BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pysy - am inteles....nu mai imi amintesc cum am facut eu menopurul. Parca tot intramuscular.....merionalul si menogonul sigur tot in burta, dar menopur am facut la primul FIV si m-a lasat memoria de atunci. Pup mult si tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

pysy - am inteles....nu mai imi amintesc cum am facut eu menopurul. Parca tot intramuscular.....merionalul si menogonul sigur tot in burta, dar menopur am facut la primul FIV si m-a lasat memoria de atunci. Pup mult si tinem pumnii.

Catalina

Mersi mult iubita,pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna seara fetelor,

de maine incep si eu cu pilule, sunt in a 3-a zi de CM.
initial am stabilit ca fac FIV in decembrie dar pt ca menstruatia mi-a venit mai devreme, la 25 de zile, impreuna cu dl dr D hotarasem sa facem procedura in noiembrie. intre timp bunicul meu a avut un accident vascular(de 2 zile stau mai mult in spital decat acasa)asa ca am renuntat si am revenit la luna decembrie. voi face cu protocolul lung. apreciez foarte mult faptul ca dl dr D a venit cu variante si m-a lasat sa hotarasc eu:
1- sa fac FIV pe ciclu natural, luna aceasta; 2- sa fac cu o usoara stimulare, deci protocol scurt; 3- sa fac in decembrie cu protocol lung. asa cum v-am spus mai sus, am ales varianta 3. sper sa fie si cea mai buna. am vazut ca ne-am strans cateva pentru decembrie.

doresc din suflet atat fetelor care fac FIV in nov cat si celor din luna dec mult curaj, noroc si sa aveti rezultat mare la BHCG !
noapte buna si o saptamana usoara, tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

succes fetelor!

sarrah poti sa imi spui te rog, daca nu te superi, cum ai vorbit cu dr D. ..pe mail, sau cum ai putut sa-i comunici schimbarile? ma intereseaza foarte mult ca si eu s-ar putea sa am nevoie de niste schimbari de moment si vreau sa stiu cum pot comunica

multa sanatate bunicului!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

lalala- multumesc.

eu, tin legatura telefonic cu doamna Laura(este extrem de amabila). Dumneaiei ii transmite tot domnului dr D. sun-o si spune-i toate doleantele, sunt convinsa ca te va ajuta. succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Buna fetelor,in sfarsit mi-a venit si mie menstra...
De maine o sa fac doza mai mica la diphereline si dau startul la stimulare cu pregnil 75UI+menopur 75UI(intramuscular).
Pupici la toate si o duminica placuta!!!

Cred ca ai prut sa spui Gonal F 75UI sau alt ceva , pregnyl nu are ce cauta intr-o schema de stimulare, ac se da pt spargerea ovocitelor, adica la sf stimularii.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

pysy - nu faci in burtica?

Catalina

Buna seara draga Catalina.
Pregnil,da il fac in burtica dar menopur mi-a spus sa-l fac intramuscular...

pysy,pregnil sau puregon!!!!!!Atentie mare sa nu le incurci.
Menopurul mie mi-a zis intrmuscular.Chiar am intrebat,pt ca stiam ca se face si subcutat,dar mi-a specificat..intramuscular.

Hai,baga acolo si sa vii cu vesti bune.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor si o zi buna va doresc.
Scuze,am scris gresit era vb de PUREGON,faza este ca eu tot citesc pe aici si le-am incurcat,inca o data imi cer scuze.
Succes tuturor si sa auzim de rezultate bune.
Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

intrebare pentru fetele de luna noiembrie - cine face ecografiile?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

intrebare pentru fetele de luna noiembrie - cine face ecografiile?

Prima ecogafie a fact-o dr.Poiana,a doua,doctorita Cezarina Voichitoiu.

Mergi la inceput