Puiuti de randunici 2008!! (323)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, uite d-aia nu ai comandat tu la Quelle :)

http://www.libertatea.ro/stire/quelle-a-dat-faliment-261164.html

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu e vreo diferenta intre lintea rosia si aia galbena?..am si eu galbena si vroiam sa fac o supa azi..
olgu su Muf s-a plimbat cu tramvaiul de cateva ori, pana in parc, si i-a placut tare, studia totul in jur, se uita fscinat pe geam, nici 'pas' nu a spus!
clau ce papi bun? vad ca va comandati mereu, ce dragut!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, eu nu pap bun, in general piept de pui la gratar si salata...Incerc sa-mi mentin greutatea. Mufful scump.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Cine se plimba azi-dimineata pe Marihilferstrase??? Io, cu puradelu´! La 8.45 eram deja acolo. Si un friiiig nene! Magazinele deschideau la 9.30-10... puradelu a atipit in carucior pe la 10... nu am gasit ce vroiam unde vroiam asa ca "mi-am rupt" de la gura si am luat copilului ghete mai scumpe, 55 de euroi. Goretex. De la superfit. http://www.superfit.at/en/#30-collection/51-boots - 043-80 (modelul) Si niste papuci de casa, ca avea mereu picioarele bocna (aici am facut o afacere, 6 euro ).

La intoarcere miorlaaaiiit. A mancat putin, l-am adormit de 2 ori, cand sa-l pun in pat, se trezea... asa ca va dormi pe drum spre frac-su!

Cam atat, am rasfoit cam rapid ultimele pagini...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele!

Nu stiu daca e vreo diferenta intre lintea rosie si cea verde... Am facut din ambele si mi-a placut la fel de mult. Oricum si cea rosie se decoloreaza la fiert.

Eu o spal bine, o fierb cu ceapa, morcov cam 10 minute, apoi o scurg de apa si o bat bine la robot cu ulei, sare si usturoi. Yummmy

Despre fardurile minerale: le-am primit ieri si am facut o proba. Si mie mi se strange fondul la nari, dar poate nu l-am intins bine. Nu stiam ca e pudra...credeam ca este lichid...nu prea m-am inteles niciodata cu pudra. In rest nu am incercat fardurile de ochi, dar imi pac tare mult. Eu am luat Cocoa si Earth l-am primit cadou. Ramane sa incerc sa ma mai machiez cand voi reusi sa ma trezesc si eu la o ora rezonabila si sa fiu si odihnita. Nu pot dimineata sa fac nimic de David, asa ca plec nemachiata, nefardata... de cand am nascut. Cum ati facut voi? Ati facut gaurele in dopul ala ca sa puteti baga pensula?? Cred ca am gresit ca le-am aruncat.

Despre David: Sunt sigura aproape 100% ca nu are viermisori. As vrea sa-i fac analize, dar nu pot. El face kk la o ora la care eu nu pot sa lipsesc de la gradinita, ca e ora la care primesc copiii. Iar bona nu poate sa se duca cu David sa duca proba, ca e frig dimineata si nu e chiar asa aproape de casa laboratorul... Hmmm, nu stiu cum o sa fac, ca vreau sa ma conving ca e asa cum cred... Oare se poate duce proba la ora 13, de la un kk facut dimineata?

Ceva in genul a ceea ce a facut Andrei de Ramo face David noaptea. M-am tot gandit si mi-am dat seama ca totul a inceput dupa ce a fost internat in spital si ne-am intors acasa. Atunci a inceput prima data sa planga noaptea, dar ii aprindeam lumina si adormea mereu singurel intr-un minut. Apoi am plecat la mare, unde am avut patul pliant, dar vazandu-ne in aceeasi camera n-a mai vrut sa doarma in el, ci cu noi. Nevrand sa il las sa trezeasca tot hotelul am fost nevoiti sa-l luam in pat. La intoarcere acasa a ramas sa doarma cu noi in pat. Cand am vazut asta am zis macar de suzeta sa-l dezvat, daca tot doarme cu noi. Asa ca la tot stresul lui s-a mai adaugat si lipsa suzetei. Peste asta a trecut nesperat de usor (am crezut eu atunci). Se trezea la pranz morocanos, dar nu plangea mult... totusi cred acum ca l-a afectat dar nu se manifesta. Si de-atunci se mai trezea noaptea, sau doar se foia, dar adoarmea la loc imediat. In timp insa trezirile se repetau in 2 zile pe saptamana, apoi 3, ajungand acum sa se intample in fiecare noapte. Mai nou ia perna si se aseaza cu capul pe mine cica sa-l legan, desi s-a intamplat doar de vreo cateva ori cand pur si simplu nu stiam ce sa-i mai fac intr-o criza de plans.

