Gravidutze si mamici de Cluj -139
Raspunsuri - Pagina 19
Jocurban spune:
'Neatza, mamici!
Va citesc zilnic, chiar daca nu reusesc sa scriu decat rar... Si ma distrez de toate povestioarele voarte vesele, dar ma si intristez cand aud de cate un copilas bolnavior...
Noi 3 suntem bine, am intrat in a 13-a saptamana, mergem inainte cu optimism si speranta... si asteptam cu nerabdare urmatoarea intalnire la ecograf! Greturile, desi nu m-au chinuit foarte tare in aceste saptamani, sunt inca prezente cand ma astept mai putin... dar parca incep sa se estompeze... Am intrat, insa, intr-o alta etapa, mult mai neplacuta, aceea a intolerantei mirosurilor cosmetice de orice fel: deodorant, sampon, pasta de dinti, crema de corp sau fata etc... de la orice miros, fie el cat de bland, mi se face rau... astfel ca spalatul pe cap a devenit un calvar si am inceput sa umblu ca o boschetara... Mi-am schimbat toate produsele cosmetice, cumparand doar produse fara niciun miros, insa tot le simt si mi-e rau de la ele, indiferent cat de putin s-ar simti. Sotul meu rade de mine, cand ma vede ca ma spal numai cu gel intim iar pe dinti cu o pasta pe care el a vtur s-o arunce la gunoi, dupa ce a incercat-o, spunand ca e cea mai "infecta" pasta gustata vreodata, fara miros, fara gust, fara spuma...
Altfel e totul okey, burtica creste, am trecut la primii mei pantaloni de gravida, pentru ca pantalonii mei obisnuiti, desi ma incap inca, ma apasa pe burta si-mi dau o senzatie foarte neplacuta, parca as avea crampe incontinuu... si nu cred ca e sanatos sa ma chinui cu ei.
Prea multe eu n-am de povestit, mai am putin de asteptat pana sa ma pot lauda cu nazdravaniile copiilor, ca voi! ![]()
Va urez tuturor o zi si o saptamana cat mai frumoasa, in ciuda vremiid e afara... sa aveti momente frumoase, sa va simtit bine si sa nu lasati poaia sa va strice tonusul de mamici vesele si pline de optimism! 
Carla
12+ , dublu laureata!
Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Gabriela77 spune:
Ioana, in principiu la aniversarile de la Big se da un avans inainte de 50 ron, de ex.Si restul, dupa. Nu e musai sa facem acolo, daca sunt si alte idei si propuneri, sunt binevenite!
Victoma bucur ca sunteti mai bine!
Anca, a dormit Stefan cu adidasii peste noapte?
Ioanasa stii ca sint tare mandra de burtica acum, asta e perioada cea mai frumoasa a sarcinii, nu mai mi-e rau, nu a devenit incomoda, ma simt minunat, bebelina danseaza non-stop, chiar ma intreb cand doarme...Abia astept sa vii si tu cu vestea!
Sara face azi lucru manual cu buni, lucrare de toamna cu nuci si frunze,ieri au adunat, e tare harnicuta si incantata! Mai nou e asa receptiva la poezii, cantece. Adorabila, asa e fetita mea!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
25 +
ALEX29 spune:
neata
fetelor nimic in burtica ,am facut doua teste si doar o liniuta ,oricum mi am facut programare la gine pt maine sa vad totusi ce se intampla !!!
Cristina draga mea tare rau imi pare pt ce s a intamplat
miiii de imbratisari si fii tare 
multe
si va multumesc mult pt grija mamicutzelor 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
;http://scope.ro/detalii/infinity-studio
OanaAlina spune:
ALEX - ca ai doua linii e veste buna sau rea? nu am vazut daca ai scris sau probabil nu am avut sufiecienta rabdare....
GABRIELA - mare lucru ca se ocupa asa de bine buni de Sara! noi totusi va asteptam la gradi! Maria ieri tot imi spunea ca Sara nu a fost la gradi.... si era tare necajita! 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
CristinaGoji spune:
Multumesc la toate pentru cuvintele voastre.
Imi parea rau aseara dupa ce am scris, ca va incarc si pe voi cu gandurile mele triste. Dar mi-a facut bine sa stiu ca este cineva alaturi, chiar si virtual, care sa ma asculte.
Karina cred ca tu ai venit cand eu disparusem in ceata.
Bine ai venit iti urez! Si sedere placuta si lunga, un samburel in burtica in curand iti doresc, asa am inteles ca asta astepti si tu!
Mami de Alexia grea e asteptarea, cunosc. Tin pumnii sa reusesti!
Gabriela ce bbine ca are cine sta cu Sara acasa. Unii copii nu sunt pregatiti sa se desparta de parinti si casa atat de repede. Vladic azi a fost foarte suparat cand am plecat la curs. Sper sa se obisnuiasca in scurt timp, ca tare greu mi-i sa-l las asa. I-am dat ceasul meu azi, inainte sa plec si i-am aratat unde tre' sa stea acele ceasului pe cand ma intorc. Tot a plans, dar sper ca, vazand ca de data asta chiar ma intorc repede, sa se obisnuiasca mai usor.
As veni si eu cu piticii mei la intalnire, pentru mine e ok Big sau orice alt local, in functie de cum hotarati voi. Numa sa nu fie raciti pe-atunci, cum am patit anul trecut.
Alex - bafta la gine, sa fie asa cum iti doresti si sa nu fie nicio problema.
Eladeea si voi aveti caine? Ce rasa e? am vazut in pozele voastre ca ati fost la expo la Turda. Am vrut si noi sa venim, dar a aparut o treaba urgenta la sotul meu si n-am mai mers.
Victo la ai mei cand tusesc le merge foarte bine cu aerosoli, iar cand sunt ragusiti Homeogene ii ajuta rapid. cu naveta, nu stiu cumr rezisti, mie mi-a fost de-ajuns 3 ani. Plus ca vreau sa fiu cat mai mult timp cu ei (nu ma intelege gresit, cand n-ai alta solutie, asta e, mergi inainte), daca deocamdata pot sta, stau.
OanaAlina greu cu bolile, asa eram si eu anul trecut cu Vladic, tin minte ca am fost foarte usurata cand nu l-am mai dus la cresa, ca parca intr-una era cu muci si tuse.
Co asa e cum zici tu, si mie mi se parea inainte ca cei trecuti de 50 sunt batrani, dar acum e altfel. Mama abia implinise 50, deci era chiar tanara. Carina la ce gradinita e?
Nico si Vladut mai pocnea copilasi, cand acestia ii luau jucariile sau se simtea amenintat. Din senin nu. Avem o prietena, a carei fetita e agresiva, care pare ca fara motiv loveste si agreseaza alti copilasi, dar la baza tot tre' sa fie vreun motiv, poate unul bine ascuns. Eu nu cred in sintagma "copii rai", cel putin nu la varsta asta. Trebuie cautat motivul, de obicei e o reactie de aparare, daca aparent nu exista pericol si copilul tot agreseaza, sigur "deep down" exista ceva, trebuie doar sa sapi.
Ioana voi ati fost la Praga in excursie? Am vazut chiar zilele trecute un documentar despre Praga, ca fiind unul din cele mai dure orase, ceea ce nu m-as fi gandit vreodata, au prezentat o Praga condusa de multiple grupari mafiote, trafic de femei, droguri, etc.
Fetelor, poate cineva din voi sa comandde carti de pe Amazon? stiti care ar fi tariful de transport, daca livreaza in Ro? Mi-ar trebui niste carti despre homeschooling la prescolari, ca ma gandesc dinc e in ce mai mult sa ma ocup de ei acasa, cel putin nivelul de gradinita, iar la librarii aici nu gasesc nimic fain in acest sens. In schimb pe Amazon am gasit foarte multe materiale.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
RAMONELLA spune:
Cristina sincere condoleante!!!Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace.
Si bunica mea a murit vineri seara se pare...Sambata dimineata a mers tatal meu la tara,ca de obicei si a gasit-o moarta...tocmai se pieptanase si a apucat sa se impleteasca si la a 2-a coada...a murit cu piaptanul in mana...
Asa a gasit-o tatal meu...noroc ca era cu fratele lui...Avea 82 de ani...
