Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-15
Raspunsuri - Pagina 4
LauraNicole spune:
Mey , eu nu stiu daca am anuntat , saptamana trecuta au ajuns pachetele de la cineva din Italia in Ploiesti .Din pacate si spre jena mea imi scapa id-ul inimoasei de aici !IARTA-MAAAAAAAAAAAAA CA-S AIURITA SI AM UITAT SA-TI ZIC !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
cosmynik spune:
Selene, m-a sunat mama mea si mi-a spus ca a sosit coletul de la tine. Era foarte incantata, a spus ca sunt lucruri foarte frumoase si care arata foarte bine. Iti multumesc tare mult, cand voi marge acasa probabil week-end-ul viitor voi posta mesaj cu ce continea pachetul.
Mama mi-a spus ca am mai primit un pachet de la Ducadam Diana din Arad careia ii multumesc de asemenea.
Va multumesc amandurora pentru ajutor! Mi-ati imbucurat zilele, nu-mi voi mai face mari griji pentru cand se va naste fetita mea.
Multa sanatate!
Cosmina, 32+
chiccutza spune:
LAURA,imi pare bine ca au ajuns lucrusoarele la Ploiesti.Sa le poarte sanatoase fetitele
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE
LauraNicole spune:
Chiccutza ,ce blonda eram ! Dap , sarumana !Asa-i cand incerci sa te imparti in 16 , uiti ca te lasa glagoria !
Dodo-pui spune:
emeeam scris cand au sosit...pe ultima pagina a capitolului trecut
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosmynik Selene, m-a sunat mama mea si mi-a spus ca a sosit coletul de la tine. Era foarte incantata, a spus ca sunt lucruri foarte frumoase si care arata foarte bine. Iti multumesc tare mult, cand voi marge acasa probabil week-end-ul viitor voi posta mesaj cu ce continea pachetul. Mama mi-a spus ca am mai primit un pachet de la Ducadam Diana din Arad careia ii multumesc de asemenea. Va multumesc amandurora pentru ajutor! Mi-ati imbucurat zilele, nu-mi voi mai face mari griji pentru cand se va naste fetita mea. Multa sanatate! Cosmina, 32+ |
Bine ca au ajuns! Sa le purtati sanatoase! Sarcina usoara in continuare si nastere fara peripetii!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
cozmaf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moruna cosmaf ai primit coletul de la mine?L-am trimis de ceva vreme si nu stiu daca a ajuns.Vine din Partizani jud Tulcea. Va rog sa ma scoateti din listuta ca nu mai am hainute deocamdata.indata ce voi avea va voi anunta. mami de andrei 08 MAI 2008http://shoarece.blogspot.com/ |
Imi cer scuze ca nu am intrat sa anunt cand am primit coletul insa au fost probleme la reteaua de internet si abia acum s-au rezolvat. Am ridicat coletul vineri seara si continea: un costumas gros pt iarna, 2 veste, 2 perechi de blugi, 5 bluze cu maneca lunga, 2 camasute maneca lunga, un pulovaras, un body maneca lunga, unul cu maneca scurta si 3 salopete, sper sa nu fi uitat nimic, multumi din suflet si sanatate multa.
LauraNicole spune:
A ajuns un pachet la Gabi dar nu stiu inca mai multe detalii ca mi-a trimis sms si nu am putut s-o sun ca eram pe drum si n-aveam credit iar cand am ajuns acasa era prea tarliu .
LauraNicole spune:
Luni si marti voi fi plecata si nu voi avea acces la internet(mergem la bunica mandrului meu , bunica care are 91 de ani ) asa ca,din pacate , nu voi putea fi contactata decat pe telefon iar numarul il are numai DanielaC .Lista cu adresele si datele o are si Daniela .Sper sa fie toate bine si sa aveti doua zile minunate si un inceput de saptamana grozav !
danielac spune:
moruna modific imediat in litsa!
daca mai sunt schimbari in liste va rog sa ma anuntati!
Laura, drum bun si te asteptam de miercuri cu forte proaspete!
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

andrei 08 MAI 2008