Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Ayla sper de data asta sa fie de bun augur faptul ca esti la odiseea de mai iunie! Sa nasty exact la termen! Prietena mea buna e pe 12 ian. EU sunt pe 10

Sarbatorim in ianurie impreuna, atunci.
Sper sa ajung la termen, sa spun ca vreau sa nasc odata.
Luana e nascuta la 31s cu 1,375 kg si acum la 8 luni este deja fetita mare, si a recuperat cea mai mare parte.
Si mie mi-e rau orice mananc, eu am si alte probleme, care ma obosesc si ma streseaza continuu, la inceput imi era pofta pe cate ceva, si normal ca sfarseam tot acum nici pofta nu mai am. Si sarcina trecuta am slabit in primul trimestru si in toata sarcina, cu gemeni, am pus doar 7 kg.
Luati ceva pt greata? Aveti vreo solutie magica, pe care s-o recomandati? Nu de-alea clasice, ca le stiu, si nu tineeeeee.
Si in afara de vitamine prenatale mai luati ceva? Eu luasem data trecuta de la GNLD si stiam ca sunt perfect dozate, dar acum nu am posibilitatea sa le comand. Ce vitamine luati voi?

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Ma indrept si eu spre odihna necesara pe ca si bebik o cere... si astept semne de la voi. O noapte frumoasa si linistita!

Mary 9+

Citat:

Fetele mai cu vechime: cum ati facut voi sa va apara linkul ala frumusel catre evolutia lui bebe, cum arata el cu fiecare zi ce trece... vreau si euuuu!:)

Mary 9+

De tiker spui? Poti intra pe http://ticker.7910.org sau www.lilypie.com (acolo am eu la copilasii mei, dar mai sunt), si iti creezi in functie de UM/DPN, apoi copiezi codul URL (nu altul, ca e singurul care mrge pe DC), si il treci la semnatura.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:
cineva mi-a spus azi ca va fi asa pina cind misca... e doar o legenda??? Asta ar insemna pina la 4 luni si ceva?!... Adica 16 saptamini... adik ink o luna si jumatate? :((

Nu stiu cat e sau nu legenda, asa se zice. Eu la sarcina trecuta am avut greturi pana la...22-23 de saptamani.
Si nu stiu ce nu am incercat, fata de acum, cand nu am nici timp, nici energie si nici nu mai sper sa existe vreun remediu.

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ayla- eu pt moment iau acid folic + centrum materna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata fetele,

cel putin la Euroclinic primesc de la 35 de saptamani. Au incubator si tot ce le trebuie. In plus sunt legati de spitalul de urgenta. Eu am vazut cu ochii mei un bebe nascut prematur si ingrijit fara probleme. Mie imi e groaza daca Doamne Fesreste nasc pana in 34-35 de saptamani.

Aseara nu mi-a fost prea bine. M-a cam durut burta. Cred ca e de la ligamente, ori am exagerat prea mult cu statul pe scaun in ultimele 2 zile. Azi mi-am propus sa stau mai mult in pat, sper sa nu mai fie asa de mult de lucru.

Va doresc o zi usoara.

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Reallaura, vad ca reusesti sa nu scapi pe nimeni din ochi:)... dar scumpa, nu e cam tirzie ora 3 dimineata:)??? Cum reusesti sa rezisti la asa ore sau faptul ca ti-i dor de fetele de pe forum faci asa eforturi?:)

Legat de "secs": credeam ca suntem singurii cumintzei nevoie mare... ma si ingrijora, drept sa spun, ca nici chef si ... nici tragere de inima nu am parca sa ne apucam de prostii: teama de a nu-i face rau lui bebe, cred...

Lansez o provocare: fetelor, voooi??? Cu chef sau nu? Daca e un fenomen de masa va deveni explicabil;).

Mary 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neta scumpele

Ayla eu una nu am mai luat vitamine la sarcina asa si a fost mult mai bine. Cu ELevitul, la sarcina precedenta mi-a fost tare rau. Dr meu a spus ca e ok atata vreme cat mananc sanatos. Am luat doar acid folic de 1 mg. Am vazut pozele cu Luana, pai arata f bine, sta in picioruse deja, eu zic ca a recuperat f bine. si ce fetitza vesela si ce okisori frumosi are! Sa dea Dumnezeu numai bine.
esti o curajoasa ca mai faci bb dupa cate ai patimit!

o zi buna tuturor, fara greturi si dureri de burtici. Ma duc sa-l scot pe Mirci afara ca uite ce frumos e si zilele trecute plangea dupa parc!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Softurela, admir ambitia si determinarea ta... sa dea Dumnezeu sa fie totul Ok, chiar daca exista atatea incompatibilitati de ordin fiziologic.

Multumesc dar nu e vorba de ambitie, pur si simplu asta simt. De cand am tinut-o prima data in brate, mi-am dat seama ce inseamna fericirea.
De atunci am stiut ca imi doresc cat mai multi copii.
Si pe masura ce trece timpul devin tot mai convinsa de asta. Si cum ar putea fi altfel cand in fiecare zi, imi umple inima de fericire.

Sa va zic ce mi-a facut aseara. I-am explicat ca nu mai putem juca Calutul ca il loveste pe bebe din burtica "BEBE BEBE CALUTUL NU" si a inceput sa-mi pupe burtica, sa o mangaie sa o imbratiseze. Vre-o 20 de minute a stat cu nasul in burtica si repeta "BEBE BEBE CALUTUL NU".
Pentru mine timpul a stat in loc, niciodata nu m-a alintat in felul asta. Burtica era in centrul atentiei. Burtica si bebe.
OF, scumpa de ea...e o dulce.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

OanaMar, sa stii ca, din cite am citit, ceaiul verde nu e deloc indicat in sarcina. vezi ca exista un articol pe DC si cred ca e si ceaiul verde printre cele contraindicate; incearca alte solutii, stiu ca e groaznic... mi se intimpla si mie uneori.

Sabina, scuze, nu am vz decit acum partea din noul capitol in care si tu vb-eai despre "love" in sarcina... deschisesem practic aceeasi discutie promovata de catre tine! Plecaciuni!:)

Cristina, Sabina, voi trebuie sa stiti de ce inca sunt supuse moderarii mesajele de la mine... am scris deja 10... dar vad ca foarte greu se publica ceea ce scriu... help!

Vreau sa reusesc sa public si eu evolutia lui bebe prin babystrology... poate ma prind pina la urma ce am de facut!:)

Succese si pupici!

Mary 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!...

Bun venit noilor -ute:Magdutz si Alish; sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi!

..m-am trezit cu niste dureri ciudate in zona pelvisului, asa ca incerc sa stau linistita
..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput