M-am hotarat...........adoptie(66)
Raspunsuri - Pagina 16
simo_75 spune:
FELICITARI SORILEA!!!!SA FITI FERICITI SI SANATOSI.FIECARE ZI DIN VIATA VOASTRA SA FIE LA FEL DE FERICITA CA ZIUA DE ASTAZI!!
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
claudia72 spune:
HELLO,
FELICITARI SORILEA !!!!ESTI MAMICA DE CAND L-AI ADUS ACASA PE RAZVANEL NUMAI CA ACUM ESTI MAMICA CU ACTE DEPLINE . SA RIDICAM UN PAHAR CU SAMPANIE SI BEM IN CINSTEA VOASTRA !!!
FETELOR SA NU DISPERATI COPILUL CARE VA ESTE DESTINAT APARE CAND NICI NU VA GANDITI.
bertola spune:
IMPORTANT
vreau sa va prezint cazul foarte special al unei fetite pe nume mihaela stefania. a fost luata in plasament de o femeie fara suflet,careia de curind i-a fost luata pt. motive pe care nu vreau sa le discut aici. exista posibilitatea sa fie luata in plasament iar de respectiva persoana,dar fara sa fie platita de aceasta data. a spus ca fara bani,ea nu are ce sa faca cu copilul,sa se spele pe cap cu el. motivul pt. care nu mai poate fi platit asistentul maternal este,asa cum spunea cineva mai sus,faptul s-au sistat angajarile asistentilor maternali,pe motiv ca nu exista bani. acest copil este crescut mai mult de parintii femeii in cauza de la virsta de 4 luni ai copilului. femeia respectiva facea un teatru extraordinar din iubirea ei pt. copil,ca ar fi infiat-o intr-o secunda,dar nu ii este acceptata adoptia ,ca ar muri intr-o clipa daca i s-ar lua copilul,ca nu pt bani o creste. cind a fost intrebata daca o ia pe gratis,avind in vedere teatrul de mai sus,le-a zis sa se spele pe cap cu ea,sa o duca la csa de copii. ceea ce s-a si intimplat. de luni,2 noiembrie,fetita se afla la centrul de plasament "casa mea". sufera groaznic. n-a mai fost intr-un loc atit de strain de la virsta de 4 luni. nu stia ce e aia casa de copii. acum stie
se numeste mihaela stefania,are 5 ani,e foarte frumoasa si inteligenta.
exista cineva care ar vrea sa o cunoasca?fiecare zi acolo e un chin.
Bellaiza spune:
MAMICILOR, felicitari!
Este minunat sentimentul...Fie ca aceasta stare de beatitudine sa va insoteasca tot restul vietii!
Bellaiza
Nedelia1812 spune:
Bertola ... ce se intimpla cu acea fetita este deja adoptabila stiu pe cineva care are atestat si vrea o fetita .poti sa-mi dai detalii cum se poate sa dam de ea.. de fetita
criss_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi3604 criss_85, la ce sector ai depus? cumva la sector 1? |
Gabi,am depus dosarul pt obtinerea atestatului la DPC ILFOV, fiindca de ei apartinem.
Felicitari celor care ati reusit sa finalizati adoptia! Doamne-ajuta tuturor!
Nedelia1812 spune:
pentru manuelita
Draga manuelita nu inteleg de ce sint toti oamenii bagati in aceeasi oala. De ce ? .. toti cei care traiesc peste granita chiar si romanii nu au drept de adoptie in Ro?. Nu trebuie sa generalizati totul. In fiecare tara sint si oameni buni si rai..
Si in Romania s-au intimplat lucruri urite cu copii, si din romania se pot face lucruri urite nu numai peste granita, si in romania se da spaga , spaga se ia si de la romani nu numai de la straini. Daca cei ce traiesc peste granita sint altfel de oameni decit noi in romania toti vor sa adopte copii din romania sa le vinda organele? .. NU cred ca toti, in Ro. au fost cazuri urite destule cu copii nu numai peste granita? si sa-ti mai spun ceva, "CEI de peste granita" sint gata sa adopte chiar copii de etnie roma ceea ce un roman sta pe ginduri la aceasta tema, stiu cazuri unde sint copii declarati adoptabili frumosi, sanatosi, de 5 de 6 ani care sint dati in plasament de tip familiar ca nu-i vrea nimeni, ce vina au ei ca provin din Etnie roma? si sa stii ca de multe ori sint mai sensibili si chiar destepti si mai inteligenti decit NOI romani. Strainii nu fac diferente sint si ei copii. si chiar copii cu handicp sau bolnavi,
Daca s-ar desdchide adoptiile internationale ar avea acesti copilasi o sansa in viata lor. Si acesti oameni care au intentia asta chiar trebuie sustinuti si ajutati sa ajute un copil orfan.
asi spune:
Felicitari mami Sorilea!!!!
Viata voastra sa fie la fel de plina de implinire si bucurii ,impreuna.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
gabi_99 spune:
puffy - deja ai primit raspunsul...abia acum am reushit sa deskid azi computeru, am avut musafiri.....eu , practic, de a doua zi dupa ce am primit hotarirea de plasament, am luat CIC...conform legii, cu 85 % din net...singurul inconvenient- dar care trece... este ca incepi sa primeshti bani cam dupa 2 luni de la intrarea in CIC ( tre sa te mishti repejor, sa depui dosarele)...adica , in principiu, 2 luni nu ai nici un venit. cind itzi intri in drepturi, primeshti toate drepturile baneshti (retroactiv).este adevarat, drepturile tale sint: 85 % din net, iar copilu primeshte de la stat 200 lei alocatzie (pina la virsta de 2 ani) + 97 lei - o indemnizatzie ptr plasament
SoriLea- sa va fie viatza frumosasa MAMICO!!!
va pup pe toate, ca am cam lipsit de la apel in ultimele zile, dar avem o vizita frumosa shi absolut surpriza!!!
gabi
simona14 spune:
Sorilea esti cea mai buna mama pentru Razvanel.Sa va dea Dumnezeu sanatate,sa va bucurati de tot ce e mai bun si frumos in viata.