Am inceput sa-i dau sa bea ceai Somn linistit si o lingurita de sirop de tei seara, asa cum mi-a recomandat psihologul de copii care este nasa fratelui meu. Tot ea m-a sfatuit sa nu-l fortez sa faca nimic din ce nu vrea (ca v-am zis ca e timid si nu vrea sa interactioneze cu adultii care vor sa se joace sau sa vorbeasca cu el pe strada). L-as duce la biserica, dar cand vede ca am ajuns nu vrea sa intre si incepe sa planga neconsolat. Nu vreau sa-l bag cu forta, in primul rand ca deranjeaza si in al doilea rand ca poate sa-i faca mai mult rau. O sa chem preotul acasa, desi cred ca si aici va protesta...dar o sa incerc. Cand l-am impartasit ultima data dupa ce a fost bolnavior, in iulie a intrat, a fost totul ok, acum nu mai vrea. Rugaciunea i-o spun in fiecare seara, il inchin...

Azi-noapte am avut o noapte linistita...la 6 a inceput sa se frichine si s-a marait putin, apoi s-a culcat la loc pana la 7. Asta e ora lui de trezire zilnic! Cred ca am nevoie de o vacanta de 2 zile doar eu cu randunoiul, dar nu stiu cand se va concretiza...

Olgutz, ma intrebai la ce ora se trezeste... in ore diferite...la 2, la 3, la 5, la 6... nu e o regula. Crezi ca pica ideea cu pavorul in cazul asta? Vineri ne ducem la pediatru si astept sa vad ce zice, de la ce e, cati copii fac asa ceva, cand trece... cum trece... N-o sa-i dau nimic daca ii prescrie medicamente, o sa merg pe mana homeopatului.

Vroiam sa mai spun ca ii iese maseaua cu nr.5, deci al 17-lea dinte si tine mereu mana in gura. Mananca la greu de 2 saptamani... e disperat dupa mancare. Si inainte manca f bine, dar acum m-a socat cat poate sa pape.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello!
Am dat o fuga pana acasa mai devreme sa stau cu Tea sa mearga socrela pana la dr,si la plecare nu m-am furisat bine ca m-a si vazut si am lasat-o urland la usa si batand in usa...mi s-a rupt sufletul.
Blanka,am vazut si eu baietii..hihi,nu imi pare ca seamana intre ei..sa ne pui poze de la botez.
Olgu,mercic de info..deocamdata sunt iar pe 0 cu banii,asa ca pana in urmatorul salariu bag repede comanda pt farduri sa stiu o treaba...sper sa-mi priasca..in troleul navetist cu care merg eu, sunt tot felul de tusitori,basca e ful mai mereu,as ca am oroare de mijloacele de transport mai ales in sezon de gripe si eu nu ma incumet sa o las pe Tea..
Aaa,Clau si cine mai zicea,eu prefer sa-i fac inca separat Teodorei ciorba fiindca arunc acolo multe legume de tot felul (si sfecla,si fasole verde,cateodata gulie i-am pus),pe cand in ciorba noastra nu sunt asa multe legume,ne place mai aerisita si ar insemna sa-i pun zeama mai multa si paine la greu sa se ingroase si nu vreau cu paine multa..ii fac intr-o oala mica pt 3 zile cu legume multe si carne..dupa 3 zile alt meniu rapid (ficat sau altceva),apoi alta ciorba si schimb tipul carnii.

sunt curioasa cum mananca ai vostri tocanitza..cu painik?
Teo mai nou nu mai vrea nik cu paine-nici Almette (am mancat-o eu),nici pateu (l-am mancat eu),vrea doar cu lingura ca si pana acum,asa ca stam pe ciorba.Nu ma stresez,ca destul ma stresez ca abia mananca.
Mai nou nu stiu ce sa-i mai dau seara ca-i asa mofturoasaaaa...nu mai vrea iaurt cu banana,nu vrea cu paine,prefera cateva bucatele de cascaval si masline la greu...nu budinci,nu cartofi copti...

Wau,faliment QUELLE??

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana mie mi s-a spus ca e ok sa recoltez seara kk din scutec, si sa-l tin la frigider...poti sa rogi bona sa colecteze ea si sa puna recipientul intr-o punguta in frigider. Vezi ca sunt la farmacie recipiente speciale ptr copro, cu o lopatica asa. Ceaiul de la ce firma e? i-as lua si eu, si sirop de tei, ca si noi ne foim si trezim agitati noaptea.. sa vad ce zice al meu, ca parca aude de rahat pe bat daca ii zic sa-i dau tei la baiat!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ioana,sunt preoti care vine acasa si cu Sf Impartasanie si impartasesc copilul acasa...cunosc caz.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

luny, de la Fares... Somn linistit, contine mai multe plante... nu numai tei.

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Luny, o sa incerc asa, sa puna ea in recipient, apoi cand ies de la munca sa-l duc la laborator. Totul e ca nu am deloc incredere in laboratoarele astea... Data trecuta stiti ce am patit cu urina... in 3 laboratoare 3 rezultate diferite!! Si copilul n-avea nimic! Atunci i-am facut si copro 5 zile la rand si n-a iesit nimic, apoi testul Elisa pt giardia si negativ. Exact inainte sa inceapa totul...

Mergi la inceput