaza la No Spa. La mine No Spa nu a avut niciodata efect, intai luam No Spa obisnuit, apoi doctorul mi-a zis sa iau No Spa Forte, dar efectul era acelasi, adica niciunul. La mine mai cedeaza contractiile cu Uscosin supozitoare. Acum iau No Spa Forte 3/zi, desi i-am zis medicului ca nu simt efect, el nu si nu ca trebuie sa iau oricum ca medicamentul isi face efectul, chiar daca nu simt eu.

Larisel, te inteleg, asa ma necajeam si eu cand imi mai dadea doctorul sa mai iau vreun medicament, mai ales ca sunt adepta a cat mai natural. Dar trebuie sa avem incredere ca stiu ei ce fac.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

neataa!

vikinga, multumim ! mi-a disparut si frica

28+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Vikinga, , citeam ceea ce ai scris si am retrait momentele primei sarcine. La mine asa a fost, pe de o parte pot spune ca am avut o sarcina usoara chiar daca aveam apa rupta de aproape 24 de ore, 2 cm dilatatie si contractii ca la carte. Insa, ma gandesc ca mi-ar fi mai frica acum la a doua, ca oricum la prima sarcina nu prea stii exact cum vor decurge totul, iti imaginezi doar din ceea ce ai citit sau din ce au povestit altii.

Important e sa asculti moasa, eu am impins o data si a iesit capul, am respirat bine, dupa care am impins cu putere de 3 ori si moasa mi l-a tras repede, am avut si 4 puncte, dar oricum nu am mai simtit nimic si nici nu imi venea sa cred ceea ce mi se intampla.

Durerile nasterii au fost cum au fost, dar sincer mi-au dat lacrimile atunci cand dr m-a cusut pe rana aia deschisa, de il rugam sa ma lase asa rupta si mai ales am vazut stele verzi cand moasa mi-a turnat parca ceva apa clocotita si continua sa ma dea cu spray. Atunci a fost mai rau decat la nastere.

In fine, o data ajunsa in salon mi-au purtat puiutul si chiar ca am dat uitarii totul. Intr-adevar in noaptea aia am dormit neintorsi amandoi.

la toate burticutele, va citesc in fiecare zi, imi sunteti asa de dragi!

Andreea cu bebe Alessandro si 25s tot baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Neata mamici!
Multumim pentru povestea nasterii! Nici mie nu-mi mai e frica acum...am tot citit povesti de la nsterea naturala si imi dau seama, cu cat am mai multe informatii cu atat e mai bine, sunt mai linistita.Fiind la prima sarcina nu stiu la ce o sa ma astept exact, sunt optimista ca va fi totul bine si ca voi naste usor! Doamne Ajuta!Ma ajuta foarte mult si faptul ca prietenele mele au nascut usor si fara probleme, conteaza sa ai exemple pozitive in preajma! Pana la urma e ceva natural si firesc si femeile nasc de cand lumea....oi reusi si eu,nu?
Multi pupici!!!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna fetelor!M-am trezit tare indispusa astazi. De cateva zile am mici contractii nedureroase si am inceput sa iau no-spa, cate trei pe zi. S-au mai rarit dar nu au disparut complet. De aseara a inceput sa ma doara si burta. Speram ca azi o sa fie mai bine dar tot asa e. Simt ca niste impunsaturi in burta de parca ar trebui sa imi vina menstruatia. Nici macar nu stiu de ce m-am ales cu durerile astea ca nu fac efort, nu ma stresez, nu ma obosesc prea tare.
Colac peste pupaza azi-noapte am visat ca sunt pe punctul de a-mi pierde bebele din cauza contractiilor asa ca va dati seama in ce stare m-am trezit.
Si ca sa fie totul complet, azi ma asteapta un drum de 8 ore pana la Bucuresti.
Uf, ma simteam prea bine pana acum! Chiar trebuia sa mi se intample toate astea?

25+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

In primul rand felicitari tuturor pt vestile bune!

M-am bucurat Onitza, ca acum esti linistita si ca nu mai sunt chisturile alea!

Vikinga, la mine asa a fost, pas cu pas, doar ca dilatarea s-a produs greu, tare greu, trag speranta ca va fi mai bine acum, a doua oara, iar la momentul expulziei eram atat de obosita si epuizata incat nici sa respir cum trebuie nu mai puteam. Parca nu mai conteneau contractile alea!E drept, am regretat enorm ca nu am optat pt epidurala,dee....curajoasa!

Altfel, noi bine sanatoase, Sara face pauza de gradi, dupa ce ne-a adus niste virusi pacatosi de am fost toti la pamant saptamani bune. Bebe e tot fetita, dulce si delicata. Incredibil de miscareata. Greturile au trecut si au venit poftele. Si kg...din pacate. Am un plus de 6 kg deja. la serviciu mai vin pana pe la mijlocul lui decembrie, pana atunci babysitter-e sunt bunicile cu randul.

Mai nou, Sara are o noua problema, de ce pe Emma o tin mereu in brate si mai ales, de ce ma insoteste la serviciu si ea nu....Ei, ce ziceti de asta???

Va pup, pacat ca nu pot intra mai des, unoeri apuc sa citesc, si regasesc toate framantarile primei sarcini, din pacate a doua, parca nu maie asa savurata, nu mai ai timpul si disponibilitatea necesare. Uneori chiar ma simt vinovata pe tema asta!

V-am pupat! O zi frumoasa tuturor, fara exceptie!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

o zi frumoasa si de la noi!.... suntem activi foarte putin , dar la zi cu cititul...
tare bine ai mai povestit, vikinga... detalii importante pentru prima nastere - esti o norocoasa ca ai scapat de epiziotomie; aici in Ro e "la moda" - nu stiu cate mamici scapa fara... atunci nici nu simti taietura, dar recuperarea e grea....
si noi avem contractii, cele mai multe nedureroase - doare un pic la efort prelungit; asa am avut si la marcu si n-au fost probleme deloc, dar trebuie sa existe si asigurarea medicului ca totul e in regula - sunt contractiile Braxton Hicks, care pregatesc uterul pentru nastere.
gratiana, incearca sa fii relaxata si sa alungi gandurile negre; iti doresc o calatorie placuta si sa te intorci cu vesti bune!

mami de Marcu (04.02.2006) si 26+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici si de la noi si multumim de cafea

Vikinga, ai povestit asa frumos incat acum chiar nu mai imi e frica deloc. Sper numai ca bebe sa binevoiasca a se intoarca (a fost in diagonala si acum e in fund ) si sa nu fie nevoie sa jung la cezarina. Imi doresc atat de mult sa traiesc momentul nasterii.

Pupici

Acum 27+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput