*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*
Raspunsuri - Pagina 9
miki01 spune:
Lorellay, multa sanatate, draga mea! Gata cu stresul, acum stii ce este, gandirea pozitiva este totul!
Bertha, este o dulceata Ioana si nu mai zic nimic de Darius, m-a terminaaaat! Tare scumpi sunt! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi!
Alra, tare scumpa Nicol! Bine ca s-a indurat prietena ta de noi sa ne-o arate! Imi pare ca seamana cu Elisa lui Otilia si putin cu Ioana lui Bertha. Daca nu ai gasit in familie asemanari, uite ca se gasesc pe langa.
Vreau tare mult sa fiu in pielea voastra, a mamelor cu 2 prichindei.
Babyzapi, iubaret tare Raphael al tau! Noi punem pampers chilot doar seara dupa ultimul kki si tot asa, rupem cel putin pe o parte sa-i putem scoate ok.
Anca, frumos gestul tau cu revistele pt sot! Abia astept reactia sotului, daca rezisti pana la ziua lui
Eli, ma bucur ca esti mai bine cu unghia. Poate scapi asa!
Otilia, tare mult te apreciez pt tot efortul tau sa si alaptezi!
Noi raportam, in sfarsit, inca 2 dintzoci, avem 8 acum, 4 sus si 4. jos. Intre timp a refuzat si NAN 3, ultima speranta de lapte praf, asa ca in continuare avem fainoase (gris, paste, orez, cereale) cu lapte de vaca, seara inainte de baita. In rest, Doamne ajuta, suntem bine sanatosi, vioi, somniciosi (in continuare cu 2 somnicuri pe zi) si mancaciosi. Abia astept sa iesim afara astazi! Ieri abia am rezista o ora.
Pupici
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Ramo2007 spune:
Mav, condoleante!
Sebi e super...sa te roage el asa frumos sa-l lasi la calculator...cred ca asa vom pati si noi cu Sara mai tarziu...
Am facut reclamatie, la OPC si inca pe 2 site-uri de reclamatii, pt. acel concurs...sper sa se rezolve ceva...daca nu ar fi fost vorba de copil nu cred ca as fi reactionat asa.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Ramo2007 spune:
Am primit raspuns...f protocolari...cica se lucreaza la implementarea unui nou sistem de vot si se va relua votarea de la 0....vor transmite un comunicat oficial privind decizia luata pt. concurs.
Sa nu ma injurati ca ati butonat si ati votat ieri degeaba.Cand se reia votarea va anunt sa ne voati si poate castigam daca se voteaza pe bune.
Sunt curioasa daca au facut chestia asta doar pt. ca le-am facut eu scandal, sau si-au dat si ei seama ca e ceva necurat Oricum, reclamatiile sunt facute...
02.12.2008
lorellay spune:
ramo nu stiu daca rezolvi ceva cu reclamatiile...lor le-ai trimis un e-mail sa le spui ca au o problema?
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Ramo2007 spune:
Daca le-am trimis 1 mail?!?...vreo 3 sau 4
02.12.2008
Amalia spune:
Pupici mamicutelor!
Ne-am bucurat astazi de soare inca de dimineata . Am iesit afara pe la 11 si a dormit puiul neintors vreo ora jumate. Asta se datoreaza si unei nopti foarte agitate si scularii la 7, deci cu 1-2 ore mai devreme ca de obicei.
Acum 2 zile i-a curs nasul doar dintr-o nara. Ieri a curs nasul bine si a fost si agitat. Astazi, pe langa nas, m-am trezit ca i-am luat mai devreme temperatura si incepe sa faca si febra (momentan doar 37.8). O luam incet, da' sigur! Drept urmare e pe antitermice si Oscilococcinum. La cum sunt mucii, suspectez o viroza, de data asta nu mai e nici un dinte de vina.
Nu de alta, dar deja ma bucuram ca face anul in curand si n-a facut decat rubeola aia insotita de stomatita aftoasa...nu avusese nici o raceala..nu era pacat s-o ratam?
Astazi sunt cheaunel dupa 2 nopti proaste si rupta de shale dupa atata purtat in brate. Cum era de asteptat, pentru ca nu se simte bine, vrea in brate...si nu la oricine, ci la mami..si nu oricum, ci plimbat, dragul mamei drag!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Babyzapi am ras de numai cu "instinctele animalice". Dragul de el! Luca e fan putzica cand ii desfac pampersul. Musai trebuie s-o apuce si sa traga de ea in toate partile...si asta de pe la 7 luni. Parca-l vad numai cu mana in chiloti cand o sa ajungem la olita.
Danduselule valeu, deja masele? Wow, ce baiat mare ai tu acolo: joaca fotbal, alearga!
Lorellay si eu sunt de parere sa mergi pe tratamentul medicamentos. Ai sanse mari sa se retraga. Multa sanatate!
Ginye felicitari pentru dintosiri!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
futuremother spune:
Amalia s- a cam dus lumea la culcare? numai noi suntem pe aici?
sanatate multa sa va faceti bine sa va puteti bucura de soare cat mai e ...
mama de Raisa Maria si Rares Florin
Amalia spune:
Eli sa stapaniti sanatosi cadoul! Multumesc pentru explicatii cu privire la procedura cu unghia! Ma bucur mult ca a avut efect!
Mav condoleante! Ai dreptate cu copii..doamne ce lucruri poate gandi Sebi la varsta lui! Pe unii adulti nu-i duce capul sa zica asa ceva..
Miki01 felicitari pentru dintisori! Nu te necaji cu laptele, e bun si cel de vaca. Sanatos sa fie, tu stii ca ai incercat ce se putea.
Anca super gest cu revistele sotului! Sigur se va bucura teribil. Asteptam reactia!
poze
Amalia spune:
Futuremother se pare ca da. In curand ma retrag si eu ca se va scula Luca. Multumim de urari!
Caterinas ma bucur ca n-ai probleme si n-a fost nevoie sa recurgi la medicamente. Mie de aia imi e teama...si de prea mult lapte in sani..
poze