Sunt Ioanna, nascuta in Constanta, si casatorita in Grecia. De 6 luni in incercarea de a devenii mama, cu ovare polichistice, dar ciclu normal, si fara incredere in medici.... Vreau sa va spun ca dupa ce ne-a spus doctorul sa asteptam 1 an 2 pana sa mergem la el sa ne ajuta sa avem bebele visat, ne-am hotarat sa apelam la farmacia naturista. Am gasit acolo o doamna foarte cum se cade, care ne-a ascultat cu rabdare, si ne-a explicat apoi exact ce si cum trebuie sa facem. Mai inta ne-a intrebat ce probleme avem, apoi ce vrem sa avem. Fata sau baiat. Apoi s-a indreptat spre un dulap plin cu carti, a deschis 2 si ne-a dat sa citim. Apoi ne-a dat 2 sticlute. Una cu un extract ceva de miere...iar alta cu picaturi. Ne-a zis ca au fost acolo si oameni cu adevarate probleme de infirertilitate, pe care i-a ajutat sa aiva copii.P icaturile mi le-a dat mie. A zis ca daca in 2 luni nu vine barza, problema e la el, si il va rezolva si pe el. Am foarte multa incredere in produsele naturiste, si acum asteptam rezultate....
Of,mai Ioana...
Cand am citit de cartile alea din dulap ma gandeam ca-ti da ceva sa citesti despre ovarele polichistice..De sticlute nu mai zic,deja vedeam cum ii face spermograma sotului,acolo pe loc.Daca dupa 4 luni nu ramai insarcinata,ce faci? Ioana draga numai de sase luni incercati,rabdare,rabdare si la medic.
Ada
Da ada...dar aceste 6 luni se vor transforma in ani.... Eu chiar am incredere in produsele naturale. Nu am incredere in doctori. Cand eram mica, toti vroiau sa ma trimita pe lumea cealalta...imi scoteau perfuziile. Si totusi, m-au ajutat leacurile babesti si Dumnezeu, si sunt acum bine, alaturi de sotul meu, vorbind de copii.... Varul meu a murit din cauza unei greseli a doctorilor... Mama era gravida in 4 luni si ginecologul nu a vazut sarcina, si era sa o opereze de piatra la fiere.... Eu cred ca doctorii te scot bolnav doar sa te stoarca de bani.