Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(88)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ
[Noi avem deja lipsa la tastatura cateva litere...si un mini-mouse rontait jumate

Si Adelake are incinatii spre IT. Cel mai tare ii place un mouse cu luminitze (unul cu reclama la Klabax).

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

In poza aceasta are langa ea primul ei body, marimea 38cm. Se vede diferenta da?Acum avem 70cm, si nu mai suspionam atat sa avem si noi craci lungi ca si Inuta lui Carmenada.

Iar aici, a stat atat de frumos, a iesit poza atat de minunata, cand vad poza, parca e ingeras, parca asa mi-o imaginez pe Alma.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

am mai primit liber si la ficatei si smantana dietetica...nici nu stiti cat ma bucur cand mai primesc cate ceva pe lista de avem voie. tare sunt in pana de idei de obicei

25 martie 2009

Eu nu ii dau ficatei.
Vedeti ca am trimis si eu mai departe din ce am primit, pe mailul comun, cu retete pt bebe. Alegeti si voi din ele, unele mi se par....
Peste cand sa-i dau, si cum? Reteta detaliata va rog.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Ma intorc sa citesc din urma si mai raspund.
Gianina, da, am introdus branzik de vreo luna. Mananca in fiecare zi branzik calcica din 250ml lapte integral. I-am dat carne de curcan, dar nu i-a placut. Oushorul ii place. I-am mai dat si un borcanel de 200g de vitel cu orez si l-a ras.

Carnea o fierbi impreuna cu legumele sau separat ? As vrea sa incep sa ii dau si eu carnita de pui si nu stiu cum sa fac.

Supa de la carne cica nu-i buna la bebe, aia de legume - da si o folosesc la amestec. Legumele le fac la steamer.

Mergi la inceput

Eu intreb, io-mi raspund.
Peste pentru bebe
Cum ziceam, traiasca forumul.
Deci mai amanam...cred.

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asa zic si eu ca un copil normal se mai sperie si el dar asta zici ca e pui de chack norris... se mai sperie de mine cand apar brusc dupa coltz dar rade imediat. si de amaratul ala de catzel cum sa se sperie daca el ciufuleshte zilnic monshtrii lui din gradina. cred ca zicea in sinea lui: mai dar asa piticanie de catel nici nu credeam ca exista.
eu tocmail am vrut sa zic ca bine ai facut ca ai gresit si ai pus pozele la liber ca eu nu am nici o parola si nu prea o vad pe motzata decat rar cand mai pui pe picasa. acum mor de ciuda ca voi aveti par.
glumesc, sa ii fie de bine sa faca plete lungi si ondulate, ac noua nu ne trebe. oricum probabil ca o sa se rada in cap sau cine stie ce o sa mai fie la moda la baieti.
cat despre ce ai luat la inceputul sarcini, eu stiam de la medicul meu ca in primele saptamani chiar nu conteaza ce ai luat pt ca atunci functioneaza principiul totul sau nimic,adica organismul are capacitatea asta incredibila, daca ceva nu e in regula sarcina nu se prinde. din ce ai enumerat tu in seara aia nu era nimic f grav,poate doar chestia aia pt dureri, dar si aia era doar contraindicata nu interzisa categoric. oricum urmeaza morfofetalele in curand si o sa te linishteshti din punctul asta de vedere. si o sa aflam si daca am avut dreptate si este baiat
ai facut testul ala dupa ob focus?
daca nu,hai sa-l facem. in ce luna ai ramas si cati ani aveai exact in luna conceptiei? ai zis ca ai ramas in august...si aveai...hmmm tre sa caut pe prima pagina

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:

am ramas datoare cu un filmuletz in scaunul de baie

25 martie 2009

Aris, tu stii ca io oricum sunt topita dupa Alexandros . dar la clipul cu catelul si hipopotamul m-a dat gata. Pai voi vreti sa plece copilul in 4 labe dupa catel? Dar daca incepe sa si sara asa? E super adevarat fi-tu, nu avea nici o treaba, el vroai sa-l guste. Chiar, nici de ragetul hipopotamului nu s-a speriat? Ca Luana plangea 2 zile dupa, cred ca ea si dupa ce ii trece sperietura din te miri ce, mai plange si-n reluare cand isi aminteste.

Denisamadalina multumesc! Griji mi-am facut, logic, dar nu as face nimic, nici daca as stii ca bebe ar putea avea ceva. Sper sa nu fie cazul, chiar asa, stiu, si real si din povesti, fete care au luat in sarcina chestii mult mai periculoase. Cum o vrea DD.

Viata merge inainte...

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

am ramas datoare cu un filmuletz in scaunul de baie

25 martie 2009

super baitza si cadourile
cat te-a costat scaunelul si de unde?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

IT'S A BOY!

25 martie 2009

edit: este vorba despre ghiocelul din burtik al lui Ayla...sa nu credeti altceva ca la mine tocmai ce a venit mosh craciun

Mergi la inceput

AYLA - f tare poze cu costumashul ei. si eu tocmai am scos din shifonier hainele mici sa i le dau unei prietene care nashte curand(apropos...imi rod unghiile cand ma gandesc cat de putin mai are)si am dat peste primul lui body care era o idee mai mare ca al vostru dar oricum nu imi venea sa cred cat de mic a fost. oricum m-am shocat ca am adunat un sac mare de gunoi(nu aveam o sacosa asa mare) plin cu haine de la 0 la 2 lunisi eu am fost din'aia care nu a cumparat multe

alina - am dat cam mult pe el. 120 in unirea. dar mi se pusese pata pe scaun de baie,am intrat in 5 magazine si nici nu stiau despre ce vorbesc. imi ofereau colace de wcasa ca atunci cand am gasit unul l-am luat fara sa ma mai uit. in mod normal sunt de la 30 la 80 de lei. ai grija sa aiba ventuze pt prindere pe fundul cazii si neaparat sa aiba cauciuc in interior pe oriunde se poate freca de pielea ei.

pisigri - pantofii ortopedici sunt in unirea la un magazin doar. daca vrei iti cumparam noi si ii trimitem cu poshta.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
acum ii fac o supa cu galushte,daca nu o vrea el o sa o mananc eu ca si asa nu am mai gatit nimic pt mine decand nu mai am sotz. traiesc cu cate un covrig o zi intreaga. in curnd o sa o iau si pe shasa la greutate

Supa cu galushte la bebe? Si cum le faci? Cu grish normal si galbenush? (ca albushul poate da alergii...) Apoi mixat in supitza? Ar fi o idee e incercat. Spune-mi si mie daca faci asa sau altfel. Pleeeeeeease. Ca ma pregatesc sa fac o supitza si o adaptez din mers.

Mergi la inceput