Eu cred ca moartea e la fel de dureroasa pentru oricine,indiferent ca moare tanar sau batran.Si mai ales ca ne ia pe nepregatite.Stim ca odata ea va veni inevitabil,dar niciodata nu suntem pregatiti pentru asa ceva...ma tot intreb,oare de ce ne nastem daca apoi murim???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata
Victo spune:
Ramo, imi pare tare rau pt buni..stiu ca ai mai pierdut o bunica cd erai gravi, parca..Ce sa facem...asta e cursul nostru.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
salutare
timp urat dar si vesti urate........offffff
cristina
bine ai revenit
tare rau imi pare pt tine, te inteleg perfect

de spune ca timpul vindeca ranile dar trecerea timpului e adanceste in asemenea situatii
tare e greu e ciar si dupa un an jumate
ramona o imbratisare cald si pt tine

ieri tocmai am mai aflat de cumnatul matusi mele care la 35 de ani a decedat si au ramas 2 fetite .........
offff crunta e viata asta
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Gabriela77 spune:
Draga Carla, ce ati crescut si voi! Si eu am trecut prin etapa mentionata de tine, sensilitatea excesiva la mirosuri, multa vreme nici nu am putut deschide frigiderul, ce sa mai spun ca daca aprindea cineva o tigara langa mine, vomam instant. Acum ca a trecut, e asa de bine. ma pot bucura de miracolul noii vieti care creste in mine...
Alex, deci asa...stie Doamne Doamne cum sa le aranjeze, ca sa fie bine pt voi! Va veni bebe cand va fi momentul, de asta sunt sigura!
Oana, sa stii ca nu e zi in care Sara sa nu o pomeneasca la randul ei pe Maria, ce rau imi pare ca nu se mai vad fetele...Da, mare noroc am cu mama ca e receptiva si o antreneaza pe Sara in tot felul de activitati, vara au fost la cules de zmeura, acum la nuci, frunze, castane...Si in gradina botanica i-a placut sarei tare mult, asa fericita venea cu cate o ghinda! Pacat ca e vremea asta urata, ca tare ne-am fi aventurat pana in Tg Mures la zoo. Cu gradi nu ne incumetam inca, tare mi-e teama, sunt asa de linistita ca o vad vesela si sanatoasa! Cred ca mai facem o incercare in decembrie, la programul scurt, sa vedem!
Cristina, foarte tanara era mama ta, offf....sa stii ca nu ne impovarezi cu nimic, dimpotriva suntem fericite daca putem ajuta macar asa cu un cuvant bun! Cat priveste sensibilitatea lui Vladi, e de inteles, e si mai mare si intelege mai bine...Si Sara tot genul asta e, sensibila, afectoasa.
Ramona, inca odata condoleante, am ramas fara cuvinte si atunci cand ne-am intalnit si mi=ai spus. Intr-adevar, asa e, oricati ar avea si oricand s-ar intampla e greu de acceptat si suportat pierderea cuiva drag! 
Ioanamultumesc de sfat, la Elvila am ochit o canapea draguta si practica. Si mi se pare si rezonabila ca pret.
Azi am fost harnica si productiva aici. In ciuda vremii,m-am mobilizat si am bifat multe lucruri.
Stati ca mi-am mai amintit ceva, auzisem de locul de joaca de la Casa Piratilor, poate ajung sa ma interesez si acolo. sau stiti voi ceva?
Hai sa facem o lista estimativa cu participantii ca sa stim de cate persoane vorbim, in functie de asta, putem sa ne gandim la o sala si costuri.Si sa convenim o data, din decembrie. Ati prefera vineri dupa-amiaza? Poate 11 sau 18 decembrie, de pe la ora 17.00?
Mie mi-a placut ideea de tombola, si parca acum ca sunt mai mari si constientizeaza, e mai distractiv. Ideea cu contul e pt a ajuta un caz umanitar?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
25 +
elenuta23 spune:
gaby LA MULTI ANI!!!!! NANEI TALE, O BUNICA MODEL 

cristina LA MULTI ANI!!!!! LUI VLADUT
cu intarziere
lore mai esti prin zona sau te-ai mutat???
andreea daria frumoasa petrecere 
pacat ca nu am ajus si noi , la anu o facem lata 
ioana,sara voi ce mai spuneti???? ati terminat?????
ioana p ma bucur pt voi, asteptam poze de la Praga ![]()
alex eu credeam ca e cu ochi
, o sa vina si bb 2 abia astept sa ne dai vestea cea mare 
jocurban sacresteti mari 
sti cumva cu ce aparat foto au fost facute pozele de la nunta voastra
,
acum testez piata si studiez care ce face si care e cel mai bun aparat sa vedem cum as putea sa imi achizitionez unul, cu siguranta daca voi castiga la loto ![]()
Elena , mamica lui Dragos Stefan
(9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)