Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(35)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada29 Nico,scrie buburuza intre paranteze patrate ![]() |
Ada, daca scriu si alte nazdravanii intre paranteze patrate apare ilustratia?!
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
guzelnico spune:
citat din mesajul lui Lumy_Clt Asa asa aveti grija de mine sa nu care cumva sa ma deshidratez ![]() ![]() Never say never!!! |
Ai deja vreo veste?! DD ajuta!
![](pupic.gif)
soricica spune:
amy ,
stiu, stiu cum e.
eu am fost saptamana trecuta la o lic cu 19 participanti si am fost 11 ofertanti in sala.
sper sa termini cat mai repede azi.
guzelnico spune:
Soricica si Amy, am o idee pt voi:
Ca sa va intalniti, Sori a-i putea sa-i faci o oferta lui Amy iar Amy sa te primeasca la negocieri. Si, ca sa fiti singurele, sa puteti povesti de ale voastre, nu de licitatii , stabiliti "negociere cu usile inchise".
P.S. Daca Amy accepta oferta lui Sori, cu atat mai bine pt ambele parti.
soricica spune:
nico, asa o sa facem .
licitam, licitam.o sa facem un caiet de sarcine in care o sa cerem cate un pentru fiecare.
te pup .
ps:cum merge tratamentul???
guzelnico spune:
Am inceput azi tratamentul cu 2 antibiotice, timp de 10 zile:
1. Prefix 500 mg ( 500 mg cefprozil)- recomandat in infectii necomplicate ale tractului urinar incluzand cistite acute
2. Ornisid fort (500 mg ornidazol)- recomandat in urmatoarele afectiuni ale tractului genito- urinar la barbati si femei: trichomonaza- vaginite, vulvite, uretrite
Am 3 nelamuriri:
- n-am fost diagnosticata cu niciuna din bolile enumerate
- sotului nu i-a fost recomandat Ornisid
- mi se pare cam mare doza: 2 antibiotice luate dimineata si seara, timp de 10 zile.
Dar asta e, merg pe mana dr.
P.S. Deja de la Ornisid am ameteli.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ada29/ada29.jpg)
ada29 spune:
Nico nu stiu nimic de antibioticele ce ti-au fost recomandate si nici n-am gugalit.Ma gandesc ca-si pregateste terenul doctorul tau,sa nu fie ceva infectii,habar n-am.Oare sa rezolve hidrosalpinxul? Cu siguranta stie el mai bine,ma gandesc ca rau n-au ce sa-ti faca,si totusi nu dauneaza ovocitelor daca printr-o minune ramai gravi acum?La tine o trompa e permeabila? Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti zic
Ada
guzelnico spune:
citat din mesajul lui ada29 Nico nu stiu nimic de antibioticele ce ti-au fost recomandate si nici n-am gugalit.Ma gandesc ca-si pregateste terenul doctorul tau,sa nu fie ceva infectii,habar n-am.Oare sa rezolve hidrosalpinxul? Cu siguranta stie el mai bine,ma gandesc ca rau n-au ce sa-ti faca,si totusi nu dauneaza ovocitelor daca printr-o minune ramai gravi acum?La tine o trompa e permeabila? Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti zic ![]() Ada |
Ada, bineinteles ca afecteaza o eventuala sarcina dar ce pot sa fac? Daca n-am ramas insarcinata in perioada de pauza de orice tratament (din martie a.c. de la FIV2), e clar ca ma asteapta laparo si FIV3. Nici eu nu cred ca tratamentul rezolva hidrosalpinxul din trompa/ trompe dar 10 zile nu mor daca iau cele 2 antibiotice. Asta mi-e soarta.
![](icon_smile_sad.gif)
MayanMistica spune:
N-am fost niciodata in Leeuwarden ...acum vad ca e in nord.Dar daca stai 2 saptamani atunci cu siguranta ca vei da prin Amsterdam ..si voi veni si eu la Amsterdam sa ne vedem.Sau vedem noi cum facem atunci ..
Mona40 spune:
Salut gagici...
Eu am avut o zi plina la munci...
Ma simt usurata stiind ca sunt intr-o mare pauza...
Oricu, pentru ca nu iau nici un tratament mi-am permis sa bag niste tinctura de branca ursului...asa sa fie...doar pana in Z14 CM...si omega 3 si evident acid folic...
Cu discutiile voaste, m-am hotarat sa merg acasa si sa bag niste placinte cu branza...
Fete nu stiu daca v-am zis, dar mama iar e la spital...
Are o spondiloza mai veche si tot ameteste si i se invarte capul cand se scoala din pat..
Acum e in analize si i-au facut tot felul de raze...i-au bagat si ceva perfuzii si infiltratii...ce o fi si aia..
eu cred ca fizioterapia si poate acupunctura pot ajuta...
Uff...am vorbit cu ea si are voie buna...sper sa fie bine cat mai curand..
Pustoaica mea a fost intr-un proiect de la scoala in Polonia pt o sapt...a fost cea mai frumoasa si cea mai desteapta...evident cu modestie spus. A fost selectata pe baza unui examen de engleza...
A vazut Marea Baltica...si multe altele...
Asta asa sa ma mai inveselesc putin...
Guze, bafta la tratamente..
pup
Mona
:)