BIOGENESIS FERTILITY CENTER (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

ruxandrab,
stiu ca esti programata in decembrie pentru procedura si eu tot atunci.Pe tine te-a sunat dr. Balea? Eu am fost la clinica pe 16 si de atunci tot astept sa ma sune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

mirela_70 nu m-a sunat nimeni, dar am sunat eu la receptie si mi-au spus ca acum se discuta cu lotul de noiembrie si ca vom fi si noi sunate...
a... eu am intrebat daca se mai dau analize de facut ca eu stiu sigur ca nu am dosarul complet si mi-au spus ca vor reveni ei cu un telefon.
Am intrebat cum se face plata si mi-au spus ca 1/2 la inceputul stimularii si 1/2 la ultima eco inainte de puctie.

http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

ruxandrab,
iti multumesc mult pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna seara fetelor!
Despre mine ce sa va spun ca m-am obisnuit cu injectiile,acum mi le face sotul se pricepe de minune si nu ma doare deloc.
Astazi m-au sunat de la clinica sa imi aminteasca de pilule(ca trebuie sa le intrerup maine seara)si apoi sambata la ora 10 sunt programata pt monitorizare si estradiol.Pupici la toate si succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Catalina,felicitari pt stele si ratusca.F tare si la obiect decizia moderatoarilor.

Pysy,sa te ajute DD.Spor la injectatsi sa vii cu vesti bune.

[red]Nicoleta[\red],daca citesti da-mi un semn

O zi frumoasa

Mergi la inceput

help!are cineva adresa de mail a dr D?Varog sa ma ajute cineva cu aceasta adresa,e f urgent!

Mergi la inceput

Unde sunteti fetelor?Chiar nu ma ajuta nimeni?Please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

misa - multumesc :).Din pacate eu nu te pot ajuta, nu am corespondat niciodata cu dr pe mail.Dar stiu sigur ca au fost fete care au solicitat adresa dansului, insa nu imi amintesc cine, ca-s batrana si obosita.

Mergi la inceput

CataStiu ca tu nu o ai.

Tre sa vb cu el perso de aceea e f imp.Stii tu ,ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stan.valeria spune:

si eu sunt programata pt in decembrie, si a ramas sa o sun pe doamna dr. balea cand imi am prima zi de CM
am incercat azi sa o anunt, dar avea tel. inchis
poate am maine mai mult noroc...

misa imi pare rau nici eu nu am adresa de mail

Mergi la inceput