canapele cu piele ecologica

canapele cu piele ecologica | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Cit sint de rezistente aceste canapele cu piele ecologica?Eu am avut ceva ,care nu era chiar piele ecologica ,adica nu arata ca o piele ,mai mult ca una intoarsa,dar in 3 ani s-a distrus.S-a exfoliat pina a ajuns o tesatura.
Acum am gasit pe cineva care o reconditioneaza, insa oferta de stofe e asa jalnica incit am optat pentru piele ecologica,care mi s-a parut destul de elastica ,dar nu stiu cum se comporta.Crapa,plesneste ...cit timp tine, din experienta voastra?
In ceea ce priveste culoarea:mi-a placut foarte mult una deschisa culoarea untului si ma gindeam ca daca e artificiala, o stergi un pic si e ca noua.Gresesc?E mai bine totusi o culoare mai putin deschisa?Adica sa nu-mi blestem ziua cind mi-a venit aceasta idee....Cu ce se sterge?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

La nasii mei a rezistat canapeaua cam 3-4 ani, acum e crapata mai ales in zonele unde a stat nasu (e mai corpolent)...
Eu nu as opta pt asa ceva pt ca mi se pare inconfortabila mai ales vara, cand te incingi pe ea, daca vrei sa ascunzi oarece defecte nu poti pt ca nu sta nici o paturica, aluneca. POti sa o stergi usor (cu sol de geamuri, dero etc, dar nu e o placere si freci ceva, practic e o munca in plus). Eu sunt multumita cu ale mele canapele de stofa, de la bun inceput am pus cuverturi peste (nu inseamna ca au fost protejate in intregime deoarece solutia de facut balonase doar acolo se varsa sau sucul de portocale de dimineata), si am muuulte cuverturi dar macar stau bine si nu aluneca, le pot spala cat de des vreau fara mare efort (masinuta saraca) si practic schimb culoarea canapelei cum vreau, cand vreau eu.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am de 5 ani, m-am plictisit de ele:-) sunt crem si putin se vede pe ele ca au fost folosite. Adevaru-i ca le spal in fiecare spatamana nu cu solutii speciale ci cu MR MUSCULO pt bucatarie:-)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu am avut 8 ani. canapeaua a cedat (crapat) fotoliile nu.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Eu am o canapea din piele ecologica de 3 ani. Nu are nici o pb. Doar intr-un loc, am ars-o eu cu tigara...deh, daca nu pot sa le las...E si extensibila si o folosim destul de des pentru confortul musafirilor care raman peste noapte si inca arata ca atunci cand a fost cumparata. Poate om avea noi noroc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu am un set de canapele din piele ecologica, de vreo 4 ani. Sunt de culoarea untului si nu am avut probleme cu ele. Le sterg cu solutie ptr piele ecologica. Singurul inconvenient e ca sunt cam reci. Mi-am luat din Ikea un pleduletz visiniu care se sorteaza cu covoarele si stau pe el ori de cate ori ma asez (inclusiv acum ). Am extins de multe ori canapeaua si nu am avut pana acum probleme. Eu sunt multumita de ele, plus ca era bebe mic cand le-am luat, mereu mi-am facut probleme ca o sa le murdareasca dar inca nu au patit nimic. Mi-am zis ca, daca se va intampla ceva cu ele le pun huse si gata - sau le schimb .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si noi avem una - negra, mostenire din burlacia sotului. mie nu-mi prea place, ca e coltar si e maroaca, da na, o aveam si am zis ca n-are sens sa dam banii pe una noua. inca arata bine, da astept sa mai creasca carol s-o strice.

cum se curata?
ca in afara de servetele nu am gasit altceva

si s-ar putea sa fie piele piele nu piele ecologica, da habar nu am

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

avem de aproape 5 ani si de un an a crapat materialul de pe fotolii. Despre extensia canapelei.. ce sa zic, nu se mai poate folosi. Am folosit-o doar 1 an. Cred ca depinde mult de producator, de calitatea materialelor.... Noi am cumparat de la Staer - sper sa nu se supere nimeni ca am precizat, ca nu-i reclama, ci chiar anti.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cred ca depinde de noroc - si ale mele tot de la Staer sunt luate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Cred ca depinde de noroc - si ale mele tot de la Staer sunt luate.

Chiar as vrea sa-mi spui peste un an ca-s OK, ca ale mele acum un an erau.

sotul meu

Mergi la inceput