Licurici de ianuarie-februarie 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Aalina spune:
Ledi imi pare tare rau ca treceti iar prin asta. Sper sa gasiti cauza si sa reusiti sa va faceti bine.
Crezi ca te putem ajuta cu ceva???
alinuk spune:
uofff Ledi
nu stiu ce sa-ti zic... cred ca nimik nu e mai greu decat sa nu-ti poti ajuta copilashul si sa nu stii ce are..
oare daca il aduci la Bucuresti crezi ca ai avea alta perspectiva??
ne rugam pt voi!
intra si spune-ne cum sunteti
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
crisspy spune:
Off Ledi ...multa sanatate si putere sa treceti peste toate incercarile astea...
Daca putem sa te ajutam cu ceva te rog din suflet sa ne zici...
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
ariya spune:
Salutam gashca!
din experienta de mama de 2 copii mari,nu mai chinuiti copilasii cu olita ca nu inteleg nimic la varsta asta!eu i-am pus direct pe wc dupa varsta de 1 an jumate,stateam pe jos langa ei si le povesteam cum face caca cand cade in wc si cum e fericita burtica sa se elibereze de gramajoara din burtica...ei erau fff interesati de povestioara si se chinuiau sa faca "plici" in apa din wc...drept care ambii copii ai mei ,nu au mai folosit pampersul de la 1 an si 8 luni...seara ,inainte de culcare ii puneam pe wc si gata...mi s-a intamplat cu Amedeo sa faca pipi in pat o data si atat...e inutil sa-i puneti acum pt ca nu stiu sa spuna mama pipi sau mama caca...sunt mult prea mici...lassati-i cu pampersul si invatati-i sa danseze ,de exemplu ,sa aplaude...Cu Miguel ne distram de murim ca l-am invatat sa danseze cand sta in premergator sau in picioare,in tarc...parca am fii maimute ,asa aratam cum topaim noi...
azi a plecat de-a busilea,l-am filmat...si-a scos parleala ca azi ,de la 5 la 6,30,a vorbit,cantat,plans...ufffffffffff!
LEDI,daca te pot ajuta cu ceva sunt aici!Putere multa si curaj!
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
Porumbita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuk
Porumbitza.... trebuia sa pun link..am zis ceva de vreunul!? bueiuiiiiii beeetoooon cum se distreaza picul tau! ... ce dragutzi mai sunt si adultii cand intra in jocul copilashilor...adorabili! Alinuk mamik de Andu mik si Teo voinik nasterea - ca un cadou www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata .................................................... Nimic nu-i intamplator! ................................................... |
cand ai zis aici ma aseptam sa dai un link cu vreo discutie etc
ada_coman spune:
Ofofof Ledi, sanatate multa va dorim. David sa se faca repede bine.
Si noi suntem iar cu ros in gat, tuse, febra (doar daria a facut)
Super tare Robert.
Am vazut si minunatia de Fabi in costum de craciun Si pe frumoasa Thea
Crisspy bine ca nu mai are nik Razvi
Sanatate multa!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Licuricilor de azi sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
Mamicilor
Anca Bine ai revenit!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Ciufik spune:
helau si de la noi!
ce poze frumoase am vazut....cu bebei frumosi, dar nici cu mamicile lor nu mi-e rusine.
Sanatate tuturor bolnaviorilor:david de ledi, printese de ada, printese de alina1996 (vazut poze de la aniversare, arati de 1986 sa stii, dar am mai scazut eu 10 ca sa ma revansez ca nu am fost pe faza sa zic LMA pe 18 )!
Am recuperat de citit ce s-a scris si probabil ca trebuia sa incep postarea cu "eu nu dau/dau antibiotic la copil", "eu (nu) infofolesc copilul", "eu dau (nu dau) suc de fructe la copil" , "folosesc/nu folosesc olita"etc., ca vad ca se poarta sa sustinem o idee ca si cum ar fi adevarul absolut si eventual sa ne justificam dc am facut sau nu ceva :(. pacat.
Noi ne pregatim sa "decolam" spre Zalau, spre operatie si urez tuturor licuricilor sa fie sanatosi!
Lisa si eu il cunosc pe Razvan Zainescu, cutremurator ce i s-a intamplat. Ai absolvit lic "Al I Cuza"?
crisspy spune:
Ciufik bafta la operatie...tinem pumnii... Andreiutul frumos si pe mami...
Ada sanatate multa Dariei
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
pyc spune:
Of ce suparata sunt....asa e de bolnavior Paul:(( Nu a dormit toata noaptea, a tusit, a plans, s-a uitat la televizor......nu stiam ce sa mai fac cu el. Dimineata a adormit in sfarsit si l-am imbracat si l-am dus la bona asa dormind.....
Apropo de bona, eu sunt pro bona :) Mama a stat cu Paul pana in iulie, apoi a venit tata pana in septembrie.......cu tata a mai fost cum a mai fost, dar cu mama a fost greu......ciudat!
E clar ca e persoana care-l iubeste pe Paul cel mai tare (dupa mine evident) si am incredere oarba in ea, e profa, stie sa se ocupe de copii, m-a crescut cum nu cred ca se putea mai bine pe vremea aia.......totusi mama e mama/tatal e tata si bunicii trebuie sa ramana bunici.
Eu abia de cand a plecat ea mi-am intrat cu adevarat in rolul de mama, e greu de numa caci eu sunt singurica cu Paul......dar e asa de bine!
Dar e alegerea fiecaruia, nimeni nu trebuie sa culpabilizeze pt alegerea facuta........fie ca stam acasa cu bebele, fie ca il "dam" la bona sau la parinti.....asta este, trebuie cineva sa lucreze si sa aduca bani in casa:)
Copilul va stii intotdeauna cine e mama, nu conteaza neaparat cantitatea, ci calitatea timpului petrecut impreuna....
Totusi la varsta asta mi se pare important ca bebelasii sa-si vada parintii mai des decat in weekend.......macar in fiecare seara......
Eu nu locuiesc impreuna cu tatal lui Paul, el il vede doar in weekend (si nici macar in fiecare weekend!)......cand vine se ocupa exclusiv de Paul, incearca sa "recupereze"......dar la varsta asta e foarte greu, caci bebeii au memorie scurta.......sunt luni si anisori din viata lor care nu se mai intorc, sunt relatii de baza care se stabilesc acum si nu mai tarziu.....pierde atat parintele, cat si copilul........Clar nu merita sacrificiul, dar uneori nu avem de ales, asa ca ne descurcam cum putem si incercam sa facem sa fie bine:) E important ca noi sa fim impacati cu alegerea facuta, sa nu transmitem anxietatea noastra copilului.......