Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-15

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Daniela, nu am primit inca adresa lui Pisellino.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

va salut mamici!noi suntem din GALATI dar nu ptr noi cerem ajutor,ci ptr o alta mamica disperata cu doi copii un baietel de aproape 3 luni,pe care vreau sa il si increstinez eu,si o fetita de un an jumate,pe care soacra ei i a luat o sub pretextul ca vrea sa o ajute sa o creasca,si acum nici nu ii mai da drumul mamei sa o vada.mamica despre care va scriu are 20 de ani,este trista si si disperata,sotul ei care are 19 ani,va dati seama,sunt doi copii fara minte,a parasit o spunandu i ca pleaca in Spania sa munceasca si sa le trimita bani,dar si el se pare ca a dat bir cu fugitii.ei au stat din cate am inteles de la mamica,la un camin de nefamilisti,pana cand li s au adunat multe datorii si acolo si i au dat afara.ea acum sta la o doamna cu suflet,care a primit o la ea,dar care nici ea la randul sau nu prea are nicideunele.eu i am dat absolut tot ce am avut de la copii mei,ma refer la hainute si incaltari,dar daca o mai puteti ajuta cu cate ceva,nu i va strica.cel mai mult ar avea nevoie de un patut si un carut,eu i am dat un leganut,dar patutul si carutul le mai folosim si noi deocamdata,copii mei au 3 si 1 an jum. daca o puteti ajuta v ar fi recunoscatoare.iar daca aveti nelamuriri eu va stau la dispozitie,dar intru cam rar deoarece nu mi prea permit cei mici,captandu mi cam tot timpul.multa sanatate va urez!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Eu sunt din Chicago,aici este o mare comunitate de romani,daca vreti si sunteti interesate,as putea sa vorbesc la biserica sau chiar sa pun anunt in sala despre asta. sa strengem hainute,jucarii,etc si sa vi le trimit. cu costurile,am sa apelez diferite companii...gasesc eu o solutie. Va rog sa ma anuntati daca sunteti interesate. O zi buna va doresc!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Votati-o pe ANA!!!

lisa, count me in!

Stiu ca ancadragoman si danielac au mai preluat si distribuit, dar ma ofer si eu sa fac asta, daca Braila nu este prea departe. Si asa am o vasta experienta in a trimite colete...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bine Selene,chiar mi-ar place sa ajutam si noi cu ceva!

am sa tin legatura cu voi,duminica merg la biserica sa vorbesc cu preasfintiul in leagatura cu asta. nu cred ca ma va refuza. va tin la curent!

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

cum cosmynic nu a dat nici un semn imi da de inteles ca nu doreste hainutele asa ca cine are nevoie de hainute majoritatea de vara -toamna fetita pt 6-12 luni sa mi spuna si as avea si eu o rugaminte daca aveti cumva o husa de ploaie pt carut sau o husa de picioare pt un carut geoby..mare sau poate stiti unde gasesc la un pret mai mic va puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Naty , astept datele necesare !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

am revenit si noi din perioada "problematica" si vroiam sa va spun ca mi am gasit de lucru, nu e cu carte de munca, este la comision, insa deocamdata am inceput sa "misc" asa ca sper sa dea Dzeu sa ma descurc cu toate..multumesc tuturor celor care m au ajutat si m au incurajat.. revin cu o modificare..nu mai avem nevoie de premergator pt ca daria a inceput sa mearga singura, cu papuceii pt maria am primit atunci coletul de la Simodina si cred ca a anuntat Laura25(eu nu aveam net atunci), intre timp am mai primit un colet de la Selene si le multumesc mult amandurora..donatiile mele raman valabile, la care adaug hainute de toamna pt fetita 9-12 luni si papucei, si haine dama marimea 42 pt toamna, pe langa cele de vara, si cateva jucarii de plus.. multumesc tuturor in special Laurei si Danielei ca ne au acceptat cererile si au facut posibil ca noi sa fim ajutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariutza_mea

