BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5)
Raspunsuri - Pagina 14
catalina2307 spune:
pysy - am inteles....nu mai imi amintesc cum am facut eu menopurul. Parca tot intramuscular.....merionalul si menogonul sigur tot in burta, dar menopur am facut la primul FIV si m-a lasat memoria de atunci. Pup mult si tinem pumnii.
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 pysy - am inteles....nu mai imi amintesc cum am facut eu menopurul. Parca tot intramuscular.....merionalul si menogonul sigur tot in burta, dar menopur am facut la primul FIV si m-a lasat memoria de atunci. Pup mult si tinem pumnii. Catalina |
Mersi mult iubita,pupici!!!
sarrah spune:
buna seara fetelor,
de maine incep si eu cu pilule, sunt in a 3-a zi de CM.
initial am stabilit ca fac FIV in decembrie dar pt ca menstruatia mi-a venit mai devreme, la 25 de zile, impreuna cu dl dr D hotarasem sa facem procedura in noiembrie. intre timp bunicul meu a avut un accident vascular(de 2 zile stau mai mult in spital decat acasa)asa ca am renuntat si am revenit la luna decembrie. voi face cu protocolul lung. apreciez foarte mult faptul ca dl dr D a venit cu variante si m-a lasat sa hotarasc eu:
1- sa fac FIV pe ciclu natural, luna aceasta; 2- sa fac cu o usoara stimulare, deci protocol scurt; 3- sa fac in decembrie cu protocol lung. asa cum v-am spus mai sus, am ales varianta 3. sper sa fie si cea mai buna. am vazut ca ne-am strans cateva pentru decembrie.
doresc din suflet atat fetelor care fac FIV in nov cat si celor din luna dec mult curaj, noroc si sa aveti rezultat mare la BHCG !
noapte buna si o saptamana usoara, tuturor !
lalala13 spune:
succes fetelor!
sarrah poti sa imi spui te rog, daca nu te superi, cum ai vorbit cu dr D. ..pe mail, sau cum ai putut sa-i comunici schimbarile? ma intereseaza foarte mult ca si eu s-ar putea sa am nevoie de niste schimbari de moment si vreau sa stiu cum pot comunica
multa sanatate bunicului!
my somebody....
sarrah spune:
lalala- multumesc.
eu, tin legatura telefonic cu doamna Laura(este extrem de amabila). Dumneaiei ii transmite tot domnului dr D. sun-o si spune-i toate doleantele, sunt convinsa ca te va ajuta. succes !
miki-miki spune:
citat din mesajul lui pysypisi Buna fetelor,in sfarsit mi-a venit si mie menstra... De maine o sa fac doza mai mica la diphereline si dau startul la stimulare cu pregnil 75UI+menopur 75UI(intramuscular). Pupici la toate si o duminica placuta!!! |
Cred ca ai prut sa spui Gonal F 75UI sau alt ceva , pregnyl nu are ce cauta intr-o schema de stimulare, ac se da pt spargerea ovocitelor, adica la sf stimularii.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
misa_21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pysypisi
Buna seara draga Catalina. Pregnil,da il fac in burtica dar menopur mi-a spus sa-l fac intramuscular... |
pysy,pregnil sau puregon!!!!!!Atentie mare sa nu le incurci.
Menopurul mie mi-a zis intrmuscular.Chiar am intrebat,pt ca stiam ca se face si subcutat,dar mi-a specificat..intramuscular.
Hai,baga acolo si sa vii cu vesti bune.
pysypisi spune:
Buna dimineata fetelor si o zi buna va doresc.
Scuze,am scris gresit era vb de PUREGON,faza este ca eu tot citesc pe aici si le-am incurcat,inca o data imi cer scuze.
Succes tuturor si sa auzim de rezultate bune.
Pupici!!!
pysypisi spune:
citat din mesajul lui Dana_bebe intrebare pentru fetele de luna noiembrie - cine face ecografiile? |
Prima ecogafie a fact-o dr.Poiana,a doua,doctorita Cezarina Voichitoiu.