Gravidutze si mamici de Cluj -139
Raspunsuri - Pagina 15
magdutza24 spune:
Neatza o cana mare de
si va doresc o saptamana frumoasa 
Am vazut o pe Daria care e o mica printesica . Va pupam pe toate ,iar la ziua Dariei am remarcat numai mamici frumoase si pitici superbi
OanaAlina spune:
Buna dimineata!!!! Noi am mers astazi la gradi si cred ca tare dor ne-a fost ca am mers repede la jucarii si la copii! Sper sa o tinem tot asa!
O zi deosebita tuturor!
Magdutza – multumim de cafea! O sa o savuram cu mare placere! 
Paula – sanatate multa lui Stefanut! 

Ce sa facem, asta este colectivitatea… Ufff! Sper sa trecem cat mai repede de iarna asta…
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Andreea, am vazut pozele, sunteti niste frumosi! Imi pare tare rau ca n-am putut fi si noi prezente
Ioana, asteptam poze!
Cristina, ma bucur ca ai scris! Ce mai faceti? Vladut e la gradinita, nu? (mai citisem eu pe la alt subiect)
Sa stiti ca va pun iar la treaba azi...cu tinut pumnii, tot aia de saptamana trecuta, in jurul orei 15
Sa-i tineti stransi tare
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
eladea2005 spune:
Neata!
bine ai revenit, cristina...chiar ma gandeam la tine de multe ori si ma intrebam cum te descurci cu 2 puiuti..
andreea, am vazut pozicile...ff frumoasa printesa, eleganta...multi copilasi(mai multe fetite, nu?
)....ma bucur ca ati avut o petrecere pe cinste...
paula, cum sunteti?
alex, ceva vesti noi?![]()
avem si noi poze noi, pt cine are chef si timp...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
magdutza24 spune:
Andreea Eric e mortal cum vrea el sa ridice cateaua 

Adriana tinem pumnii stransi
Alex zi ne vestea se arata ceva?
Victo spune:
hello
andreea, noi suntem mai binisor, in sensul ca tuseste mai putin, noaptea reuseste sa se odihneasca, nasul nu mai e chiar asa d einfundat. sper si cred ca aerosolii si-au facut efectul.pe langa numa sirop pt tuse si picaturi in nas i-am pus si, per ansamblu, a fosr mao cooperant cu tratamentul.
elena..ce sa iti spun si pt noi e greu..dar uite sunt alti copilasi la noi in grupa care nu-s asa bolnaviori ca si Stefan. depinde de copilas. acuma ce sa zic de diferenta stat/particular..eu am optat pt particular, in speranta ca fiind mai putini copii se va imbolnavi mai rar. doecamdata nu se verifica, ca e la a doua arceala in o luna jumate.
acuma cu tratamentul..uite, eu la raceala asta din a doua zi am inceput sa ii fac aerosoli. pana am ajuns la dr sa pun si medicamente, am facut numa cu ser fiziologic. dupa 2 zile jumate e simtitor mai bine. poate nici virusul nu a mai fost asa de violent, ce stiu eu..data trecuta am stat cam multe zile pe eurespal si panadol si n-am resimit ameliorari si apoi a inceput febra si inevitabilul antibiotic, pt amigdale inflamate.
la voi cum au inceput racelile? otita cum a facut-o pur si simplu sau ca urmare a mucilor, asa cum povesteam noi pe aici?
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi! Ca tare greu ma mai moblizez! Ne-a cam dat peste cap schimbarea asta de fus orar!
Andreea, si noi ne-am simtit minunat la petrecera Dariei, inca o pomenim pe Daria, Andreea si minunatul tort cu Alba ca Zapada!Minunate pozele!
Alex, poate vrea Doamne Doamne sa mai vina un sufletel in familia voastra!S-au mai auzit cazuri peste anticonceptionale! Ce curioasa sunt!Oricum ar fi, sa fie bine si asa cum va doriti!
Nico,si Sara a fost in parc, dar cu buni!
Victo, imi pare rau ca e iar bolnavior Stefan, poate reusiti sa scapati fara antibiotic. La noi, marele noroc, daca il pot numi asa, e ca Sara e extrem de cooperanta, isi face singura si aerosolii, iar nasul si-l curata singura cu aspiratorul. Mukta sanatate va doresc!
Anca, sanatate si voua! E greu si cu jobul si cu copilul, mai ales fara ajutor! Eu marturisesc ca tare ma ajuta in perioada asta buni.
Ioana, deci ati petrecut frumos, asteptam cu interes pozele, si la noi Praga e pe lista de bifat! Deci v-a apostrofat un pic dragul de P! Oricum , s-a comportat exemplar, bravo lui!
Cristina, ce surpriza frumoasa! Tare dor mi-era de tine!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
24 +
Gabriela77 spune:
Andreea, e tare dulce Eric!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
24 +
Victo spune:
gabi si eu ma adaptez greu la ora noua..aseara la 9 jumate eram in pat iar dimineata la 5,50 eram treaza..:)
e mai bine Stefan, incet incet incep sa ma gandesc la o minipetrecere pt vineri.nu ma hazardez la loc de joaca ca poate contramandez si nu are rost. maine cred ca voi sti sigur cum stam, caci asta noapte chiar a fost bine piticul, numa dim a tusit un picut.
la anul promit ca fac petrecere mare si va invit pe toti :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
multumim de vizionare...
lui Eric ii plac animalele, cainii in special...ca doar a crescut cu ei, vorba aia... iar tati vrea sa-i ia caine...e mana in mana cu frate-mio, care zice ca-i face cadou de ziua lui Eric un catel...io una nu m-as incumeta la asa ceva...
sa mai am grija si de ala...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...