Depunerea alocatiei direct in cont - cum?

Depunerea alocatiei direct in cont - cum? | Autor: carmen77

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva unde ar trebui sa depun cererea pentru ca alocatia baiatului meu de 6 ani sa imi fie depusa direct in cont versus a ma duce eu la posta in fiecare luna sa o ridic? Acum 5 ani cand am plecat noi din Ro nu exista optiunea asta, iar acum as vrea sa modific modul de incasare si nu prea stiu cum .

Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ady80 spune:

Buna. Nu sunt 100% sigura, dar cred ca daca faci cererea la biroul unde se depun dosarele pentru alocatie ( la primarie), se rezolva. Eu primesc alocatiile pe card, si mi-am exprimat optiunea asta de la inceput, cand am depus dosarul. Poate sunt fete mai informate ca mine si te lamuresc ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

Buna,
Eu la fetita cea mare am primit-o 2 ani jumatate la posta ..mereu postarita nu ma gasea si cand ma gasea din cei 42 de ron ii lasam si ei 5 ca ma cauta cate o saptamana..
Acum o luam pe card de cateva luni.
Singurul drum pe care trebuie sa il faci e la banca de unde vrei sa iei alocatia.....faci o cerere si astepti.Eu aveam contul de salariu la banca Transilvania si tot acolo am optat pe cererea facuta sa imi fie bagata alocatia.
Operatiunea e simpla... de restul se ocupa ei dureaza vre-o 2 luni dar s-a rezolvat ff simplu fara alte drumuri.
Stiu ca la BRD e aceeasi procedura ..cerere si astepti ...eu doar la cele 2 banci am intrebat dar banuiesc ca procedura e aceeasi la toate
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

vezi ca este topic la probleme legislative cu alocatii..acolo mai intreba cineva de asta...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Va multumesc! Bag un oki si la legislative, e super daca trebuie numai sa merg pana la banca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna
si eu sunt din timisoara ca si tine si mi-am trecut alocatia copilului pe cardul de salar anul trecut.
trebuie sa duci o copie de pe un extras de cont sau o hartie ceva unde sa apara nr contului tau si banca la Directia muncii si solidaritatii sociale - cam asa ceva se numeste - pe strada mercy, e aproape vis-a-vis de magazinul bega.
faci o cerere de mana si mergi cu ea si cu copia de pe extrasul de cont acolo si te indruma acolo la poarta la ce birou le depui.
nu-mi amintesc sa mai fi trebuit si alte acte. sper ca nu s-a schimbat nimic intre timp.

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Geta, multam mult! . Merg maine pe Mercy sa o rezolv si pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Eu am fost la ProCredit bank si am depus o cerere si copie dupa certificatul de nastere al copilului.
Ei s-au ocupat de tot. Ei au fost la Directia muncii si solidaritatii. ei au umblat peste tot. Eu doar scot banii din cand in cand de pe card
Au si posibilitatea sa faci contul respectiv in care intra banii ca un fel de depozit si au dobanda destul de mare

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput