BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

M-au sunat !!!

Mi-au zis sa ii sun in prima zi de CM ca sa incep Yasmine!!!

PS Le-am zis ca trebuia sa ma sune dna dr. Balea si mi-au zis ca e plecata din tara pana duminica.

http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pysy - in a cata zi de cm esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

pysy - in a cata zi de cm esti?

Catalina

Pai ultima menstra am avut-o pe 11 oct deci ar veni a 20 a zi.Iar pilulele le-am luat de pe 16 pana pe 28(inclusiv).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

M-au sunat !!!

Mi-au zis sa ii sun in prima zi de CM ca sa incep Yasmine!!!

PS Le-am zis ca trebuia sa ma sune dna dr. Balea si mi-au zis ca e plecata din tara pana duminica.

Roxana

Ma bucur ca te-au sunat,succes in continuare!!!

Mergi la inceput

pysy - mie dupa AC mi-a venit prin z25-26, cam asa.(CM normal 28 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

si pe mine m-au sunat..dar eu fac inseminare..si mi-au zis initial ca in decembrie..si apoi daca ii sun cand imi vine acum in noiembrie..ar trebui sa o fac in noiembrie? sau imi da tratament pentru altceva??

my somebody....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

pysy - mie dupa AC mi-a venit prin z25-26, cam asa.(CM normal 28 zile)

Catalina

Mersi,oricum o sa vad pana la urma cand o sa vina,cred ca ma stresesz degeaba....Problema este ca daca nu vine la timp acum o sa ma amane in decembrie,sper sa nu fiu asa de ghinionista....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina58 spune:

Draga Catalina,am sunat la Biogenesis,nu mi-a raspuns nimeni si apoi am fost sunata de una dintre asistente ,care imi va face programare .
Iarta-ma daca te-am suparat ;e din cauza trecutului meu ,plin de esecuri ,din pricina traumelor .
Voi merge acolo si sper ca ei sa gaseasca o solutie si pentru mine ,sper sa imi pot permite financiar acea incercare ,sper sa reusesc si eu ,macar o data in viata ,macar acum ,atit de tirziu ,sa fiu fericita ,sa fiu mama unui copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina58 spune:

Buna seara tuturor !
As vrea sa intreb daca programarea la Biogenesis ,se face dupa o asteptare lunga ?
Vad ca sinteti multumite de cum ati fost tratate acolo ....ca oameni si nu ca un portofel plin .
Se pot face analizele din lista si acolo ?

Mergi la inceput

Cristina - nu m-ai suparat, doar m-a deranjat. In fine, sa uitam ce s-a intamplat.
Iti voi raspunde eu la intrebare.Stiu ca medicii vor fi in Romania pe 15 noiembrie.
Ar fi foarte bine daca la consultatie vei merge cu ceva analize. De exemplu hormonalele de z3, spermograma, histerosalpingografie. La clinica nu se fac celelalte analize premergatoare FIV-ului , ei recomanda clinica Medsana pt asta, unde este adevarat analizele se fac bine dar sunt putin mai scumpute.
Cand faci programarea specifica la ce medic doresti sa mergi. In cazul tau doresti la Dr. Diakoumakos. Mergi fara teama, daca dansul va considera ca nu ai nici o sansa iti va spune. Nu sunt medicii de care am avut parte aproape toate. Sa fie interesati sa-si umple buzunarul si sa ii doara in cot de pacienti. Sunt profesionisti, umani, sensibili si nu isi bat joc nici de paciente nici de meseria lor. Pentru alte intrebari noi iti stam la dispozitie, fiecare cu ce stie si ce poate.
Bafta multa!

Mergi la inceput