Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Nico,scrie buburuza intre paranteze patrate

Ada, daca scriu si alte nazdravanii intre paranteze patrate apare ilustratia?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Asa asa aveti grija de mine sa nu care cumva sa ma deshidratez

Never say never!!!

Ai deja vreo veste?! DD ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

amy ,
stiu, stiu cum e.
eu am fost saptamana trecuta la o lic cu 19 participanti si am fost 11 ofertanti in sala.

sper sa termini cat mai repede azi.

Mergi la inceput

Soricica si Amy, am o idee pt voi:
Ca sa va intalniti, Sori a-i putea sa-i faci o oferta lui Amy iar Amy sa te primeasca la negocieri. Si, ca sa fiti singurele, sa puteti povesti de ale voastre, nu de licitatii , stabiliti "negociere cu usile inchise".

P.S. Daca Amy accepta oferta lui Sori, cu atat mai bine pt ambele parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

nico, asa o sa facem .

licitam, licitam.o sa facem un caiet de sarcine in care o sa cerem cate un pentru fiecare.

te pup .

ps:cum merge tratamentul???

Mergi la inceput

Am inceput azi tratamentul cu 2 antibiotice, timp de 10 zile:
1. Prefix 500 mg ( 500 mg cefprozil)- recomandat in infectii necomplicate ale tractului urinar incluzand cistite acute
2. Ornisid fort (500 mg ornidazol)- recomandat in urmatoarele afectiuni ale tractului genito- urinar la barbati si femei: trichomonaza- vaginite, vulvite, uretrite

Am 3 nelamuriri:
- n-am fost diagnosticata cu niciuna din bolile enumerate
- sotului nu i-a fost recomandat Ornisid
- mi se pare cam mare doza: 2 antibiotice luate dimineata si seara, timp de 10 zile.

Dar asta e, merg pe mana dr.

P.S. Deja de la Ornisid am ameteli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Nico nu stiu nimic de antibioticele ce ti-au fost recomandate si nici n-am gugalit.Ma gandesc ca-si pregateste terenul doctorul tau,sa nu fie ceva infectii,habar n-am.Oare sa rezolve hidrosalpinxul? Cu siguranta stie el mai bine,ma gandesc ca rau n-au ce sa-ti faca,si totusi nu dauneaza ovocitelor daca printr-o minune ramai gravi acum?La tine o trompa e permeabila? Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti zic

Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Nico nu stiu nimic de antibioticele ce ti-au fost recomandate si nici n-am gugalit.Ma gandesc ca-si pregateste terenul doctorul tau,sa nu fie ceva infectii,habar n-am.Oare sa rezolve hidrosalpinxul? Cu siguranta stie el mai bine,ma gandesc ca rau n-au ce sa-ti faca,si totusi nu dauneaza ovocitelor daca printr-o minune ramai gravi acum?La tine o trompa e permeabila? Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti zic

Ada

Ada, bineinteles ca afecteaza o eventuala sarcina dar ce pot sa fac? Daca n-am ramas insarcinata in perioada de pauza de orice tratament (din martie a.c. de la FIV2), e clar ca ma asteapta laparo si FIV3. Nici eu nu cred ca tratamentul rezolva hidrosalpinxul din trompa/ trompe dar 10 zile nu mor daca iau cele 2 antibiotice. Asta mi-e soarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

N-am fost niciodata in Leeuwarden ...acum vad ca e in nord.Dar daca stai 2 saptamani atunci cu siguranta ca vei da prin Amsterdam ..si voi veni si eu la Amsterdam sa ne vedem.Sau vedem noi cum facem atunci ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut gagici...
Eu am avut o zi plina la munci...
Ma simt usurata stiind ca sunt intr-o mare pauza...
Oricu, pentru ca nu iau nici un tratament mi-am permis sa bag niste tinctura de branca ursului...asa sa fie...doar pana in Z14 CM...si omega 3 si evident acid folic...

Cu discutiile voaste, m-am hotarat sa merg acasa si sa bag niste placinte cu branza...
Fete nu stiu daca v-am zis, dar mama iar e la spital...
Are o spondiloza mai veche si tot ameteste si i se invarte capul cand se scoala din pat..
Acum e in analize si i-au facut tot felul de raze...i-au bagat si ceva perfuzii si infiltratii...ce o fi si aia..
eu cred ca fizioterapia si poate acupunctura pot ajuta...
Uff...am vorbit cu ea si are voie buna...sper sa fie bine cat mai curand..
Pustoaica mea a fost intr-un proiect de la scoala in Polonia pt o sapt...a fost cea mai frumoasa si cea mai desteapta...evident cu modestie spus. A fost selectata pe baza unui examen de engleza...
A vazut Marea Baltica...si multe altele...
Asta asa sa ma mai inveselesc putin...
Guze, bafta la tratamente..
pup

Mona
:)

Mergi la inceput