am revenit si noi din perioada "problematica" si vroiam sa va spun ca mi am gasit de lucru, nu e cu carte de munca, este la comision, insa deocamdata am inceput sa "misc" asa ca sper sa dea Dzeu sa ma descurc cu toate..multumesc tuturor celor care m au ajutat si m au incurajat.. revin cu o modificare..nu mai avem nevoie de premergator pt ca daria a inceput sa mearga singura, cu papuceii pt maria am primit atunci coletul de la Simodina si cred ca a anuntat Laura25(eu nu aveam net atunci), intre timp am mai primit un colet de la Selene si le multumesc mult amandurora..donatiile mele raman valabile, la care adaug hainute de toamna pt fetita 9-12 luni si papucei, si haine dama marimea 42 pt toamna, pe langa cele de vara, si cateva jucarii de plus.. multumesc tuturor in special Laurei si Danielei ca ne au acceptat cererile si au facut posibil ca noi sa fim ajutate.

mami de Daria si Maria

Bine ai revenit, Ramona!

Ma bucur ca se indreapta lucrurile si pentru voi!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Eu sunt din Chicago,aici este o mare comunitate de romani,daca vreti si sunteti interesate,as putea sa vorbesc la biserica sau chiar sa pun anunt in sala despre asta. sa strengem hainute,jucarii,etc si sa vi le trimit. cu costurile,am sa apelez diferite companii...gasesc eu o solutie. Va rog sa ma anuntati daca sunteti interesate. O zi buna va doresc!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Votati-o pe ANA!!!

Iti multumim ca n-i te-ai alaturat!
Daca iti pot fi de ajutor, eu locuiesc in Brasov si pot primi si gestiona coletele cum am facut-o de atatea ori...am primit de la fete din Olanda, Italia, Grecia si din tara si le-am redirectionat sau am dat la cei de aici.
Impreuna cu Laura gestionez de ceva vreme acest topic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redroserou spune:

Citat:
citat din mesajul lui naty_blondy

va salut mamici!noi suntem din GALATI dar nu ptr noi cerem ajutor,ci ptr o alta mamica disperata cu doi copii un baietel de aproape 3 luni,pe care vreau sa il si increstinez eu,si o fetita de un an jumate,pe care soacra ei i a luat o sub pretextul ca vrea sa o ajute sa o creasca,si acum nici nu ii mai da drumul mamei sa o vada.mamica despre care va scriu are 20 de ani,este trista si si disperata,sotul ei care are 19 ani,va dati seama,sunt doi copii fara minte,a parasit o spunandu i ca pleaca in Spania sa munceasca si sa le trimita bani,dar si el se pare ca a dat bir cu fugitii.ei au stat din cate am inteles de la mamica,la un camin de nefamilisti,pana cand li s au adunat multe datorii si acolo si i au dat afara.ea acum sta la o doamna cu suflet,care a primit o la ea,dar care nici ea la randul sau nu prea are nicideunele.eu i am dat absolut tot ce am avut de la copii mei,ma refer la hainute si incaltari,dar daca o mai puteti ajuta cu cate ceva,nu i va strica.cel mai mult ar avea nevoie de un patut si un carut,eu i am dat un leganut,dar patutul si carutul le mai folosim si noi deocamdata,copii mei au 3 si 1 an jum. daca o puteti ajuta v ar fi recunoscatoare.iar daca aveti nelamuriri eu va stau la dispozitie,dar intru cam rar deoarece nu mi prea permit cei mici,captandu mi cam tot timpul.multa sanatate va urez!!!

naty_blondy

Buna,

Eu sunt din Galati si am o fetita de 1 an jumate.
Incerc sa o ajut cu ce pot: fie hainute, jucarii...carucior...ce mai am pe-acolo...am dat destule...o s-o ajut si pe ea...
Da-mi un mesaj privat eventual cu numele ei, adresa, nr de tel...sau spune cum sa aiu legtura cu mamica nevoiasa?

Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat bune si rele...

Licitatie ptr Alina, costa cat doriti voi: http://i407.photobucket.com/albums/pp158/redroserou/IMG_5808-1.jpg

Mergi la inceput