*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (81)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Eu m-am gandit ca la petrecerea de un an a Alexandrei sa pun muzica de copii, nu de-astea de-ale noastre cu "bum-bum", cum zice taica-meu.

Ceva de genul: www.e-muzica.net/pentrucopii/" target="_blank">asta.

Laura sanatate fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Na ca m-ati facut sa ma uit si eu la dansez.. si sa citesc despre doctori .Bravegirl pai de forum stiu si eu de cativa ani intram des la calatorii/concedii/poze iar sotu pe la masini cum sa repare una alta .
Ralukutza nu stiu daca e potrivit si pt. voi dar pentru digestie (pe la 5 luni avea mici probleme) noua ne-a dat dr. pediatru Debridat de 3/zi inainte de papa . Sanatate si sa scape micuta repede de problema
Bertha imi aduc si eu aminte de pinguinii Arlei
Anca in bolero zici ? chiar nu ai poze ? desi la cat de nervoasa ai iesit tu din spital nu cred sa ai
Cherieactiv unde te ascunzi ? ziceai ca ai apari si tu seara la o poveste , hai ca nu mai e de terasa acum , te asteptam !!
Babyzapi ce frumos ca v-ati distrat astazi !(imi amintesc ce necajita erai in urma cu 1 an )Asteptam poze cu voi frumosilor !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Multumesc, fetelor, pentru urarile de sanatate. Rebeca este mai bine, mai ramane sa se apuce de mancat.
Inca Cati a dat-o pe diaree, nu a mai vomat de ieri in jurul pranzului, si eram foarte fericita aseara ca a mancat ceva si era bine. Si la miezul noptii o aud scancind si cand intru in camera, un miros ingrozitor Pe cuvantul meu ca asa ceva n-am crezut ca e posibil, a trebui s-o trezesc s-o bag in cada, s-o spal, sotul a spalat salteaua, cearsaful, si a aerisit camera jumate de ora. Mi-a fost atat de mila de ea s-o trezesc asa de brutal, dar nu aveam ce-i face.
Si la ora 5 s-a repetat schema, acelasi lucru.....si de cand s-a trezit a mai facut de 3 ori.
Tre' sa sun medicul, dar pana atunci aveti idee daca pot da furazolidon pe copii, ca dintr-ala i-am dat Rebecai si am in casa??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Criss dulce...multumesc de sfat..o sa incerc si cu debridat ca i-am mai dat si cand avea colici pe la 2 luni asa...sper sa reusim asa ca tare se chinuie mititica.
Anca, Bravegirl ne-ati omorat cu link-ul acela...aseara am stat cu sotul pana la 2 jum sa citim si el la 7 azi dimineata era treaz cu laptopul in bate citit in continuare la subiect...m-am suparat pe el ca eu o sa raman in urma cu cititul

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Laura eu i-am dat Biancai Furazolidon la recomandarea medicului cand a avut enteroviroza pe la 8 luni.Ii dadeam jum de comprimat la 8 ore...din pacate nu ne-a ajutat prea mult si dupa aceea am trecut pe Entrerol pentru copii sub forma de praf si cu ala am reglat-o intr-o zi.Stiu din prospect ca Furazolidonul nu are contraindicatii decat pentru bebelusii mai mici de o luna.DAR furazolidonul trebuie sa fie din acela pentru copii(pastilute de 0,25 mg) nu din acela de adulti.Oricum cel mai bine intrebi medicul pentru ca stiu ca mai intai se incearca cu Semecta, Hidrasec si altele si abia apoi cu Frazolidon.
Catica mica se se faca repede bine.

Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cami si noi am avut muzica de bebelusi si Cleopatra Stratan si toata lumea s-a simtit bine.
Anca multumim de link.
Criss
Lauramiron Doamne ce noapte grea ati avut . Trebuie mers la dr neaparat, de furazolidon, nu stiu daca merge si la Cati

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Ce am mai ras, Anca mersi de link, eu mai am de citit

Un vot pt Sara de Ramo:
http://bebesanatos.sanatateatv.ro/concursul/concurent/saramaria

La multi ani Sara de Ancaoradea!!!!

Va pup

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI SARA de Ancaoradea!
Sa fi sanatoasa, sa ai noroc in viata si sa-ti bucuri parntii!

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput