FIV249

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Vanessa,embrionii cu fragmentatii sunt cei care nu mai evolueaza bine si care se vor opri din evolutie intr-un moment sau altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, sa vedeti ce mi s-a intamplat astazi, dar sa nu ziceti ca am innebunit: cand faceam si eu ceva de mancare ca o sotie oficiala gospodina ce sunt si taiam un cartof, cand l-am taiat pe din doua a iesit o cruce care este ca si cum ar fi sculptata nu este neagra ca atunci cand e cartoful gaunos. E pur si simplu gol acolo. A ramas partea mai mare intr-o jumatate si una mai mica in alta jumatate. Am ramas consternata ca eram singura acasa. Voi ce credeti de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Si in alta ordine de idei, fetele care stiu sa deschida un capitol nou, am o propunere de capitol: Medicamente de donat sau de vandut si aici sa posteze toata lumea, cine ce are. Eu, de exemplu, m-am trezit cu 1 tone de Progesteron injectabil de pe vremea cand imi faceam provizii de prin tari straine si le tineam la ciorap, de cred ca daca le vand, mai imi iese de un FIV. Deci, cine doreste sa deschida capitolul cu pricina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

bru, buburuza....gata babys is on bord...toti 3.
azi avea o morula, unul cu 11 celule, unul cu 9, unul cu 8 si unul cu 7 celule.

au fost transferati primii 3.

embrionii cu fragmentatii nu sunt buni, celulele lor nu sunt egale sunt bucatite ca sa le spun asa.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Vanessa - nu e chiar asa - stiu un caz o cunostiinta de 40 si ceva de ani - un singur embrion si ala de grad 4 (adica prost), fragmentat - si acum are o mandrete de baietel. Asa ca se poate sa-si revina si embrionii fragmentati. Au mai putine sanse dar uite ca au! Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

MIRELA draga, sa fie intr-un ceas bun! Eu zic ca te poti considera deja mamica. Ai grija maxima de tine si de puisorii tai si nu te stresa prea tare in cele 2 saptamani care urmeaza, ca trebuie sa fie bine! Eu iti tin pumnii de pe acum!!!

ANDRA, tu cum mai stai cu durerile? Vezi ca trebuie sa fii in forma maxima pe cand intri si tu in focuri! Asa ca ai grija de tine!

VANESSA, felicitari pentru embrioni! Doamne da-i sa fie lipiciosi si sa te vezi cu burtica cat de repede!

toate fetele!

In curand imi numar boboceii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Tin pumnii tutror fetelor in focuri si va astept cu vesti bune.

Kitta - eu am adaugat sectiunea de donatii acum sa vina si medicamentele , ca partea usoara s-a facut.

Ioana - trecut si info despre analize. Multumim mult.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Se pot obtine sarcini si cu embrioni fragmentati. Din cate imi amintesc Sheri este una dintre norocoase.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

vanesa super productie sa-ti ajute DUMNEZEU. unde faci FIV ? este primul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

mona ce faci ? cand ziceai ca incepi?

Mergi la inceput