Locul fetelor Nou-Venite (35)
Raspunsuri - Pagina 10
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 Ce-mi place BB-lul asta cum se agita el...... ![]() ![]() ![]() Dulce foc. ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
si mie imi place
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 Fetili........am rugat-o pe colega gravida sa-mi cumpere un test de sarcina. Sa-l am in casa, asa, preventiv.... ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |

Hai Looori! Hai Looori!! Hai Looori!!!

Cred ca o sa imi tremure mainile pe mouse duminica cand o sa deschid pagina.
Sambata mergem la Sinaia si nu stiu cand o sa ne intoarcem, o sa fiu ultima care afla rezultatul
Fetelor care o sa faceti capitol nou, va rog sa o treceti repede pe prima pagina ca sa nu stau sa caut

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
fetele dragutele.
alysa n-ai mai repetat testul? sau mai astepti cateva zile...
lorrin daca ti-a luat colega test, ai rabdare sa stai cu el in casa si sa nu-l faci?
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
babiela spune:
pe rai uno e oo emisiune cu o mamica cu 3 gemene
taticu le-a parasit, ce nemernic
trutzi spune:
| citat din mesajul lui babiela pe rai uno e oo emisiune cu o mamica cu 3 gemene taticu le-a parasit, ce nemernic![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
Nu stiu cum il lasa inima

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
babiela spune:
cand am nascut-o pe Cristina, mi-au recoltat pt celule stem si dupa ce bebina mica a plecat am sunat la cei din cluj si mi-au zis ca le pot pastra pt urmatorul copil, le pot cere sa le distruga sau le pot dona, si ne-am hotarat sa le donam, poate vreodata or fi cuiva de ajutor. atunci m-am hotarat tarziu ca vreua sa-mi recolteze si n-am studiat cat de mult pot fi de ajutor pe viitoor, am aflat de posibilitatea recoltarii cu vreoo luna inainte sa nasc si anm facut repede formalitatile, cand o sa raman iar
o sa studiez mai bine dar cred ca o sa recoltez si de data asta, Doamne ajuta sa raman bortos
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
Ti-am zis ca avem o prietena care are fetita bolnava de leucemie si se gandea chiar sa mai faca un copil pentru a recolta aceste celule. Dar nu mai poate pentru ca dupa al 2-lea copil si-a legat trompele. ea mi-a zis sa recotam, ca nu se stie niciodata... O sa citesc, merci ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() |
cora79 spune:
Babiela, Trutzi,Lia,Jesia, Lorin
Lorin-deja simt miros de bebe si laptic,scutecele si hainute parfumate 
Trutzi-sa ai parte de vreme frumoasa la munte si sa va reincarcati bateriile![]()
Florentina_C spune:
Fetelor v-am pupat de noapte buna.
Trebuie sa vina sotiorul si trebuie sa fiu prezenta, la apel![]()
![]()
. Va doresc o seara minunata. Ne "auzim" maine dimineata.