Gravidutze si mamici de Cluj -139

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

despre noi..nimic de bine.e ragusit, are tuse..citez..latratoare.. fac aerosoli acum cu adrenalina si acc...(separat, nu combinat), sirop expectorant, dar altul decat eurespal ca e apa de ploaie pt noi si maxitrol pt mucozitati sa nu mai ajunga la urechi..Doamne ajuta sa scapam cu atat, ce pot sa mai zic..
sper sa nu fie mai rau pana luni macar.

tinde sa dea in otita din cauza mucozitatilor. deocamdata sa vad cum evolueaza..sper din tot sufletul sa nu fie chiar otita, sa fie numa un pic rosu..desi Stefan s/a plans in seara asta ca/l doare urechea si i/am dat pt durere paracetamol..sa vedem maine cum mai tratam mucii si alte cele.

aa..si asta am mai obs la piticotii astia, ca dc racesc, cam la 2 zile tre sa ii vada drul, ca au niste evolutii de te crucesti..

Nico, stiu ca voi ati avut de-a face cu otitele..ce trat i-ai facut lui Andrei?

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Paula, Betabioptalul e foarte bun ca sa preveniti otitele.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adriana, ii dau de azi maxitrol. e cam acelasi lucru, numa ca nu e asa de amar.acum sper sper sa putem evita otita.
mi/a dat la raceala trecuta betabioptal..dar dc nu mi-a explicat pentru ce este..eu dc am vazut ca nu mai are nasul infundat nu i-am mai dat. am crezut ac e decongestionant..ioiii..
sper ca v-am mai spus sa nu dati sirop expectorant seara. numa dim si la pranz. sau macar cu vreo 3 ore inainte sa adoarma.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

VICTO (PAULA) – multa sanatate va dorim pentru ca sa puteti petrece un liniste cea de a doua aniversare a lui Stefanut! Sa speram ca pana luni totul va fi bine!

Noi suntem relativ binisor… nu am scapat inca definitiv de tuse dar se pare ca nu trece asa de usor... as vrea ca de luni sa ne intoarcem la gradinita, ramane de vazut cum va fi pentru ca ne-=am mai facuut noi planuri si nu ne-au iesit...

un weekend plin de lucruri frumoase va dorim!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!
imi pare rau sa aud ca sint atitia copilasi bolnaviori!
si noi sintem la fel, bronsiolita din nou. de data asat o forma mai usora decit "forma usoara" de data trecuta. adica doar tuse, productiva (fara muci, ca pe astia i-am rezolvat saptamina trecuta).
asa ca luam ACC praf de doua ori pe zi, Aerius o data, aerosoli cu ser si flixotide de trei ori. si nurofen, la nevoie, daca ii creste febra.
am primit tratament pentru 5 zile, sper totusi sa fin destul de ok ca sa mergem la cresa luni.
Asa ca....mergem inainte si speram la mai bine!

Adriana, ne vedem curind

Victo, te inteleg perfect...nici mie nu mi-a venit dimineata sa ma dau jos de pat...si Stefan a at desteptarea la ora 5...pentru a treia zi consecutiv...

Gaby, ce fain ca te simti bine la munca! eu dupa o saptamina de lucru ma simt stoarsa si incep sa am tot mai putina rabdare cu stefan...sper sa treaca perioad asta stresanta odata! icei pe burticutza!

Oana, sanatate multa! sa scapati repede de tuse!

Ramo, bafta cu bona!

Ani, felictari pentru luatul in greutate!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Salutare!

Anca, Multa sanatate lui Stefan

Paula, cum sunteti azi?

Oana, multa sanatate si voua

Va doresc un weekend frumos alaturi de cei dragi!

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI "LA MULTI MULTI ANI"pt mami ta drum bun

sanatate multa bolnaviorilor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

;http://scope.ro/detalii/infinity-studio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO Doamne ajuta sa fie totul ok cu bona
cum ai gasit o?

tu fetelor dragi tin sa va spun ca trebuia sa mi vina cm de aproape o sapt si nimic ,poate s insarcinata dar iau anticonceptionale ,mai astept putin si ma duc la control sa vad care i treaba

pupici si un weekend super

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

;http://scope.ro/detalii/infinity-studio

Mergi la inceput

Oau, Alex, ce vesti ai tu acolo! Poate ai uitat vreo pastiluta..si s-a prins Tinem pumnii

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Wow Alex-sa fie intr-un ceas bun daca asta va doriti!
da-ne vesti,fa un test de curiozotate
eu il faceam de mult
Victo-sanatate multa sa se faca bine saracutul
cred ca nu mai rezisti

Mami de Giulia-20/06/07

Mergi la inceput