Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(88)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna seara mamici

Geanina ami pare rau pt.cazatura,stai linistita nu are nimic buburuza
Simonapro cand o mai doare gingia pe Teea eu ai mai dau cu dentinox-gel,multa sanatate mamei tale
Diana ami pare rau ca e asa marait mutzu, trece si perioada asta
Ayla e o dulceata Luanamai si ce ia crescut parul,noi avem mai putin.Multa sanatate lui Alex!!!
Aris foarte fain scaunelul iar Alexandros e un scump

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

lisbeth - cum adica un bibe dou trei??? adica cati ml???

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

IT'S A BOY!

25 martie 2009

edit: este vorba despre ghiocelul din burtik al lui Ayla...sa nu credeti altceva ca la mine tocmai ce a venit mosh craciun

Aris esti simpatica. Nu stiu dupa ce formule minune ai calculat, ca si eu la prima sarcina calculasem ceva cu varsta mamei, a tatalui, si tot baiat ne dadea.
Dar si eu cred ca e mai posibil sa fie baiat, si nu dupa formule magice sau vise, ci pt ca practic ejacularea nu a avut loc in interior, dar cred ca vreun gigi contra a ramas pe instalatie pana la runda 2 de si cromozomii Y sunt cei rapizi...Sau poate logica mea nu e buna... Ca aia X sunt mai rezistenti, dar nu i-a trebuit mult timp sa reziste, ca abia ce-l prinsesem si eu pe sot liber si nestresat, si normal ca l-am exploatat la maxim. (UPS, am voie sa scriu asa ceva pe forum?)
Vedem noi. Cred ca data trecuta pe la 16 saptamani aflasem ca voi avea fetite, ca asa mult isi dorea tati macar una sa-i fie fetita (si sa semene pe ma-sa ), ca asta intreba la eco: "asa-i ca e fetita?"

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth
Ayla, frumos fluturas aiNici nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut. Creste repede... nu de alta dar in curand va trebui sa-si ia in serios rolul de surioara mai mare de fratior deocamdata mic, mic

Multumesc Lysbeth!
Citat:
citat din mesajul lui millie
Ayla e o dulceata Luanamai si ce ia crescut parul,noi avem mai putin.Multa sanatate lui Alex!!!

Multumesc Millie!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vazut pozici cu printzesa Luana. Eu o domnisoara foarte eleganta. si pentru mami

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:

AYLA - f tare poze cu costumashul ei. si eu tocmai am scos din shifonier hainele mici sa i le dau unei prietene care nashte curand(apropos...imi rod unghiile cand ma gandesc cat de putin mai are)si am dat peste primul lui body care era o idee mai mare ca al vostru dar oricum nu imi venea sa cred cat de mic a fost. oricum m-am shocat ca am adunat un sac mare de gunoi(nu aveam o sacosa asa mare) plin cu haine de la 0 la 2 lunisi eu am fost din'aia care nu a cumparat multe

alina - am dat cam mult pe el. 120 in unirea. dar mi se pusese pata pe scaun de baie,am intrat in 5 magazine si nici nu stiau despre ce vorbesc. imi ofereau colace de wcasa ca atunci cand am gasit unul l-am luat fara sa ma mai uit. in mod normal sunt de la 30 la 80 de lei. ai grija sa aiba ventuze pt prindere pe fundul cazii si neaparat sa aiba cauciuc in interior pe oriunde se poate freca de pielea ei.

pisigri - pantofii ortopedici sunt in unirea la un magazin doar. daca vrei iti cumparam noi si ii trimitem cu poshta.

25 martie 2009

la care magazin gasim pantofii ortopedici in unirea?
trebuie probati cu bebele sau in tot trimite pe tati sa cumpere?

este bestiala vitamina fixata in scaunelul de baie

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Mergi la inceput

Citat:

lisbeth - cum adica un bibe dou trei??? adica cati ml???

25 martie 2009

asa am tresarit si eu
eu m-am resemnat cu 100 ml lapte dimineata la 7 luata direct din patuc prin somn; daca se trezeste ma rog sa inghita macar 50ml

dar tare ma bucur cand citesc de alti bebelusi mancaciosi, am macar la ce sa sper si eu

avem 6 luni

Mergi la inceput

milli - multumim de incurajari

avem 6 luni

Mergi la inceput

ayla - tare esti dulcica
pupacim si Luana - domnisoara frumoaaasa

avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - calculatorul asta pe obfocus nu a dat gresh la nici o prietena pana acum. oricum eu am zis ca ai baiat de cand ai scris cu roshu sunt insarcinata. mai avem un pic si aflam...daca am dreptate dai o prajitura virtuala

gianina - daaaa in apa sta mereu. de cand avea 2 luni singura metoda sa il calmez din orice criza era sa il duc in baie la chiuveta. si acum rade de cand intram pe hol catre baie.
ghetele sunt la un magazin la etajul 3,cum urci pe scara rulanta in dreapta imediat. nu au decat incaltaminte pt copii. poti sa ii masori piciorul si sa il trimiti cu ruleta la el. al meu are piciorul de 10,5cm si i-am cumparat marimea 19.
sunt cam 160lei perechea
ce face pitica? e bine? a dat vreun semn ceva?

25 martie 2009

Mergi la inceput